Jednoduché lehátko do 18 kg
Ahojte skúsenejšie mamičky.
Synčekovi chceme kúpiť lehátko, nakoľko nerád leží, najradšej pozerá do sveta 🙂 no má už 6 kg, tak sa nám obyčajné vibračné kresielko nehodí, (tie čo sú do 9 kg,toľko bude mať zachvíľku)
Viete nám prosím poradiť nejaké jednoduché lehátko, hoci aj bez vibrácie? Ideálne cca do 18 kg, nie veľmi drahé.
Ďakujem pekne.
@orsi_h moj by to nevyuzil. v pol roku sa snazil dostat z obycajneho lehatka, par krat sa s nim prekotil a tak sme s nim skoncili. potom bol prevazne na zemi, rozvijal pohyb, v 9. uz stal pri nabytku, v 11. behal. nesedel. iba v jedalenskej stolicke-tu treba naozaj dobru, aby vydrzala, a by nebol priputany, vyliezol by aj odtial... nad tou sa zamysli. potom okolo roku mu budes hladat choditka, okolo roku a pol odrazadla a mozno vlastny stolik a stolicku, aby sa citil dolezito. kup si z bazara to do 9kg a uvidis. ak v tom nie je taky cenovy rozdiel, kup si do 18, ked bude doma, mozno si nan obcas sadne...
My mame vibracne kresielko od fisher price do 18kg ale ak sa nepacia vibracie nemusite zapnut ani my nepouzivame a je to naozaj vyborna vec!
@orsi_h ja mám Fischer Price do 18kg, mrkni v bazáriku, chcem sa ho zbaviť 🙂 , my sme dosť využili pri prvom synovi, keď som odsávala mlieko, skoro až do roka a pol, teraz pri druhom menej, ale podľa mňa parádna vec, tento druhý syn mi v ňom bol do cca 10 mesiacov, potom sa začal viac hýbať a nechcel tam byť - čo je logické, keď chce objavovať svet 🙂, potom ho to nebavilo, ale teraz v roku a pol si tam rád posedí, pohojdá, ale už mi to zavadzia, predsa len dvaja chalani - kopec iných somarín v byte 🙂 Rada ho posuniem ďalej 🙂
@orsi_h moj malý má 7 mes. a máme hojdačku a kresielko v jednom a už tam nechce byť, respektíve vydrží tam asi 5 minút a všemocne sa snaží z lehátka ujsť, pretože už sa vie plaziť, čiže kresielko posúvam teraz švagrinej, lebo nám je fakt už zbytočné, takže u nás tak, ale je to ozaj individuálne u každého dieťatka, niektoré tam vydrží možno dlhšie
ahojko, na hej majú pekné lehátka pre detičky http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ skús si pozrieť. A majú aj presne taký do 18kg v chlapčenskom prevedení :D Mne osobne sa veeeľmi páči 🙂 Značka napríklad čo vidím je Bright Starts Light Up Lagoon Rocker Napper a je to síce trošku drahé, ale dá sa využiť ten kupón. No a potom zase, keď už synček porastie, tak ho môžeš predať ďalej na bazare alebo ho predať kamarátke 🙂 No uvidíš čo ti tu poradia ešte ostatné baby a mamičky 🙂 to len na inšpiráciu, nech máš s čím porovnávať 🙂 držím palčeky a daj potom vedieť aké a kde si kúpila ;) kamarátka ma malého chlapčeka, tak rozmýšlam že keď bude mať malý narodeninky, tak im kúpime, tak som zvedavá aj ja aké tu ešte poradia a aké vyberieš ty 🙂
@ankapribinova
@kalendarik
@janickacrazy dakujem Vám za cenné rady! 🙂 dám vedieť ako sme sa rozhodli cez víkend.
@ankapribinova ty asi nemáš deti, však? ked bude mať malý narodeniny, to lehátko už mu bude na nič
Pridavam sa k babam, co maju kresielko od fisher price do 18 kg. Neskutocne dobra vec. Ja som tam tiez krmila maleho pokial nevedel poriadne sediet v detskej stolicke. Dostali sme aj kresielko od bright stars do 9 kg, takze viem porovnat. Ma slabsie potahy, je kratsie na nozicky, nas maly je dost velky a do FP sa v pohode zmestil, nozicky mu netrcali, no v BS uz davno. A co je aspon pre mna dolezite, to od BS sa da ovela lahsie prevratit dopredu ak ho nemas 'zaistene'. To mame u svokrovcov, sme tam raz za mesiac na mozno 2-3 dni, takze aj to malo svoje uplatnenie. Takze ja som rozhodne za FP. Neskor predas alebo vyuzijes pri dalsom dietati, posunies kamaratke...

18kg? moj syn ma 5a pol roka a ma okolo 20kg... a tiez je TEO :D ten rast sa pomaly spomali, v roku bude mat 12-13kg a v roku a pol mozno 14-15... a to ti uz v lehatku lezat asi nebude.