Na akej teplotu mám oprať veci pre bábätko?
Baby/ chystam.si vecicky pre babetko biele..niekde pisu na oblecku 30 niekde na 40 ..a kedze chcem naplnit pracku na aku teplotu to supnut?vdaka 😊
Ahoj, ja som prala vsetko na 60stupnov a plachanie 4x, a kazdu vec som prezehlila, po 3 mesiacoch som deckam uz nezehlila.
Já jsem nad tím přemýšlela zrovna tento týden. Nehledě na “štítky” jsem dala vše na 60, pravda je, že všechno mám 100% bavlnu a nic se tomu nestalo, pak jsem samozřejmě vše žehlila na vysokou teplotu z obou stran 🙂
@xtina1711 ak je to ešte čisté a budeš to žehliť, tak by som to kľudne dala aj na 30ku
Ja periem vsetko na 60,len malo veci na 40.
Mojim detom ked boli aj novorodeniatka som pravala na 60 normalne s nasim pradlom ,ako bezne. Zehlila som vynimocne. Nikdy nemali ziadny kozny problem z prania.
Dakujem dievcata🥰
Ja som to dala na 40tku a svihla do susicky. Frosch Baby na pranie
Ja periem s nasimi vecami a akp obycajne...Ani jedno z troch nemalo vyrazku. ;)
Periem na 40. Viac nikdy, veci sa mi potom roztahali
Prve pranie islo na 60ku (podostavane vecicky plus nejake nove), vsetko bolo 100% bavlna takze stitky som neriesila no a potom uz na 40-ke + zehlenie a to len prve 3 mesiace, potom som uz na to nemala nervy 😁. Takze pri druhom budem robit takto isto

No ja som prala aspon na 50-60 inac to nema vyznam na mensiu, jedine svetriky na 40