Unikajúci význam albumov typu - šatník mojej malej
Dobrý deň,ako tak klikávam po modrom koníkovi, všimla som si mnoho fotoblogov s fotkami oblečenia detí s veľkým dôzrazom na značku, ktoré tu ani nie su za účelom ich predaja. Som jediná, ktorá sa nad tým pozastavila, alebo zmysel uniká aj viacerým.
Chápem a páčia sa mi albumy detičiek "nastajlovaných" chutných, ale toto?
@sherynkamalinka s tym nemam skusenosti, nikdy som tu nic nekupila ani nepredala, chodim sa sem zabavit a sem tam poradit niekomu alebo sama si pytat radu 🙂 ale naozaj by sa zisiel taky foto bazar s chlapmi....sice som so svojim spokojna, len sem tam ma zlosti, ale popozerala by som aj inych 🙂 este by mohlo byt napisane co dokazu, napr. vie varit, vie upratovat, vie prebalit dieta... 🙂
@linda20111 a tak tu ma kazda vyborneho manzela 😀 dokazu vsetko, varia, peru, zehlia, prataju, staraju sa o deti, dobre zarabaju, manzelku pomasiruju, ucesu, namaluju 😀 , potom si tieto zeny vytvoria na 24 h novy nick a prispeju tu do fora s otazkou To len moj muz je taky neschopny a nevsimavy? 😀
No asi taku logiku to dava ako aj tato tema na diskusiu...
@sherynkamalinka ano, vsimla som si uz castejsie kde kocky napisali mam novy nick aby ma niekto nespoznal... Si myslim, ked nechcem aby ma niekto spoznal, tak nedam foto a hotovo.. 🙂
@fidka79 nohavice, rifle.. podla nalady, alebo on si skor sam vybera, 🙂 ma rozne pomalovane rifle s oblubenymi postavickami a ma a take nohavice co su do gumy, alebo patntu, nech sa mu to lahsie oblieka. ale pytala som sa ho ci sa mu pohodlne hra v rifliach a takych nohaviciach, a vraj ano. 🙂
@sherynkamalinka hej inak aj mna to napadlo toto, albumy plne handier a potom zalozena tema, jak si s muzom nerozumeju, ze on jej vycita, ze nema ozehlene a ona chuda na to nema cas... 😎
Ja osobne album s handrami nemam, ale velmi rada si ich pozeram a vobec nechapem, co vam na tom prekaza. Kazdy ma nejaku zalubu-ja to beriem doslova ako hobby, listovat si v bazariku alebo niekde na nete, kombinovat vecicky a ten pozitok, ked pride domov balicek 😵 No krasne. A potom ked to vidim oblecene na malom, aky je zlaty, tak ma to proste tesi. S dievcatami si vymiename rady, skusenosti, kde co zohnali a pod. Nevidim na tom nic zle. O co je to ine hobby ako to, ked napr niekto strikuje alebo hackuje alebo co ja viem co? Tiez hlada po galanterkach pekne bavlnky a ked sa mu podari nieco pekne vyrobit, supne to na net. Pochvalit sa tym, co ma tesi a na co som pysna, je uplne prirodzena ludska vlastnost. Ja tuto svoju zalubu vykonavam ked maly spi alebo nie je doma. A otazka znaciek a ceny, to je snad kazdeho vec, na co ma a na co nema.
mne taketo albumy nevadia... obcas, ked uvidim peknu vec, ktoru by som aj ja chcela objednat, tak sa spytam na kvalitu, ci sedia velkosti, cez koho bolo objednane a pod., viem, ze niektore maminy si vecicky davaju dopredu rezarvovat... a niekto si postahuje vecicky z netu, aby vedel, co si vobec naobjednaval a ci v baliku prislo vsetko... tak asi takyto je vyznam tych albumov...
Nie je v tom žiadny hlbší zmysel a ani nemusí byť.
