icon

Je lepšia manuálna alebo elektrická odsávačka mlieka?

renatka100
22. nov 2010

Nakoľko rozmýšľam nad výbavou, prosím Vás o názor a Vašu osobnú skúsenosť.

Strana
z2
paulaa748
16. nov 2012

Ja som mala najskor manualnu AVENT ale po pardnoch sa mi zlomila rucka tak som kupila elektricku MEDELA je sice drahsia ale je super,len skoda ze som ju vyuzila len v nemocnici chvilu a pri druhom vobec.. Nekupovala by som odsavacku skor ako by bol nejaky problem s kojenim...

danusskaaa
16. nov 2012

ja som mala manualnu Avent a bola super!!!pouzivala som ju casto, aj napriek tomu, ze som mala elektricku Fralin. elektricka mi moc cucala prsnik a bolelo ma to, aj napriek tomu ze sa dala nastavit savost. nepouzivala som ju vobec, radsej som si pomaly odsavala Aventkou, cez ktoru to trva dlhsie, ale neboli to a sama si regulujes ako budes sat.

blanka_cz
Odpoveď bola odstránená
jana1201
Odpoveď bola odstránená
lilyen2011
15. dec 2013

ja som mala aj manuálnu, aj elektrickú a odporúčam! Keď sa začína odsávať, je lepšia manuálna (sama si reguluješ rýchlosť a hlavne na začiatku kojenia, keď tie prsia na to nie sú zvyknuté a bolí to, elektrickú na začiatok neodporúčam) bolelo to ako šľak.. no a neskôr, keď už si prsia zvyknú, tak je super elektrická, lebo ak máš prsia naliate, tak len priložíš a držíš... nemusíš trénovať za kulturistku 😉

katarinka1110
15. dec 2013

Ja som mala manualnu ale to nula bodov...elektricka s regulatorom rychlosti bola super a rychla a neviem co by som si bez nej pocala kedze maly mu z prsnika odmietal pit tak som odsavala do 8mesiacov kazde trihodiny denne..a vydrzala tu zataz.. ;) ale urcite kupovat az po porode.. muz ti lahko kupi potom a prinese...

Strana
z2