icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

animal
30. mar 2012

@sinala terka platí paypalem 🙂

palosek
30. mar 2012

@terezita Nádhera 😵 😵 😵 Jako vždy 😀
@caramilla no, já jsem zas zimomřivá 😀 😀 😀 proto mám softku vždy a všude 😀 😀 😀 Skoro 😀 😀 😀 Asi mám dobrou prodyšnost, nepotím se v ní 😀 😀 😀 A co ty víš, třeba letos bude chladné léto 😅 😅 😅 😅 těch +5 by ale byla mizerie 😀 😀 😀 😀

terezita
30. mar 2012

@sinala posilam si to do nemecka a platim ze sveho pres paypal.

boudova
30. mar 2012

jo, není nad kontakty v cizině 😎

wzorcek
30. mar 2012

@season ja teraz nechapem, ze ho nasli ze ho maju este v mtx ci na poste? donesu ti len jeden? ci teda obidva 😀

terezita
30. mar 2012

@boudova oni posilaji vetsinou i do cech, ale uctujou si k tomu 10-15eur.. 😝

caramilla
30. mar 2012

@terezita no jo, tak všichni chápeme už důvod vašeho mezinárodního soužití 😀 😀 😀 😀 Ha, ale já mám příbuzné taky v Německu, táta tam jedí furt, tak možná bych to taky mohla vymyslet. 8. května jedeme do Duryňska, to se musí vymyslet 😀 Úplety pro holčičky seženeš, ale pro kluky??? Hrůza a děs. Když mám něco ušít pro Šimona, tak není vůbec z čehom, jediný jsou autíčka s Hilco ☹ A elastický úplety - ty hnusný botxy od Mráze? FUJ 😀

boudova
30. mar 2012

@terezita vydřiduši, že se nestyděj 😉

To by bylo zase spíš na hromádku 😀 😀 😀 fuj, že se nestydím.

Nic, hrabe mi, pudu asi věšet pleny - mě ten humor přejde.

boudova
30. mar 2012

Jo tak nic, věšet nejdu. Otevřela jsem pračku a vylítla na mě voda 😲 asi rozbité. To mě teda klepne.

terezita
30. mar 2012

@caramilla no to vis, my jsme spolu jen abych si k rodine mohla posilat baliky a usetrila 😀 😀 😀

season
30. mar 2012

@wzorcek mám ho už doma

membri
30. mar 2012

tak holky dneska odejdou uplne vsechny baliky, 😀

zojec
30. mar 2012

@terezita
@caramilla vy placete ze nic v CR nie je?? kebyze nie su hromadky, tak tu si za normalny peniaz ani jednofarebny uplet nekupim.. nieto este nejaku peknu potlac.. 😖 no verim, ze vyrobcovia rychlo zacnu vyrabat nieco pekne 😉 chcelo by to viac kvetov 😀 😀

palosek
30. mar 2012

Na šd je doplněná Wendy 😀 😀 😀 http://www.sijemdetem.cz/katalog/latky-spol/wen...

michamicha
30. mar 2012

jupíííí, v pondělí mám doma overlock 😵 😵 😵 😵 😵

boudova
30. mar 2012

@michamicha závist 😀

martinkah
30. mar 2012

dievčatá, tá nažehľovacia fólia na látky z Tchiba

http://www.tchibo.sk/Nazehovacie-folie-na-potla...

bude v kamenných obchodoch asi na budúci týždeň, že? u nás to teda býva od utorka

boudova
30. mar 2012

@membri ty látky co ti chybí, jsi už měla nastříhané asi viď? u mě teda nic navíc není...

brambora20
30. mar 2012

Ahoj holky, chtěla jsem zkusit uháčkovat si vlňáčky, nezkoušel už to někdo?

caramilla
30. mar 2012

Tak pro milovníky caramelizovaných mikin a Jasmíny kukučů a pro ty, co žehraly, že tu málo spamuju - dnešní nocovka 😖
Akorát jsem to neměla foti "před tou naší zdí", páč ta šedivá tam zaniká. Jenže prší a všude je bahno a nechtěla jsem to celé hned mít od bahna, když to není naše, že ☹

Mj. je to pro tu zákaznici, co mi měsíc dlužila 5 tisíc🙂)) A já se s tím včera s láskou piplala 😀

caramilla
30. mar 2012

@terezita To si může být tvůj PARTNER jistej, že ho nikdy nikdy nikdy neopustíš 😀 😀 😀

palosek
30. mar 2012

@caramilla nádhera 😵 😵 s láskou 😀 😀 😀

terezita
30. mar 2012

@caramilla opet nadhera!! 😵 ty me jeste naucis mit rada tu sedou.. 😅 😀

membri
30. mar 2012

@boudova jj prave ze byli na strihane, a vzdycky k nim davam papirek ci to je..

caramilla
30. mar 2012

@terezita Sedou? Ja myslela RUZOVOU?! 😀 😀 😀 Hele, šedou jsem nesnášela celý život do chvíle, kdy jsem před pár měsíci, vybalila balík MTX a vypadla na mě šedá lama a šeříková lama, láska na první pohled a od té doby šedou miluju, Na sebe ne, mě nesluší, ale jasmíně sluší moc! A s růžovkou je to mňam kombinace 😀

mikulka45
30. mar 2012

@caramilla kraasa! ze nocovka...ja by som to sila tyzden 😀 😀 skoda ze ta seda tam fakt zanikla, pri prvom pohlade som myslela ze to je hneda 😕 ale aj ta by mi k tej ruzovej celkom isla 😉

terezita
30. mar 2012

@caramilla ruzovou nee.. 😀 😀 tu ja si neoblibim 😉 neboj!

animal
30. mar 2012

@caramilla jo šedou já můžu už dlooouuho, kompletek zase pěkný 🙂

lenasss
30. mar 2012

holky došila jsem sukýnku pro neteř k narozeninám a ted váhám jestli si s ní neudělám trapas ☹ co mysíte nešlo to líp nafotit zatracený starý foták 😠

zojec
30. mar 2012

@caramilla vidis, sedu nemam ani ja rada.. ale takto s tou ruzovou je paradna 😀 ked pozeram na tie rychloprdky, aj ich vyuzivate na 100%? 🙂