Aké vlhčené utierky sú najlepšie pre mamičky?
Ahojte mamičky, aké vlhčené utierky používate? My od narodenia waterwipes, ale nebudeme si klamať, najlacnejšie nie sú. Hľadám preto, čo najpodobnejší variant. Pampers aj Babylove som síce vyskúšala len jedny, ale hneď som túto možnosť zahodila, strašne mi smrdia. Z tohto dôvodu sa mi tie Waterwipes páčia najviac.
P.S viem, že existuje perlan aj voda z kohútika 🙂
Lidl,tesco...oni maju svoje značky...
@natalia_kofy pampers aqua pure, necítim z nich žiadnu vôňu
Hipp a pampers. Na také uplne bez vone som asi este nenatrafila
Nenasla som nic, co by bola plna nahrada za Waterwipes. Striedam Waterwipes s hydrofilnym olejom Medvidek a perlanom, resp. utierkami Perlicka. Doma Medvidek s Perlickou, mimo domu Waterwipes.
Pampers aqua, tie nemaju ziadnu vonu
hipp u nas bodovali. a este v jednote kupujem ked tak na rychlo dojdu 😀
Ja som používala babylove z DM-ky, ale tie co majú 99% vody. Necítim z nich žiadnu vôňu
Ja tiež DM babylove 99% vody, nemá žiadnu vôňu
Biolane
@natalia_kofy uplne ta chapem aj mne pampers smrdia. Ja som pouzivala tie hipp modre tie su myslim najviac na baze vody. Ale myslim ze v slovenskych dmkach uz hipp znacku nepredavaju.
@nana8989 tiež používam , ale nemáš pocit že sa nejako pokazili ? mám na mysli že keď chcem niekedy jednu vybrať ( hlavne keď treba rýchlo ) dokážem vtedy vymenovať všetkých svätých ..
@bolarazjedna
Áno, presne tie waterwipes. Mam šťastie, že vždy na ne natrafim na hebe a beriem aj 3x to stvorbalenie. Naposledy vysli na 2,60e za balík, čo nie je zle oproti deemke.
Skúšali sme deemkacke, úplne suché, pampers zelene, veľmi mokre, ale zbytocne parfumovane.
Sem tam objednám aj hipp s 99% vody tiež.
@natalia_kofy babylove s 99%vody, bez vone, nam sa viac pacia ako waterwipes, tie boli az moc mokre a studene 😃 ale poskusane mame aj ine znacky vzdy s 99%vody.. a pridu mi vsetky obdobne..
@smejkuskaa to áno, niekedy mám nervy na ne, ale aj tak som s nimi asi najviac spokojná 😔 ale už ich používam malo, mala ma plienky len na noc, takže to nejako prežijem 😂
@natalia_kofy z jedoty sme pouzivali
@natalia_kofy najhorsie za mna z lidla sak to sa ani vytiahnut neda.trhaju sa otras.
Zo začiatku Waterwipes, teraz už dlhodobo Pampers Aqua modré (bez vône) alebo oranžové (vôňa nechtíka)
Zo zaciatku waterwipes az kym to neskoncilo synechiou napriek dostatocnej starostlivosti, hygiene, uzivani olejceka odporucane od pediatra , odvtedy vsetky leteli do kosa
Ano existuje perlan a voda- chvalabohu zato a tlieskam kazdej mamke, ktora ich pouzi a zalezi jej na zdravi dietata
@smejkuskaa áno, más pravdu, vyberajú sa zle.... Ale ja riťky umývam pod vodou, takže vlhčené utierky používam skôr na tretie rúk, pusy, jedálenskej stoličky a vtedy mám obe ruky voľné, takže mi to az tak nevadí.
Huggies pure 99% voda, bez vône a pevné, mäkké..ale používam len na utretie rúk, tváre...
Keď som prebaľovala, tak voda + vatový tampón.....ak som bola mimo domu, tak áno...tie huggies ale to bolo len výnimočne...
Mne detska lekarka zakazala. Voda a plienka je pre detsku pikozku to naj!
@natalia_kofy Pampers aqua pure, sú také mokré , že miniem minimum oproti tým lacnejším.

boze my sme mali tusim este fred and flo z tesca. vyskusajte. ale su take s hrosikom neviem aka znacka a tie pekne vonaju.