Monitor plodu Angelsound. Ste s ním spokojné?
ahojte kocky, prosim vas ako ste spokojne s tymto monitorom plodu?
Velka spokojnost 🙂 len nezavudaj ze bez gelu nic pocut nebudes 🙂 ale ja som pouzila vzdy johmsons baby olej a krasne som pocula 🙂
využívala som ho najmä v prvých týždňoch teraz keď už sa malinká hýbe veľmi ho nepotrebujem stojí mi v skrini. asi ho aj predám
ak by niekto chcel nech sa mi ozve do správy
@alexaba 31,50eur na www.angelsounds.sk - velke darcekove balenie
@sonie1 ahoj, aka by bola cena?
@aicha15 ja by som mala zaujem, aka je cena?
Ahoj
@lucinka174 Ahoj, mam ho na bazariku, cena 22 Eur, je komplet, este v zaruke, s gelom aj CD-ckami..🙂
@sonie1 kuknem tam, dakujem 🙂
Baby, ak by ste mali niektorá záujem o angelsounds, môžeme sa dohodnúť...mám jeden, ktorý bol len 2x použitý...kupovala som ho nový, dodanie trvalo strašne dlho čo som nevedela vydržať tak som si kúpila aj bazárový a mám dva...ten nový (2x použitý aj s komplet príslušentstvom - slúchadlá, cd, kábel) by som predala... je to super vec...mňa milionkrát ukľudnila keď som sa o krpca bála 🙂
@lentil0805 aka je cena ?inak zienky cez aliexpress sa da kupit za 16eur s dopravou -uplne rovnaky http://www.aliexpress.com/item/FDA-CE-fetal-dop...
@kukucka26 - to, co si nasla, je najlacnejsia verzia, ktorá sa na Slovensku vôbec nepredáva. Porovnaj s www.angelsounds.sk/sk/katalog/ozvy-plodu-angels... - so zárukou.
@lentil0805 Ahoj,este ho mas? za kolko ho predavas?
ahojte, mam na predaj angelsounds monitor tlkotu babatka ak by mal niekto zaujem napiste. kupovany bol v brendone na jar, este v zaruke
Ahojte, nepredávate niektorá angelsounds ? Dik
@alexaba
@lucinka174
@nigguska
@mischelka7 babule mám na predaj úplne nový za 22,5€ už aj s poštovným
@alexis9 dakujem , ale už nam ho nieje treba, drobec už kopka 🙂
@alexis9 skoda, uz som si objednala, dik 🙂
Kočky , od ktorého týždňa ste počuli srdiečko? Ja som v 11 tt a nič nepočuť. . . Som z toho už nervózna
ahojte,ak by ste ho niektorá chcela predať,ozvite sa mi prosím do správy,dakujem 😉

baby, mám záujem o angelsound. ak budete niektorá predávať, dajte mi prosím vás vedieť. Ďakujem