Na čom spávajú deväťmesačné deti?
Potrebujem radu mamičky. Mám 9 mesačnú dcérku doteraz spí na takom veľkom vyplnenom “vankúšiku” (neviem či sa to nejako volá a prikryvam ju dekou. Kedy je čas prejsť na vankúš a perinu?
Alebo na čom spia takto staré deti?
Budem rada za každú radu alebo keby mi aj pošlete fotku ďakujem. Chcela by som jej kúpiť niečo nové
Moji mali do vyse dvoch rokov spaci vak... potom uz nie kvoli rannemu cikaniu na nocnik... ale bola to najlepsia alternativa... ziaden vankus, deka a ziaden paplon.. boli s tym v pohode...
Naša má spací vak tiež.A v postielke nič žiadne deky,vankúše atď
nas ma 2.5 a do dnes len na matraci bez vankusa, bez paplona, ma len pyzamo a spaci vak
Inak mne islo v tom veku hlavne o to, aby som ich nemusela chodit 150x za noc prikryvat 😅
Pokym sa neodplienkovali aj na noc, cize zhruba do 2 rokov, vsetci spavali len na matraci bez vankusa, perin atd. v spacom vaku. Mali sme ich niekolko, vzdy primerane rocnemu obdobiu a teplote.
V postielke ma iba holi matrac, prikryvam dekou (ktoru do 5 min odkope, spi v overale
V tom veku spaval v takychto overalovych pyzamach a na vrch este spaci vak celorocny 2,5tog bez noziciek, dole uzavrety. Az teraz od cca 2 rokov spava na vankusi (my first pillow) a prikryvam ho malym detskym paplonikom. Stale nosi lindex overalove pyzama (uz 104) lebo ked sa odkope nema hole krize. 👍
@basulaak dobrý deň, máte aj fotku alebo screenshot toho vaku? Bola ste s nim spokojná?🙂 na trhu je ich milión preto si rada necham poradiť 🙂)
@basulaak ďakujem ste zlata. Keď tá moja malá sa rada prevaľuje, tak neviem či to pre nu nebude obmedzujúce ten vak 😄 ale vyriešilo by to problem s prikryvanim
Ahoj, su aj spacie vaky s nohami ako dupačky 😀 pozri napriklad znacku Sterntaler. Ake je aj veeela inych znaciek, ze v tom vaku v podstaze aj vedia chodit.
Keď bol babo mal hniezdo zákruty plienkou alebo dekou neskôr sme hniezdo rozviazali a mal ho do roku potom už len na madraci
Teraz už klasicky paplon

Nas do troch rokov spaval na matraci bez vankusa. V postielke mal tenky paplonik, ked presiel do velkej postele tak mal riadny paplon. Vankus si zacal pytat sam, ale aj tak spal pod vankusom na matraci este hodne dlho