Niekomu sa oblečenie páči, má v tom záľubu, tak si to odfotí, dá sem a teší sa z toho. Je to rovnaké ako keď si niekto odfotí byt, záhradu, svoje výrobky, deti a podobne.
ja neviem, kde beru cas a energiu na fotenie handier a nahravanie tych handier do albumu, ale budis, mozno to je pre niektorych inspiraciou, ale ako to, ze sa to niekomu vobec chce? ja mam dost, ked to fotim do bazara, aj to ma maximalne nebavi :D. Nech to ma znacku, neznacku, furt je to len handra na oblecenie, nie? Keby v nej na tej fotke aspon dieta bolo :D
prečo by malo byť smutné že kúpi niekto dieťatu nohavice na 50€??????? si myslíš, že to kúpila matka ktorá má spolu s mm príjem 800€ ako to na SVK býva štandard????? No asi nie?????
Si myslíte že zato že má niekto kopu peňazí, že si musí niečo kompenzovať????? Ach aký úbohý názor......
Mne príde SMUTNÉ založiť takúto tému!!!!!!! Fakt nechápem očo ide zakladateľke témy???? chce sa polutovať že kupuje nohavice na 5€? či ???? Ja teda nohavice za 50€ nekujujem, ale musím si zastať iných mamičiek čo také kupujú!!!!!!
KAŽDÝ NECH SI UTRÁCA TAK AKO UZNÁ ZA VHODNÉ A KUPUJE TO, NAČO Má!!!!!!
@michaelamilan myslim, ze tema je, ze ci ma zmysel si to fotit a davat do albumov...nie, ci ma zmysel kupit dietatu gate za 50 EUR...to su dve rozdielne veci
@wena fotky, ze zemiaky, maso, omacka a strudla ma tiez nebavia. Ale pekne a zaujimave vlastnorucne vyrobky si rada pozriem, lebo obdivujem na tom tu robotu. Na handrach z obchodu (az na tie zaujimave a prepracovane kusky), toto trochu chyba 😉. Myslim, ze autorku len zaujimalo, ci je tu viac takych, ktorych nebavi pozerat sa na oblecenie kupene v obchode. Nemyslim, ze ocakava, ze to vobec nikoho nebavi.
@lauricka ja len odpovedám na margo príspevku, tak ma nemusíš dávať "do koryta" a ukazovať mi kadiaľ sa mám ubrať! Každý jeden album má nejaký zmysel......tem čo pochopiť NECHCE, jednoducho NEPOCHOPÍ........alebo, keď sa vám nepáči, tak si jednoducho album neotvorím........no nie???? také jednoduché 🙂
@ancovec Význam týchto albumov nechápem ani ja...Zrejme majú len niektoré mamičky potrebu ukázať čo si môžu dovoliť. Inak si to neviem vysvetliť. Takéto albumy ani nepozerám. Jediné čo si sem tam mrknem je album typu - vlastná práca. Takéto mamičky obdivujem, pretože ja som na také veci totálne ľavá 🙂
@lauricka no vidíš, teba nazaujímajú handry či jedlá, no niekoho nezaujímajú terty či háčkované veci.....a založil niekot nezmyselnú tému že je tu už prílliž takýchto albumov a či majú význam?????
KAZDY jeden album ma nejaký význam!
suhlasim s niektorymi predoslymi prispevkami, myslim, ale ze vobec nie je pravda ze tieto albumy nesluzia na predaj 🙂 oni dost casto na predaj sluzia... s tym "mala dorastie a posuniem ich dalej".. za tie mesiace co som tu, som casto videla pokec pri albumoch ohladom predaja tej a tej vecicky a casto daaavno predane.... len je to maskovane pod "toto uz mame... toto ideme kupit atd..". Ked som sa raz na to spytala, bola som zakopana pod zem, co sa staram, ved album je len pre prehlad predavajucej, aby vedela co chce objednat, co je uplna hlupost... trosku sudnosti by sa urcite zislo pri vytvarany xy-teho albumu s rovnakou kolekciou ako uz ma xy uzivateliek, iba to tu zabera miesto, na nic to nie je dobre a inspirativne a ked clovek klikne na stranku, miesto 10tich zaujimavych albumcekov je tam 5 albumov s obleckom rovnakym tuctovym... napr. vcera som nasla uzasne detske hracky tu v jednom albume, v zivote som take nevidela a veru si to zaobstaram... ale ako som poveedala, vidiet vsade next a podobne znacky to je na nic dobre...
