icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

sinala
4. apr 2012

@kuna tak našla jsem kousek froté a z té rubové ( hladké) strany to moc nesaje. Je fakt, že my používáme peleríny jako župan, nejdřív se utřeme do ručníku a pak si je děti dají ☹

ngvadi
4. apr 2012

@sufik1, díky za včerejší předávku mhdovi... ten mtx je od koho? (mhd říkal, a pak ještě jedna mi dala tenhle balíček - identifikace jak blázen :D) resp. komu dlužim kolik za poštovný?

caramilla
4. apr 2012

@terezita jj, upletova podsivka🙂 Je to takova droboulinka "zaclona" hooooodne pruzna:D

season
4. apr 2012

@ucitelka70 oneskorene všetko najlepšie! moj dedko by mal 90 🙂 Darčeky si dostala od nás .... haaaaldu látok....

animal
5. apr 2012

@palosek za 5 let ???? tsss to stále budu vypadat mladě, mě se tipuje tak cca 20let

animal
5. apr 2012

@kuna hele já si taky ani na těch 30 nepřipadám a jsem stále vitální, až na ty kolena, kyčle a záda atp. 😀 😀 😀 😀 😀 😎

animal
5. apr 2012

@ucitelka70 no proto jsem napsala POSTARŠÍ herka 🙂 néé 30 je podle mě stále velké mládí.

dankakk
5. apr 2012

BabySk !!!!

Prosím napíšte mi adresy nech vam pošlem balíčky s latkami mylly!!!

Dnes by som poslala @sisab - zatiaľ mám len jej adr.

macin73
5. apr 2012

Dobré ráno, holky. Dítě mi sípe, takže s ním mažu k doktorce a na odpo se konečně chystám střihnout do flísu. Jenže... nevím, jestli ty střihy z Ottobre jsou včetně švového přídavku? Spíš asi ne, co? Kolik dáváte u velikosti 134? Neteře mají 7 roků, ale teď už nosí občas 128... Nevím, jestli bude něco vidět z obrázku, díky za rady!

katka82
5. apr 2012

Ahojky 🙂
tak už mam 3 chřipku od porodu a furt se toho nemůžu zbavit 😝
@animal jj to znám taky mi lidi tipujou tak 20 nejveš 25 😀 dokonce mi před nějakými 5 lety dali v autobuse poloviční jízdné 😀

katka82
5. apr 2012

@ucitelka70taky přejeme všechno nej nej nej 😉
@terezita hodíš mi sem prosím link na tabulku se stužkama 😉 dííky

season
5. apr 2012

Pripájam sa k @dankak ak ste náhodou nepostrehli, v tabulke už sú vypočítané doplatky https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq... riadok 52 pekne prosím o úhradu, lebo mám mínus na účte... a kvôli sviatkom som na doplatky nečakala a poslala balíky hneď.

zojec
5. apr 2012

@dankakk balicek dnes dorazil 😀 😀 jupiiiiiii... mozem sit cez sviatky 🙂 dnes doposlem doplatok, vcera som sa k tomu nedostala :(

janula18
5. apr 2012

@season ja som dala uhradiť ale bola tam iná suma vtedy, tak ti mám doplatiť ešte 1€ že?

janula18
5. apr 2012

@season inak balíček došiel, ďakujem

alinn
5. apr 2012

@caramilla z mé strany bylo ticho po pěšině.protože mi stávkuje net 😅 a já bych udělala štítky..tak jak máš ten návrh..akorát nevím s tou sušičkou...jestli ji teda taky nepřeškrtnout...nebo udělat potom ještě jeden štítek a to dát na ruční a bez sušičky? 🙂

komisakpd
5. apr 2012

baby slovenky kde kupujete kvalitne latky...alebo sa vsetko objednava z CZ?

ucitelka70
5. apr 2012

@season pozerám, čo sa menilo v tabuľke? ved som ti uhradila presne toľko, koľko si písala, a dnes vidím inú sumu....... v čom mám ten 50 centový rozdiel?

díky za prianie, tak dedo by mal skoro raz toľko, ako ja...... ešte balík od krysky z mtx a softu nnedošiel...... a tvoj balík mi už ráno o 8 doručili

kalman
5. apr 2012

@ucitelka70 Ahoj všetko naj k narodeninám a vnúčik je fešák 🙂

katka82
5. apr 2012

@animal mohla bych poprosit přidat do tabulky ještě tenhle výplněk 😉 : http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... vemu si určo nějaký 3-4 metříky 🙂

zojec
5. apr 2012

ja sa taaaak teism, ze dorazili vsetky latky este pred velkou nocou 😀 😀 vcera som zaspalava s tym co vsetko idem posit :D :D len neviem ci mi cele sviatky budu stacit na vsetky napady v hlave pre nas a este aj objednane..

season
5. apr 2012

@ucitelka70 @janula18 mala som tam chybu, už nechajte tak, neprirátavalo mi jeden riadok strižného, tak asi preto. Timkoemkamatko ma na to upozornila

terezita
5. apr 2012

@katka82 jeste zadna tabulka neni 😉

katka82
5. apr 2012

@terezita aha 😕 ale někde byl nějaký odkaz nebo mam MM na mozku? 😕 😀 😀

animal
5. apr 2012

@katka82 máš ho tam, napsala jsem ti 3 metry, tak si to kdyžtak změň

sufik1
5. apr 2012

@ngvadi MTX je od Stassy. Mne za poštovné nic. Ode mne mylly a to froté co už tu máš asi od ledna

sufik1
5. apr 2012

měla jste některá elastický výplněk???? http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...

jak se chová?

ucitelka70
5. apr 2012

@kalman fešák je, už žiadne bábo ale vyzerá ako dvojročný s tým účesom.....

animal
5. apr 2012

@sufik1 já měla elastický výplněk z pattistudia a je to skoro to stejné jako normoš, jenom normální výplněk neproží skoro vůbec a tento pruží tak nějak trochu více 🙂 nic extra přepruženého 😀