Kde kúpim napodobneniny značkového oblečenia?
Viem ze do madarska sa chodi na takyto tovar ale da sa kupit aj u nas?dakujem budem vdacna za kazdu radu 😉
Tiez by som apelovala na kvalita verzus cena-mikina adidas kupena v origos obchode za 50eur,po prvom prani ako zo sekacu,uplne vyprasivena,zbehnuta...uz ani znacka neznamena kvalitu...
Ja som raz bola kupila tricka Nike s malinkou fajkou mam ich uz 5 rokov a mam ich od madarky tym trickam nic nie je a jedno ma vyslo cca 4€ su supem a chcela by som take aj toto bol dovod mojej temy.....
presne, nikoho nechcem urazit, ale ked vidim haldy zien s kabelkami LV...nuz ani original by som si nekupila, lebo by to mal kazdy za napodobneninu...🙂a potom ma velmi prekvapi, ked si to zeny vezmu este aj do spolocnosti a je jasne, ze original to nie je 😕
@dada26920 ja som kúpila na bb.sk mužovi triko akože puma za 6 evri. jasné, viem, že to nie je puma ani náhodou. Ale bola som milo prekvapená kvalitou... Má ho od minulých Vianoc a spokojnosť maximálna... a na MMA som vydražila tiež nejaké, už nepamätám, čo to bolo za značku, za 9.50 a muž spokojný...
@dada26920 mozno si mala stastie na tricko. Ja osobne si na 3 pruzky a fajky nepotrpim. Pre mna je dolezity celkovy zjav. Niekedy je dobre drzat sa v medziach normy, aby si raz na svoju osobu nepocula: "stara mladou chcela byť", alebo podobne prirovnanie tykajuce sa "drahych" doplnkov a bezneho oblecenia..
neviem, čo kontkrétne myslíš, ale ja manžel kupil toho veľa na ukrajine, dá sa aj v madarsku, alebo naši kupili na dovolenke v grocku 🙂 myslím značkové súpravy adidas, nike, puma a tak.... alebo našla som ešte super ceny na tejto stránke, len nevidím na nu ižadne referencie http://www.outletfashion.sk/
Mne je úplne jedno, čo kto nosí, len mi je smiešne, ako u nás ženy nakupujú v obchode s "luxusným" názvom HILL, chvália sa, ako dobre nakúpili kvalitné veci a pritom dobre viem, že majiteľka chodí na tovar do Budapešti a úbohé ženy vždy riadne ošklbe. 😀
@sisaha mne o zásady nejde, ide mi o peniaze 🙂 🙂 vfšetky "šmejdy" čo som nekúpila v značkových obchodoch mi drťžia super, nebudem len preto, že je to "Originál", možno ešte v horšej kvalite ako ten môj šmejd, dávať tridsať eur za jedno tričko, ked môžem dať šesť 🙂 pritom vôbec nemáš istotu, že to tričko, čo si kúpim ja, nebude šité v tej istej prevádzke ako to tvoje 🙂
a co to je bb.sk prosim vas? 😲
A viete čo? ja už ani neviem, čo je to kabelka... Všade so sebou vláčim tašku od kočíka 😀
@luciferkax nikdy som za tricko nedala 30 eur. Za trička dam max. do 10 eur a pritom je to original.
@yvetulka ja reagujem na teba, nie na autorku. To, ze je toto verejne forum a prispela si donho nejakym svojim poznatkom, si nutena zniest aj istu davku kritiky a takisto s nou pocitat. Ja neodsudzujem nikoho. Ja hovorim o svojich zasadach..MOzno aj preto je to nase male SK tam kde je..Ked sa budu podporovat šmelinári, tak nebude priestor na kvalitu.. A kvalita nemusi vzdy znamenat aj drahota.
@exupery - jaj len ak sa znackove oblecenie pri prani ci noseni akokolvek rozijde, zoberiem blocek a idem to vratit a bez mihnutia oka mi vratia peniaze ci tovar vymenia. To je totiz ten rozdiel, ak kupis falzifikat, mozes sa ist stazovat na lamparen.
@luciferkax dakujem fakt dobra stranka a hlavne prijatelne ceny....
ja nekupujem takmer ziadne znacky, netuzim po adidas, pume, nie som sportovy typ, pri vybere oblecenia pozeram na sitie, zlozenie materialu, nepotrebujem mat plne skrine handier, chcem oblecenie ucelne, esteticke, prakticke, chcem, aby zodpovedalo mojej osobnosti. Aby bolo kombinovatelne,zenske. Takisto nekupim hocijaku blbost, aj ked je v akcii, a potom to nebudem mat s cim nosit. Mam vytypovane farby, ktore sa mi hodia a nakupujem podla toho. Na druhej strane, ked ma nieco uchvati, tak si to kupim, aj ked je to drahe. Ale vtedy to musi stat za to.
Mna osobne by asi neuchvatila ani LV kabelka, zato nejaka fakt pekna kozena kabelka ano, za tu cenu by som si kupila radsej niekolko kozenych kabeliek.
Ja neviem, ale faky sa daju kupit asi v hocijakom cinskom obchode, nie?
@anjelicek26 nooo, ale na sk ani nie 😅 raz som tak bola s trickom a neuznali mi, ze moja chyba, zle som prala 😅 .

@dada26920 akoze tricka a tak som "pasovala" 😅 len pre seba, jaska...