Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@vevercam pokochala som sa v novom ott., veľmi sa mi páčia tie gaťuše -ako námornícke - pre malých chalanov... aj kombinácia pásikov so žltým lemovaním sa mi veľmi páči
@katka82 tak to příjmení mi něco připomíná, mám dojem, že jeden zaměstnanec ze Stoklasy se taky tak jmenuje 😅
@katka82
@caramilla tak to je přímo on, ten e-shop patří jemu 😅 http://www.stoklasa.cz/index.php?kontakty=0&kon...
ottobre vychází přímo ze zdroje laciněji? o kolik, prosím? To poslední dětský číslo bych si taky dala!
Objednala jsem si dneska poslední dvě kila růžového bambusového elastického jednolícu z moraviatexu, složení: 96%bambus viskóza 4%lycra, gramáž: 200gr šíře 143cm, do kg 3,5bm, 300Kč za kg
Užiju tak půlku, kdybyste někdo chtěl, dva tři metry ráda přenechám🙂
cajte baby SK @kajark ,@kryska5, @uitelka70, @beky52,@kalman,@sjuzan7,@eriqe,@season,@wzorcek,@timkoemkamatko prosim pokukajte si este dnes zajtra ze co treba dorovnat..do minima co sa tyka VTC. zajtra vecer sa uzatvara.napisala som email do vtc takze uvidime ako sa bude platit....ci pri dovoze alebo predom a ci budeme platit postovne z cr na sr alebo bude gratis....
@kalman jaká je ta sportovní teplákovina?Pěkné 😉
ahojte. ja len info pre baby z BA - ak používate gombíky tak na intery vždy v nedelu predáva jeden chlapík celú tubu gombíkov po 1€ má rôzne farby a druhy....
@lillyzelvicka Z rubu počesaná a z lícu lesklá vhodná do teplejšího počasí , je to 100% pes
@lucijan ja som z toho bmb šila trička, aj tielka, super matroš, perfektne sa šil, len ťažko schne.....
@lucijan vlastne nie ź toho, len teraz vidím obrázok, to bol finerib bmb s lycrou
@michamicha já bych si ottobera vzala taky 🙂 jinak super fotka, mi chvíli trvalo, než jsem se zorientovala 😎
Holky krásné výtvory 🙂
Dneska jsem byla v globusu a představte si že z WENDY tam měly ušité noční košile, od nějaký český firmy, už si bohužel nepamatuju název ☹ ale taky jsem byla v CA a viděla tam spoustu skvělých hadříků ale manžel mi zakázal nakoupit, že přeci naše cácora toho má hromadu a že jí to můžu ušít, ale zapoměla jsem si mobil abych si ty hadry aspoň nafotila, musim kouknout na eshop a skopčit to 🙂
@caramilla aplikace jsou také merino, klasika podlepené vlisofixem a rovnostehem přišité, takto jsem to dělala s interlockem napodzim a nyní s ribem a naprosto bez problémů, nic se mi nepáře, jen jedno očičko utíkalo po nabití kovového baby druku, ale stáhla jsem to stýžkem a dobrý 🙂
@ucitelka70 já jsem zase měla teplákovinu bambusovou a byla taky super, jemná a splývavá, tak jsem na jednolíc zvědavá, mám ho poprvý
A z bambusu mám i plínky i prostěradla a to schnutí, zvlášť v zimě... 🙄
baby uz je uzavreta tabulka mtx?
a jde se stříhat na další "recy" hadříky 😀 malej dneska usnul bez protestů, i po obědě usnul tak do 10 minut od uložení 😵 ale zejtra to vidim bledě, má pršet, navíc musim bejt doma kvůli těm balíkům, se zase bude nudit, by byl nejradši furt venku 😒 ráno ještě musim vybrat peníze na tu dobírku, páč pán z PPL by zase remcal, že chci platit kartou místo v hotovosti 😒 jsem zvědavá jak Vojtu přesvědčim, že si má sednout do golfek 😅 jsme s kočárem byli venku naposledy asi před 3 týdny, už chce všude po svých 🙂

@beky52 bílé kytky na fialové tunice 🙂
@sinala ...velká škoda 😀 😀 😀