icon

Kde kúpim napodobneniny značkového oblečenia?

dada26920
6. feb 2012

Viem ze do madarska sa chodi na takyto tovar ale da sa kupit aj u nas?dakujem budem vdacna za kazdu radu 😉

Strana
z3
sisaha
6. feb 2012

@dada26920 asi nerozumiem...Znackove oblecenie je iba original nie? ci hladas napodobeniny?

dada26920
autor
6. feb 2012

presne tak 😉

katy1979
6. feb 2012

myslis napodobeniny co zabavuju colnici? neviem ako u vas ale u nas su plne trhoviska. a v polsku asi kupis tiez. Aj ked neviem preco nahanas akurat taketo veci. ak teda chcem tak si kupim original a ked nechcem ci na to nemam tak mi tam ziadna pochyderna fajka nechyba. kupujem podla toho co sa mi paci a nie podla znacky a ci je nebodaj dobre vidiet aby vsetci videli ze aha co mam.

estterka
6. feb 2012

na co je to dobre? ak kupim znackove nieco,trebars sportove oblecko,tak preto,ze chcem kvalitu..a zase mat fake znackoveho len aby si ludia mysleli,ze na to mam taketo veci kupovat? alebo preco?

anjelicek26
6. feb 2012

Nerozumiem, na co zhanas napodobeniny. Bud si kupis original, alebo to nechaj radsej tak. Vedome kupovanie falzifikatov nie je legalne. Navyse ti to mozu zhabat kedykolvek colaci.

Podla mna zivot nie je o znackach, ale o kvalitnom obleceni (ktore tie znacky niekedy reprezentuju - inokedy nie), ak kupis falzifikat, mas nejaky neprijemny smejd z ciny, ktor proste toho nie je hoden. Aby videli iny, ze mas znacku? To je dost divne zmyslanie.

li_la
6. feb 2012

Ja mám kabelku Prada z Bulharska za 20 eur a som na ňu maximálne hrdá! 😀 Vyzerá úplne ako originál. A keď sa jedná o napodobeniny, tak si nemyslím, že by sa zrovna jednalo o značky s fajkou, troma pásikmi a pod... Ja som minule cez net kúpila mm opasok Armani a Lacoste... Kvalita je super, som spokojná. Oblečenie som tam síce nevidela, ale hodinky, kabelky a iné... LV, Armani, Lacoste a pod... popozeraj sa aj po bazároch, ľudia predávajú všeličo, jedná sa, samozrejme, o čisto nový tovar...

stastnamamulka
6. feb 2012

nestoji ti to zato,manzelov spoluziak predaval taketo fejky,dnes sedi v base 😖

sisaha
6. feb 2012

@dada26920 myslis ako abibas? ja by som nekupovala a poviem ti hned preco. Je to nekvalitny tovar, ktory ti vydrzi ani nie tretinu casu ako original. Casto byva napusteny nebezpecnymi a zdraviu skodlivymi latkami. V normalnom obchode napodobeninu nekupis. Az take lacne, ako sa na prvy pohlad zda, nie su. Ak ides do original predajne v case vypredajov, tak si kupis za podobnu cenu. A tiez sa zamyslam nad tym, co ta vedie k nakupu takehoto nekvalitneho tovaru..

sisaha
6. feb 2012

@li_la mozes byt hrda na to, ze kabelka vyzera ako original, ale ten kto ta pozna, resp. tvoj zivotny styl velmi lahko prekukne, ze mas fejk...., tak neviem ci ti to splnilo ucel

estterka
6. feb 2012

@li_la mozno ty to nevidis,ale ludia co sa vyznaju vidia-ja sa nevyznam az tak,nemam ani fake ani original,ale vidim to na kilometer a je mi to komicke..dobre faky sa robia za stovky a stovky eur-tak urcite za dvacku nic moc...

estterka
6. feb 2012

@sisaha ano,nevedela som ako to napisat spravne,ze proste to vidno na tom,kto to nosi,ci to je fake alebo nie..

lucik85
6. feb 2012

tak to uz je aka traposina hrdit sa pradou za 20 euri 🙂)))))))))) nikdy by som taketo fejky nepodporovala ...

li_la
6. feb 2012

No, hlavne, že vy sa vyznáte 🙂

ikke
6. feb 2012

kde sa da kupit? obcas v bazare uzivatelov spominanych na Ciernej listine... 😝

li_la
6. feb 2012

@lucik85 Áno, mám, krásnou kabelkou 🙂 Lepšie ako keď sa stretnú tri s rovnakou za 10...

