Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@stassy Ale Car má taky ty Stoklasí, já s nima lemuju a v pohodě. Zas takový rozdíl oproti gumičkám ze šd nevidím (kromě ceny teda). Možná jsou míň pružné, ale jak které. Takže normálka u Stoklasy mají na krámě. A nebo jestli chceš kousek, tak něco mám. Ale Péťa má lepší výběr, já nemám všechny.
@caramilla zato mám tyrkysovou plavkovinu, heč
@ucitelka70 Anjel v Priore a Kapex
Takze na zitra je pripraveno k odeslani @terezita - brno, @vevercam - pardubice , @ivika18 ,@veronika77 , @definiv , @šipe
zbytek udelam rano, mala je po ockovani, tak se mi kazdou chvili budi
a jeste k tomu, rano chvili kaslala, rikala jsem to dr tak ji prohlidl a nic ji nebylo, tak ji naockoval zloutenku..
a ted vecer s emi zda teplejsi, a jeste ze zacala mit trochu rymu.. tak doufam ze to bude ok.. co vy na to?
jinak tech beden to je sila.. kde je mam porad shanet? 😀 nastesti prozatim me chlap zasobuje :D
zitra rano donesu z garaze dalsi, tak si myslim ze by mohli odejit jeste dalsi 🙂 do patka to mate doma 😀 😀
snad vsichni, byla bych rada :D pripadne zbytek v pondeli :D
baby este sa vas chcem opytat...kde by ste kupovali sijaci stroj?? cez internet? v nejakych marketoch napr nay? alebo specialny obchod? radte baby...po velkej noci chcem mat stroj doma a musim si urobit prehlad...vdaka
@stassy Hele, klidně se napiš do tabulky a dolu napiš jen lemovací gumičky, dám k Terezitě, https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
Jinak mám teda stoklasí a podle mě jsou kvalitní, měla jsem ty ze ŠD a ty mi přišly horší, strašně ztrácí barvu a šednou, žmolkují. Ty stoklasí jsou méně pružné, ale na PULky a oblečení v pohodě. Jsou jemné, netlačí a co teď peru celkem fest ty tréningáče, tak se mi zdají fakt OK 😉
tak mala uz ma 39,1 °C ☹ ☹ ☹ ☹
@membri ☹ ať je jí brzy líp 😉

@caramilla Jo a v tabulce koukám, že všechny Lamy vč. prvního fineribu jsou světle růžová ...