Je lepšia manuálna alebo elektrická odsávačka mlieka?
Nakoľko rozmýšľam nad výbavou, prosím Vás o názor a Vašu osobnú skúsenosť.
ja som mala manualnu Avent a bola super!!!pouzivala som ju casto, aj napriek tomu, ze som mala elektricku Fralin. elektricka mi moc cucala prsnik a bolelo ma to, aj napriek tomu ze sa dala nastavit savost. nepouzivala som ju vobec, radsej som si pomaly odsavala Aventkou, cez ktoru to trva dlhsie, ale neboli to a sama si regulujes ako budes sat.
ja som mala aj manuálnu, aj elektrickú a odporúčam! Keď sa začína odsávať, je lepšia manuálna (sama si reguluješ rýchlosť a hlavne na začiatku kojenia, keď tie prsia na to nie sú zvyknuté a bolí to, elektrickú na začiatok neodporúčam) bolelo to ako šľak.. no a neskôr, keď už si prsia zvyknú, tak je super elektrická, lebo ak máš prsia naliate, tak len priložíš a držíš... nemusíš trénovať za kulturistku 😉
Ja som mala manualnu ale to nula bodov...elektricka s regulatorom rychlosti bola super a rychla a neviem co by som si bez nej pocala kedze maly mu z prsnika odmietal pit tak som odsavala do 8mesiacov kazde trihodiny denne..a vydrzala tu zataz.. ;) ale urcite kupovat az po porode.. muz ti lahko kupi potom a prinese...

Ja som mala najskor manualnu AVENT ale po pardnoch sa mi zlomila rucka tak som kupila elektricku MEDELA je sice drahsia ale je super,len skoda ze som ju vyuzila len v nemocnici chvilu a pri druhom vobec.. Nekupovala by som odsavacku skor ako by bol nejaky problem s kojenim...