icon

Ktorý krém pre bábätká na zimu je najlepší?

zuzka38
3. feb 2012

Diskusiu som čítala, je tam viac príspevkov z minulých rokov a zaujíma ma Vaša skúsenosť a preferencia krému do zimy a aktuálne tuhých mrazov pre bábätká. Ak máte skúsenosť pri citlivej pokožke Vášho bábätka, aký krémik používate alebo ste používali? Vopred ďakujem 🙂

Strana
z2
garonka
3. feb 2012

Hipp krém ,, vietor a zima,,

luciahromadkova
3. feb 2012

Bioderma ABC derm cold wind, Infadolan 🙂

bianca
3. feb 2012

my sme mali prve dve zimy Niveu a mala nebola nikdy ostipana a to sme boli vonku hodiny za kazdeho pocasia.Teraz mame DM krem a tiez spokojnost

matkokrtko
3. feb 2012

Bubchen je výborný 🙂 Podľa mňa treba používať krémiky, hlavne v takejto zime. Stačí len trošičku. Keď sme sa raz zabudli natrieť, malý mal tváričku červenú a vysušenú.

nanulik
3. feb 2012

obyčajná modrá nivea

sofia24
3. feb 2012

altermed-baby winter cream-veľká spokojnosť

kiwi82
3. feb 2012

my tiež Niveu proti chladu a vetru 😉

sladkasue
3. feb 2012
ivanka85
4. feb 2012

niveu

viki2912
4. feb 2012

excipiol

koralinka
4. feb 2012

ja som bola akurat včera na kožnom a kožná že modrú indulonu - ale nedalo mi to aby som jej nacapala na tu jemnu kožičku indulonu tak som šla za kamoškou do lekárne a hovorim - nivea/bubchen/alebo nečo iné a dala mi od biodermy 200ml stojí síce 13,50 ale hovorí mi že sa mi to vyplatí a to podotýkam je najlepšia kamoška čo nechcela na mne zarobiť že mi predá drahu kozmetiku

nivea používam na telo - aj sprcháč aj krém aj na riťku ale ja som zato aby na tvár išla kvalita-aj ked je jasne že nie všetko drahe je kvalitne

vivusika
4. feb 2012

ja som pre deti používala a vlastne aj stále na tvár Bubchen alebo aj modrú indulonu 🙂 a zamilovala som sa do sprcháča pre detičky Mustela, ale ten mi nosí z Francúzska mužova dcéra 😀

nasta197
4. feb 2012

Bubchen používame a sme veľmi spokojný

p.j.jacky
4. feb 2012

My pouzivame Nivea proti chladu a vetru,spokojnost(pouzivam niveu baby aj ako osobnu hyginu pre dcerku.) a striedam to od biodermi ABC derm Peri-oral.Tento je dobry , ked deti slintaju.

renatka737
4. feb 2012

Ja davam malej Klorane a Biodermu ale ten Klorane sa mi zda byt lepsi

tamichloe
4. feb 2012

ahoj,aj my mame niveu baby proti chladu a vetru..a je supeeeeeeeeeeeer 😀 😀 😀

ivett1
4. feb 2012

ahoj, my sme používali tiež už spomínanú niveu ...a teraz používame bubchen (klasika wind&wetter) s mandľovým olejom a vit E 😉

luciferkax
4. feb 2012

modru indulonu, nevidím dôvod kupovať mastičky drahé, ked majú vdaka indulone líčka jemné... 13eur ???????????

benne
4. feb 2012

@luciferkax suseda používala modrú indulonu, pokým sa malému na lícach nevyhodil ekzem, spoj si vodu v indulone, s niekoľkostupnovými mrazmi, čo asi tak to spraví na tej jemnej koži na lícach.. doktorka jej nakázala kúpiť špeciálny krém, ako sú menované na vrchných priečkach tejto otázky (indulonu nerátam), jednoducho.. modrá indulona super, ale nie do -10 a viac 😒

lili007
6. nov 2016

Odporúčam Bepanthen Care masť ktorá chráni detský zadoček, hojí popraskané bradavky pri dojčení a premasťuje aj detskú pokožku keď je suchá, popraskaná či zimou podráždená. Veľmi odporúčam, máte 3v1 čo sa tohto krémiku týka. Teraz je naň aj dosť veľa akcií v lekárňach🙂

lilu7
12. mar 2017

Na tvaricku som davala klorane a bol skvely, ja som si zvykla pozicat maleho bepanthen care ktory mi dobre premastil pokozku.

Strana
z2