Ako efektívne ušetriť na detských plienkach?
Ahojte dievčatá, rozmýšľam, či je možné ušetriť na plienkach. Máte nejaké kupóny alebo triky?
@saruska228 napr. používať látkové alebo lacnejšie kvalitné (babylove z DM). Prebaľovať len, keď je to nutné a pomedzi to dať vycikať do vane/umývadla/vedra a skoro začať s odplienkovaním (či sa dieťa chytí je vždy hop alebo trop, ale žeby plynulo rozprávajúce dieťa ešte vo veku cca 2,5 roka nepochopilo chodenie na nočník/záchod - to je skôr výnimka) Mnohé dievčatká fungujú bez plienok už medzi 1,5-2r
Tiež kupujeme v Lidli 2+1
záleží od poistovne ja som kupovala pampers za 0,19€ za kus (union)
dm má akcie ak kupiš cez net veľké balenie tak je plienka aj po 0,20€ alebo lidl má lacné plienky ked je akcia
ptm snažiť sa odpienkovať okolo 15-18 mesiaca ak to nepojde tak počkať
Neprebalovat kazdu cikanicu. Prve mesiace he to masaker, teraz v roku vyuzijem na den tak 5-6 plienok, to sa daa. A kupujem babylove, nejakych 17 centov za kus to vychadza
My z ekonomických dôvodov používame látkové plienky. Vstupná investícia tam samozrejme je, ale dobrá výbava počká aj ďalšie dieťa a pranie stojí tak 5€ za mesiac 👌
Využívam akcie v Lidli, tie plienky sú fajn. Pranie by i nás ekonomicke moc nebolo, máme žumpu 😏 Budem sa snažiť čo najskôr odplienkovat. Inak odpady dosť pedantne triedime a tak boli plienky pre nás šok, ako nám zvýšili objem odpadu 🫣
Rozhodla som sa na plienkach nesetrit, idem potrebujem kupim, nerobim z toho vedu nie je to dozivotne
Vacsinu ked niekto k nam prisiel tak nech nekupuju blbosti plasty veci co nepotrebujeme ale nech donesu plienky, vzdy som upozornila ake a aka velkost

@saruska228 na alegro zvyknu byvat casto 10€ kupony na nakup, brendon mava tyzden kedy su plienky zlacnene, lidl mava 2+1, v dmke sa oplati ak su nasobky bodov 😊