Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem
ahojte, potrebovala by som radu, dnes mi prišla moja prvá látkovka. Je to BUM Genius Flip. Chcem sa spýtať, ako ju mám do tej plienočky vložiť, aby tam držala. A ešte ktorou stranou ju otočiť smerom k zadočku? Takou tou ako froté, alebo tou hladkou? Ďakujem
@careamell
kuk na pouzivanie flipiek u nas: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katka888/alb...
a z akej strany stay dry, je tam vysacka a vysackou dole 🙂 cize tou hrubsou dole tou jemnejsou k zadocku
@ellysa jéj, aj mi sme presne tieto vlniačiky mali dnes prvýkrát....ja som s nimi dosť spokojná...sú pekné tenučké mäkučké...vetrajú a nikde neotláčajú ako PULky. Na noc tiež skúšame akurát novú variantu...dali sme TB bamoozle strech a vlniaky Disana, dúfam, že to neprevlhne alebo, že sa ráno nezobudí s červeným zadkom....doteraz sme používali wonderoos v2, ale chcela som vyskúšať prírodnejšiu alternatívu...tak som zvedavá 🙂
@hirrina
nam zo zaciatku pretekali, az som bola sklamana, ale posledne dni bez nehody takze ma opat nadchynaju 🙂 chce to asi na taky typ vrchnych zvyk, kedze doteraz sme mali skoro stal elen flipky, vynimocne nieco ine, ale teraz sa o plienocky delia dvaja 🙂 tak zvazujem co doplnit do vybavicky.

co keby sme nejak viacere sa spojili a vyreklamovali to?