Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla
Já mám tento http://www.nej-sici-stroje.cz/druhy-sicich-stro... -v podstatě stejný jako @sufik1 . Když jsem ho pořizovala, tak byl v akci cenově nastejno.
@terezita
Já na Mata měla Moon čtyřkolečkový-hodně podobný tomu z druhého odkazu a už ho nechci. Prostorný byl dost, ale postupně se snižovala byl nízký. Taky jsme sháněli nějaký bez dolní tyče, oba jsme dost vysocí. Líbilo se mi Peg perego pliko, ale radši bych spojenou rukojeť.
tak trochu OT - nevíte někdo prosím, proč dělá MILKA ten znovu zavíratelný obal? 😀 😀 😀
@sufik1 možná to nevypadá, ale je to vel. XL - mám doma sice hubeňoura, ale nesnáší upnuté věci, takže musí mít všechno o dost větší 😀 první pokus byl trochu menší, tak asi podaruju švagra.
jen kdyby bylo víc času a šikovnější ruce. Co tady vždycky vidím, na to se ani náhodou nechytám.
teď chci trenky pro 3-leťáka. Budu muset jedině obkreslit ty, co mám doma, ale nevím, jak se mi to povede. Přemýšlela jsem vzít střih na tepláky, ale to je asi blbost co?
mě mm už rovnou po otevření čehokoli, kde hrozí, že sežeru i jeho díl, dává rovnou celou půlku, s tim, že je moje a můžu si s ní dělat, co chci (= sníst, jak rychle chci) a pak si celej večer ukusuje po malejch kousíčkách tu svojí půlku a já na něj čumím, protože svoje už nemám (nejčastěji jde o sýr a čokošku).
helpppp, co mám na OL nastavit a jak, aby mi to šilo ten našívaný vrchový steh???
co je vrchový steh????
ten dole na triku jako to má next?
@animal dám na blog. Zatím jsou tam tyhle http://susu-sufik.blogspot.com/2012/03/panske-t... a teď dělám ještě jeden typ s menší spotřebou matroše a bez švu na zadku a s poklopcem, ten budu teprve skenovat. Teda dneska už fakt neee.
@michamicha já mám 3 nitě 0-5-5 ale chce to testnout. Dneska jsem to zrovna zkoušela
@sufik1 to je asi on
zúžené to asi bude vypadat líp, jinak by to byl takovej pytel převislej...

@sufik1 Balík s flísem jsem dneska vyzvedla, předám Ti ho zítra. Já na tuhle objednávku úplně zapomněla, pošťák nezvonil, ve schránce oznámení a já přemýšlela, co to může být za balík. Tak teď už to vím. 🙂
A zítřek ve tři stále platí doufám?!