dada26920
autor
6. feb 2012

zienky ja to nechcem predavat a ani kupovat vo velkom ale taka kabelka potesi neosudzujte ma kvoli tomu som sem diskusiu nedala a pytam sa aj kvoli tomu ze aj tu na konikovi sa predavaju take veci.......

sisaha
6. feb 2012

@li_la ale uprimne si odpovedz ci nie je smiesne, ked niekto nosi "tazke znacky" a pritom ostatne su "od činana"..Ak sa chces tvarit, že na to mas, tak ten obraz musi z teba "citit" pri pohlade na ktorukolvek cast tvojho doplnku alebo oblecenia (pocnuc nausnicami - konciac topankami). Inak je to na smiech... 😉 Nejdem ta tu zhadzovat, len ti ukazujem inu stranku. Ja si kupim radsej znackove z vypredaja, ale odzrkadluje to moju osobnost, štýl...

dada26920
autor
6. feb 2012

@stastnamamulka ale ved ja s tym nechcem obchodovat.

li_la
6. feb 2012

No bavíte sa tu o kvalite, ale nepoložila by som ruku do ohňa za "kvalitu" kvalitných značkových vecí. Kúpim si botasky Nike, popuká mi koža, reklamujem, vymením za botasky Puma, odliepa sa podrážka... Segra má botasky neviem odkiaľ, botasky sú krásne, nič im nechýba a rozhodne sa nerozpadli tak rýchlo ako kvalitné značkové Nike z originál predajne.

sisaha
6. feb 2012

@dada26920 mozno ta potesi, ale vydrzi ti ani nie rok...stoji to za to? V konecnom dosledku ta to vyjde ovela, ovela drahsie..Ked sa ti zacne parat, alebo šúpať, komu to pojdes reklamovať?

estterka
6. feb 2012

@li_la pridu mi tieto napadobeniny o ktorych pises akurat tak gycove.

stastnamamulka
6. feb 2012

@dada26920 ja rozumiem,prepac,zle som to napisala,myslela som to tak,ze to asi najskor zozenies od ludi,ktory s tym obchoduju,alebo potom na nete,ten je dost anonymny 😉 inac byvala suseda chodi kupovat na Ukrajinu

sisaha
6. feb 2012

@li_la zalezi, kde si tie znackove Nike kupila..Pravda je taka, ze niektorí malí obchodníci predávajú napodobeniny.. treba kupovať v overenych obchodoch. Ja mam nike tenisky uz 5 rokov..okrem toho, ze na nich vidno cas, nie su ani popraskane, ani odlepene...

janka_pn
6. feb 2012

@dada26920 na dovolenke v turecku, egypte, niekde v cine, bulharsku.... 😀 neodsudzujem ta, ale aj ked som mala moznost kupit velakrat "rolexy" za dvacku, nekupila som, lebo by mi to bolo trapne nosit 😅

estterka
6. feb 2012

@li_la pumu nakupujeme vo svajciarsku napriklad,ked tam ide muz a roky rokuce drzia vsetky topanky.

dada26920
autor
6. feb 2012

@sisaha mas pravdu jasne a nezhadzujes ma teda ani ma nemozes preto ze ma nepoznas malo to viac stranok preco som sa pytala ale asi som zle polozila otazku....

janka_pn
6. feb 2012

ale inak je pravda, ze u nas je vyber znackovych veci, aj ked clovek na to ma, relativne slaby a teda dost predrazeny.

li_la
6. feb 2012

@sisaha No presne viem, o čom hovoríš. Bývalá suseda si myslí, že keď si dá požmolkané tričko s dierkou Nike... ale Nike, že všetci z nej padneme na zadok, neviem, či je fajka fake alebo originál, nemám nejaké odborné oko na to...
Výpredaje sa rozhodne oplatia, kde sa dá kúpiť značkové ozaj značkové tričko za 3 eurá a pod. Poznám, samozrejme, aj keď zrovna výpredaje nevymetám, dá sa natrafiť.
Čo sa týka môjho štýlu oblečenia (aj spodného prádla), doplnkov, aj topánok a pod., môžem ti povedať, že tá kabelka nevytŕča.

li_la
6. feb 2012

@estterka No vidíš to, tak buď máš ty šťastie, ale ja som mala smolu.

dada26920
autor
6. feb 2012

@janka_pn 🙂 si zlata no rolexy by som nekupila ani ja 🙂

Strana
z3