Akú aviváž použiť a ako prať, aby bielizeň voňala?
Pri praní som použila rôzne aviváže, najmä zn. Silan alebo aj neznačkové. Ak mi bielizeň voňala, tak iba niekoľko praní. Potom už nie. Mám pračku Electorlux a potom suším bieliteň v sušičke tej iste značky. Dodržujem dávkovanie aviváže podľa etikety (takmer plné viečko) a nalejem ju do priehradky na aviváž. Od Silanu bielizeň vonia veľmi slabo, skoro vôbec. Naposledy mi manžel kúpil neznačkovú aviváž a od tej bielizeň konečne pekne a silnejšie voňala. Ale iba niekoľko praní. Nádobku na pracie prostriedky som následne očistila, ale nepomohlo to. Viem, že niektoré mamičky majú nádherne voňajúcu bielizeň. Ako to docieliť? Ďakujem. 🙂
u mňa top Kuschelweich žltý a Lenor nemecký žltý 🙂 striedam ich
Do pračky je dobre aspon kazde 2-3 mesiace naliat ocot a pustit na 90 tku .a naj su avivaz aj prašky s nemecka a rakuska.a tu je kvalitna avivaz coccolino zlate
Ja kupujem v Kauflande (inde som nevidela) avivaz Oli Batola, modru. Stoji 1,29€. Ale davkujem kvoli voni pol vrsku hned k tekutemu prasku, aby sa to dokladnejsie vyplachlo. A pradlo vonia niektore viac, niektore menej, zavisi od materialu. 🙂
Drogérie a Kozmetika z Nemecká
http://e-florian.com/?sLang=sk
Softlan 🙂
Ja som spokojná s avivážou Cocolino v bielej farbe, pre pokožku dieťaťa je šetrná, super cena aviváže je na www.qbdrogeria.sk
ja avivaze striedam nakolko ak dlhodobo pouzivam jednu tak na vonu si zvyknem a mam pocit , ze veci uz nevonaju , striedam silan , lenor a cocolino .
Mne sa najlepsie osvedcila avivaz lenor.
u nas vyhrava gel Ariel Febreeze - dostat v at a k tomu Lenor - bud tmavozeleny alebo nejake ine ... a ked davam do susicky mam take utierky Lenor - neskutocna vona ked vyberiem pradlo odtial 🙂
A v com ste prali vecicky pre novorodenca a ako periete take tie makkucke vecicky ???dakujem
Prášky, aviváže a odstraňovače škvŕn preukázateľne spôsobujú alergie, respiračné problémy, ekzémy a kožné problémy. Koža je najväčší ľudský orgán ktorý všetko vstrebáva do organizmu, najviac u detí a pri potení. Takže perieme bez aviváže s dvojitým pláchaním aby sme sa zbavili chémie. 😉
Ale, čo tam po zdraví, hlavne nech to voní 😉
Ja pouzivam Silan modry ale nemozem si pomoct nejako slabo vonia ... a Lenor som este nemala , dakujem za inspiraciu, vyskusam 🙂
ja pouzivam ariel a som spokojna
Avivaz uz roky nepouzivam, pouzivam Dreft a bielizen mi vonia cely cas, kym ju znovu nedam prat.
Kde sa dá zohnať aviváž ornej na Slovensku ?
Baby chorvátska zn.ornel je topkaaaa a teta violeta tiež krásne vonia len kde kúpim?
Modry lenor mojej nebolo nic z toho a ked som v tom vyprala saty a vybrala ich o mesiac zo skrine vzdy tam bol ten zavan avivaze🙂
Ja používam do sušičky prádla sušiace vajíčka ecoegg s vôňou čistej bavlny a sú naozaj super! Vôňa je jemná, ale počas sušenia vonia celý dom a tak isto aj prádlo vydrží dlho voňavé. Okrem tejto vône je v ponuke aj vôňa jarných kvetov, kto má rád kvetinové vône. Tá je tiež pekná. Dokúpila som si aj aviváže z týchto vôní a musím povedať, že som max. spokojná. 🙂
U mna vyhrava modry softlan a modre cocolino creations.
@sunny8 lenor je najlepší 🖒🖒
@evita_g ja používam dve vajíčka / tak odporúčajú/...ale ak nechceš príliš voňavé prádlo, tak tyčinku stačí dať len do jedného vajíčka...ono to má vlastne slúžiť aj na rýchlejšie sušenie bielizne a eliminovanie elektrizovania ...takže dve asi lepšie účinkujú....veľkosť je cca 7cm...v balení sú 2 vajíčka a 4 tyčinky....2 tyčinky by mali slúžiť cca na 20 sušení, ale ja suším už dlhšie a stále pekne voňajú....potom sa dajú dokúpiť už len náhradné tyčinky. vajíčka ostávajú 🙂

pouzivam kapsule na pranie a avivaz Silan, vsetko z Rakuska a pradlo vonia nadherne