Látkové plienky. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

•
17. aug 2010no, tak napisem aj sem... Krpec sa konecne tiez vycural do zachoda (asi po 4mesiacoch), tesili sme sa spolu, tak dufam ze to zabralo a konecne bude pokracovat takto. Chodit s nim vkuse curat do zahrady do travy sa mi uz moc nechce...
0
Nove vlnene Disany pred lanolinovanim aj treba este treba oprat alebo staci len nalanolinovat?
@labutka K tomu plachaniu v octe - peries vsetky plienky naraz, vsak? Ja to teda tak robim, len tu ktosi spominal, ze by ocot mohol porusit PUL-vrstvu? Teda ja som si za tie mesiace nic nevsimla, ze by sa stalo, ale tak pre istotu sa radsej pytam pre upresnenie, ak mi daco uslo.
@pipera tak snáď dnes budete úspešnejší ... a to musí byť ten moč z 5 hod. ráno aj keď malá vtedy ešte nevstáva?
my ciku ráno odchytávame do nočníčka... ale teda aj noc bola riadne mokrú 😃
kočky máte už niektorú tú novú TB easyfix plienku? a je fakt vovnútri bambus.velúr a nie froté ako v tej povodnej? a nie je to vlastne potom menej savé? lebo froté myslím nasaje viac či to poriešili savejšou vkladačkou?
my ciku ráno odchytávame do nočníčka... ale teda aj noc bola riadne mokrú 😃
kočky máte už niektorú tú novú TB easyfix plienku? a je fakt vovnútri bambus.velúr a nie froté ako v tej povodnej? a nie je to vlastne potom menej savé? lebo froté myslím nasaje viac či to poriešili savejšou vkladačkou?
@alusha tak držím palce aby ste boli o.k., my sme mali min.týždeň herpanginu, prvý deň teplota a na druhý deň tak v polovici už malá nechcel jesť ani piť a hrozne slinila tak sme šli na pohotovosť tam kukli do pusy a zistili afty... tak neviem či to teraz nejako nekoluje..
a 6. chorobu ste už mali? aké máte teploty nad 38?
a 6. chorobu ste už mali? aké máte teploty nad 38?
@izabelkak ano dnes mal aj 39,5 a teraz vecer 38... ale mali to uz dvaja bratranci, vraj je nieco vo vzduchu, jeden, dva dni horucka a potom bolo po chorobe... volali sme s dr, vraj ak mu to do zajtra neprejde, tak mame prist poobede :-| este nemal siestu chorobu, tak uvidime, ako sa to vyvinie, ale tak nekludne buva, este mu budem davat paralen neskor, moje chudatko
videli ste tuto plienocku? http://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/lnd2/won...
mate niekdo s takou skusenost? a ake su tie kapsove LL plienky co predava ta ista predavajuca?
mate niekdo s takou skusenost? a ake su tie kapsove LL plienky co predava ta ista predavajuca?
Začni písať odpoveď...

Odošli