Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@petkasv to je ten ostružinový jednolíc ?
@ucitelka70 díky díky díky 😉
@lillyzelvicka BOŽÍ!!!! APLIKACE DOKONALÁ!!! UČURÁVÁM A ŽÁRLÍM!' 😀 😀 😀 😀
Co ta kalhotovina, šáhla sis za mě? 😀
@petkasv Jú, ty jsi mě pobavila, krásný! Hned to všechno vypadá o 10000% lépe, když je to oblečené na krásné modelce, se nemáš za co stydět, ramínko zahoď a foť to na sobě 😉
Přidávám foto včerejší "kakaovky" a trička se strnadama pro paní Strnadovou 😀
V Bille jsem ulovila zlevněný biokuře, tak večer bude pečené biokuře na rajčatech 😀
@sufik1 Na kostkách bych ten náš kočár radši nesla než s ním jela, to je o otřes mozku 😀 😀 😀 Já jsem volila právě kvůli opěradlu, polovohání do lehu a spojené rukojeti. Ony prostě golfky ideal neexistují, spojená příjemná rukojeť, lehké, větší koš, vysoké sedátko, to je prostě utopie 😠 Taky jsem zvolila Cybek Callisto jako nejlepší z možných, ale nadšená nejsem, vím jen, že mám to nejlepší, co se asi v dané kategorii dá sehnat, ale je to fut strašné 😀 Oproti GT3 je to prostě totální prdka... To je kočár jak kráva, jezdí skvěle, je měkký, koš na vození balíků na poštu a nákupy, prostě paráda 😀
Ale líbí se mi design a barvičky toho kočáru, my máme chilli 😀
@ngvadi já si loga na svoje věci taky nenašívám 😀 😀 😀 Ale ne, že by se mi to až tak nelíbilo, ale spíš se mi pak ostatní smějou, že si na svoje věci našívám loga 😝
Mě se to prve nelíbilo, ale terezita mě tak dlouho masírovala, že se mi i ty loga venku celkem líbí. Třeba na těch kloboučcích 😀
@ngvadi JÁ VŠECHNO svedu na Terez, za zpoplatnění střihů může, za loga, která hyzdí moje výrobky taky může. Ha, už jsem na to přišla, ona na mě žárlí a proto mě přesvědčuje, abych dělala věci, které mi ubírají na popularitě a hyzdí moje výrobky 😀 😀 😀 😀 I ty jedna?
Btw. @terezita - co říkala Veritaska, má patky, má? Cívky jsem si dneska 3 ze zoufalství koupila v galanterce. Chtěla bych ten svůj krám dát spravit, tak abych měla na čem zase šít 😝
@ngvadi Díky za adresu na Somici, už k ní letí obálečka 😀
@terezita Hm, dort sežrala kus Jasmína, já asi 2 lžičky jsem přeslazená, 1/4 jsem dala tchýni a zbytek ti asi zabalík k těm MTX proužkům a pošlu, to budou ty proužky fakt čokoládový! 😀 😀 😀 😀
A teda poleva děsný, ještě ve 2 ráno, když jsem ji dávala na dort, tak tekla z linky dolů! 😠
@caramilla tak ten dort bych si teď dala ke kafi 😀
holky ktoré máte fialový sport výplnek z wendy čo odporúčate zneho šiť? Prehliadla som že je to 100%PE tak ma to trochu šoklo 😖 ale aspoň svokre sa to páči 😀 je to podčesané , ak z toho ušijem tepláky na jar leto nebude to moc teplé? je to asi priedušné?

Krásné věci holky 😉
Tak jsem došila soft komplet snad poslední tohle jaro 😀