Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
jo, není nad kontakty v cizině 😎
@terezita no jo, tak všichni chápeme už důvod vašeho mezinárodního soužití 😀 😀 😀 😀 Ha, ale já mám příbuzné taky v Německu, táta tam jedí furt, tak možná bych to taky mohla vymyslet. 8. května jedeme do Duryňska, to se musí vymyslet 😀 Úplety pro holčičky seženeš, ale pro kluky??? Hrůza a děs. Když mám něco ušít pro Šimona, tak není vůbec z čehom, jediný jsou autíčka s Hilco ☹ A elastický úplety - ty hnusný botxy od Mráze? FUJ 😀
Jo tak nic, věšet nejdu. Otevřela jsem pračku a vylítla na mě voda 😲 asi rozbité. To mě teda klepne.
tak holky dneska odejdou uplne vsechny baliky, 😀
Na šd je doplněná Wendy 😀 😀 😀 http://www.sijemdetem.cz/katalog/latky-spol/wen...
jupíííí, v pondělí mám doma overlock 😵 😵 😵 😵 😵
@michamicha závist 😀
dievčatá, tá nažehľovacia fólia na látky z Tchiba
http://www.tchibo.sk/Nazehovacie-folie-na-potla...
bude v kamenných obchodoch asi na budúci týždeň, že? u nás to teda býva od utorka
Ahoj holky, chtěla jsem zkusit uháčkovat si vlňáčky, nezkoušel už to někdo?
Tak pro milovníky caramelizovaných mikin a Jasmíny kukučů a pro ty, co žehraly, že tu málo spamuju - dnešní nocovka 😖
Akorát jsem to neměla foti "před tou naší zdí", páč ta šedivá tam zaniká. Jenže prší a všude je bahno a nechtěla jsem to celé hned mít od bahna, když to není naše, že ☹
Mj. je to pro tu zákaznici, co mi měsíc dlužila 5 tisíc🙂)) A já se s tím včera s láskou piplala 😀
@terezita Sedou? Ja myslela RUZOVOU?! 😀 😀 😀 Hele, šedou jsem nesnášela celý život do chvíle, kdy jsem před pár měsíci, vybalila balík MTX a vypadla na mě šedá lama a šeříková lama, láska na první pohled a od té doby šedou miluju, Na sebe ne, mě nesluší, ale jasmíně sluší moc! A s růžovkou je to mňam kombinace 😀

@sinala terka platí paypalem 🙂