Mám kúpiť zavinovačku Emitex do vajíčka, či stačí kombinéza?

taminaa
28. sep 2015

Ahojte maminky termin mam 3.2. Kedze prvy syn bol narodeni pred letom tak neviem ako obliekat zimne babo. Osvedcila sa vam emitex zavinovacka do vajicka? Ci staci kombineza? Ak zavinovacka mam kupit zimnu ci prechodnu verziu. Dakujem ;)

simca269
28. sep 2015

Ahoj taminaa 🙂 Ja mam termin 15.12. Mam kupenu emitex zavinovacku uz ju mam aj domka, je velmi teplucka a pekna, da sa vyuzit aj pre starsie babetko, aj do kocika nie len do autosedacky prilepim aj foto konkretne ktoru ... Ale mam aj kombinezu...no bolo povedane ze je zbytocne mat oboje ale aj tak si myslim ze to vyuzijem obidvoje 🙂 ak ti to nejak poradilo ;)

marcelatje
28. sep 2015

Pre mňa bola zavinovačka do vajíčka jedna z top vecí ktoré sme pre bábätko kúpili 🙂

fialkaa
28. sep 2015

mam dve zimne deti - januar a december. pokukovala som po nej velmi, ale nekupila som ju. nechybala mi a ani neviem, kedy by som ju uplatnila. mala som babo vzdy v kombineze a s takym uplne malickym sme ani velmi daleko necestovali, maximalne k lekarovi, do obchodu, jednoducho kratke trasy. podla mna jedna zo zbytocnosti, na ktorych sa da usetrit

viera77
28. sep 2015

my len kombineza a navrch teplucka deka, nikdy mi takato vec nechybala a ani deti sa nestazovali 😀

iukas
28. sep 2015

mala som zavinovacku, vyuzivala som ju pocas prechodneho obdobia aj v hlbokom kociku, nielen v autosedacke. ale ak mas len deku, postaci. pozor, nenahradi fusak, je to len taka hruba deka.
co mamiciek, to nazorov. co dieta, to ine potreby. ja som mala obe dcery septembrove a pri druhej som pouzivala uplne ine veci ako pri prvej..
co sa tyka samotnych emitex vyrobkov, vyskusala som toho vela a vzdy ma prijemne prekvapili.

luci1012
28. sep 2015

Ahoj, my sme nemali práve Emitex zavinovačku ale kúpili sme fusak do vajíčka. Drobec sa narodil vo februári takže sme ho využívali dosť často. 😉 Či ked sme šli k lekárovi a potom na nákupy a tak, alebo niekde na prechádzky, ked sme sa museli premiestňovať autom a drobček zaspal vo vajíčku 🙂

brisilda
28. sep 2015

ja som mala aj zavinovacku do autosedacky aj deku a castejsie som pouzivala deku urcenu do autosedacky 🙂

ichbinich
29. sep 2015

Ja som ju mala a vyuzivala, podla mna je to genialne. Nase vajicko sa dalo nakliknut na podvozok kociara, takze ked sme sli na nakup, vajicko sme naklikli, zavonovacku zapli a sli. Vnutri v obchode sme zavinovacku otvorili... Pre mna super vec.
Na druhu zimu som ju mala ako prechodny fusak v kociari, v sportaku. Syn bol vtedy drobatko, tak sa mi tam zmestil. Na zimu som mala samozrejme naozajstny fusak.
Inak aj ja som bola spokojna s vyrobkami Emitex

mirreckall
29. sep 2015

my sme ju do vajicka nevyuzivali, ale osvedcila sa nam na sankach v zime :D do vajicka sme pouzivali flisovy overal

roamers
29. sep 2015

Mne sa osvedcilo toto