icon

Ako efektívne ušetriť na detských plienkach?

saruska228
19. máj 2025

Ahojte dievčatá, rozmýšľam, či je možné ušetriť na plienkach. Máte nejaké kupóny alebo triky?

qi
19. máj 2025

@saruska228 na alegro zvyknu byvat casto 10€ kupony na nakup, brendon mava tyzden kedy su plienky zlacnene, lidl mava 2+1, v dmke sa oplati ak su nasobky bodov 😊

dobromila
19. máj 2025

@saruska228 napr. používať látkové alebo lacnejšie kvalitné (babylove z DM). Prebaľovať len, keď je to nutné a pomedzi to dať vycikať do vane/umývadla/vedra a skoro začať s odplienkovaním (či sa dieťa chytí je vždy hop alebo trop, ale žeby plynulo rozprávajúce dieťa ešte vo veku cca 2,5 roka nepochopilo chodenie na nočník/záchod - to je skôr výnimka) Mnohé dievčatká fungujú bez plienok už medzi 1,5-2r

ivka21
19. máj 2025

Tiež kupujeme v Lidli 2+1

minesasubu
19. máj 2025

záleží od poistovne ja som kupovala pampers za 0,19€ za kus (union)
dm má akcie ak kupiš cez net veľké balenie tak je plienka aj po 0,20€ alebo lidl má lacné plienky ked je akcia
ptm snažiť sa odpienkovať okolo 15-18 mesiaca ak to nepojde tak počkať

majlo1234
19. máj 2025

Neprebalovat kazdu cikanicu. Prve mesiace he to masaker, teraz v roku vyuzijem na den tak 5-6 plienok, to sa daa. A kupujem babylove, nejakych 17 centov za kus to vychadza

mauduska
19. máj 2025

My z ekonomických dôvodov používame látkové plienky. Vstupná investícia tam samozrejme je, ale dobrá výbava počká aj ďalšie dieťa a pranie stojí tak 5€ za mesiac 👌

lenkakravcova
19. máj 2025

Dada plienky. V poľsku su vraj ešte lacnejšie (po 0,08€/ks dvojky).

michaela329
19. máj 2025

Využívam akcie v Lidli, tie plienky sú fajn. Pranie by i nás ekonomicke moc nebolo, máme žumpu 😏 Budem sa snažiť čo najskôr odplienkovat. Inak odpady dosť pedantne triedime a tak boli plienky pre nás šok, ako nám zvýšili objem odpadu 🫣

saruska228
autor
Autor odpoveď zmazal
saruska228
autor
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
23. máj 2025

Rozhodla som sa na plienkach nesetrit, idem potrebujem kupim, nerobim z toho vedu nie je to dozivotne
Vacsinu ked niekto k nam prisiel tak nech nekupuju blbosti plasty veci co nepotrebujeme ale nech donesu plienky, vzdy som upozornila ake a aka velkost