Akú veľkosť oblečenia kúpiť pre novorodenca?
Akú veľkosť kúpiť pre novorodenca 56alebo 62?
Som prvorodicka a neviem z ktorej veľkosti mam nakúpiť viac či 56 alebo 62 , babo bude v novembri, bojim sa ze tu 56 veľmi nevynosi... koľko cca toho potrebujem?
@lenka3454 môj sa narodil 3680g a 52cm a nosil ešte aj 50tku asi 2 týždne a potom 56 ešte mesiac a pól. Ale záleží aká značka, nemali sme Lindex, ten vydrží o dosť viac. Mal obyčajné Pepco, Primark, Tesco
@lenka3454 Ja som kúpila 56 a bola jej strašne veľká, keď išla z pôrodnice tak dupačky dlhé a nohy nikde a do troch týždňov bolo všetko malé.
Moja mala.sa narodila s 47cm a 56 nosila 2 mesiace a to z atie 2 mesiace narastla o 10cm:D ale je rozdiel 5y z hm tie boli tak dlho dobre a ked pepco sinsay gate tak z nich vyrastla skor.takze by som sa radila tym co predpovedaju doktori kolko bude mat priblizne kg a znackou a podla.tej znacky kupovat velkost
Ked sa narodil syn mala som nakupene 56 a boli mu obrovské kupovali sme 49-50 . Pri dcerke som sa zasobila aj 50 ale tie jej boli male a 56 nosila do nejakých 5M . Ak je predpoklad ze sa dieta narodi veľké tak urcite väčšie ale ak nie tak par veci 50 a potom 56
Moji obidvaja chlapci sa narodili 48cm ale s rozdielnou váhou. Prvý bol od narodenia chudší aj pomalšie rástol (aj stále rastie) a druhý má teraz 3 mesiace a rastie oveľa rýchlejšie ako jeho brat v tomto veku. Už prechádzame na 68, ktorú prvý syn nosil ešte aj ako ročný. Takže je to veľmi individuálne. Ale určite odporúčam aspoň zopár vecí nakúpiť aj 56 aj 62. A potom vieš dokupovať.
56 treba. Moji mali 4.5kg a 54 cm, velkost 56 nosili sice len 2 tyzdne, ale nemohli byt 2 tyzdne holi a v 62 plávali
@lenka3454 kúp si jednu 56ku a veď väčšie podhneš rukávy a nevadí že je veľká...dorastie...prvý mesiac aj tak nikam nejdes
@lenka3454 take 3,5kg babo, co pekne pribera, ma 56 tak na mesiac. Kupila by som 3-4 bodycka alebo pyzamka 56 a zvysok 62, prinajhorsom zalomis rukavy. A dost zavisi aj od znacky, kazda ma inak velke, resp. site. Dnes s oblecenim nie je problem, objednas aj z porodnice 😉
@lenka3454 toto je tazko povedat. Ak je predpoklad,ze ste vysoky,budis...ja napr som pri oboch (49 a 53 narodene) vyuzila aj 50,doma po par tyzdnoch 56 a prvorodene malo 62 v 2m a druhe v 4 m 🤷🏻♀️ kamaratke sa narodil maly 58 cm takze 50 a 56 mohla rovno zabalit a dokupovala 62
@lenka3454 vynosi tak mesiac
Ja som hned kupovala 62, 56 asi 4kusy
Moja nosila 62 v 3 mesiacoch 😅 takže sa prikláňam ku 56, možno aj 50
Rodia sa dvojkilové deti a rodia sa aj stvorkilove... záleží od toho. 50 nenosili moje deti vôbec, 56 prvé štyri týždne.

@lenka3454 ja som mala nachystané 50 56 no žiaľ po pôrode bolo zistené že Maly stratil váhu narodil sa ako hypotroficky novorodenec a musela som zháňať menšie čísla lebo mu všetko veľké bolo tak kľudne majte aj 50 56 nachystane a uvidíte podľa bábätká 😊