@simca06022011 ake hracky? kde ? 🙂
No aj mne to uz trochu lezie krkom. Ked sa chce niekto niecim pochvalit, ok. Ale staci zopar fotiek, nie dlhocizny album. Ano, mozem to ignorovat, ale ked to vidiet na kazdom kroku tak to cloveka trochu irituje.
@ancovec mno....ani ja nechapem pointu tych albumov...ale ja nechapem ano to, ako niekto vyvesuje sukromne fotky zo sona, z rastuceho bruska alebo z porodnej saly, kde novorodenec je este spojeny s pupocnikom...mne to pride zvratene cele, akoby sa uz intimita a sukromie uplne vytratili v prospech vsetkych naokolo,,,,toto su fotky vyslovene sukromne a nemali by opustit domaci archiv....a oblecko? sa pousmejem na tom, hlavne ako je tam kazda visacka s cenou a znackou viditelne odfotena.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zajka79 imaginarium to bolo, ale ten album teraz neviem najst (co je len dokaz toho, ze tu je prilis vela albumov :P )
Naj sicke vidia,ze my na to mame 🙂
Ocividne nemaju co na robote... Mna skor dvihaju zo stolicky albumy typu : Miuskin satnicek, leuskine prve zubocky, co ame papuskali a varenkali....
akože nechápem, ved je každého osobná vec, aký album si tu vytvorí, ved ked nechcete, tak sa nepozerajte 😀 , ja sa napríklad rada pozriem, občas vezmem inšpiráciu (nekupujem rifle za 50e), ved každá mamička rada oblieka svoje dietatko, a myslím si, že duplom ked po dvoch chlapcoch príde dcerka, takže ma teraz ukamenujte, že si to rada pozriem 😀 , aspon nemusím kupovať modny časopis (ešte aj ušetrím), a viem sa inšpirovať z albumov 😀 😀 😀 😉
@michaelamilan ale no, takto velmi to neprezivam, takze sa asi nezapojim do tvojej nalady, v pohode, ved o nic nejde, prosim Ta, aj horsie veci sa deju 🙂 . Kazdy len napisal, ako to vnima, tot vsio. Fakt nemam na to zachadzat az tak daleko, ze by som niekoho hadzala do nejakeho koryta....a pod...
@patrikmisko podla mna tu ide len o to, ze si tu napisu mamy, ktore to vnimaju podobne a hotovo. Neviem, preco to hned niektore tak vytoci. V podstate somarina 🙂
@michaelamilan tak isto, ako Ty pises, ze ma kazdy jeden album vyznam, tak aj kazda jedna tema potom ma vyznam, ked uz, tak to ber vsetko rovnako. A sme doma. Toto nie je o odsudzovani fotiek alebo albumov, toto je len o tom, ze ludia s podobnym nazorom ich tu asi maju zdielat. Autorka by ti vysvetlila asi presnejsie. Ja som to tak pochopila. Skor tema na odlahcenie, nez vazne urazanie sa a riesenie. Nenapisala som, ze ma nezaujima jedlo. Napisala som, ze ma nezaujimaju albumy, kde su jedla, ktore vari kazdy dokola a este ich varia aj v skolskych jedalnach. To naozaj zaujimave moc nie je, ale zaujimave jedla si rada pozriem tak, ako aj zaujimave oblecenie. Ale oblecenie z Tesca tam napriklad nezaradujem a vselico si tu holky fotia. To ale neznamena, ze mi vadi, ze si to tu fotia. O tom tato tema nie je, pokial ju spravne chapem. Takze klidek, pohoda.
@lauricka ja sm kľudná 😀 to si ma ešte nevidela nahnevanú 😀 😀 😀

@lulka12 , suhlas, moze to byt kompenzacia.