icon

Plienky z DM-ka. Ako ste s nimi spokojné?

niqi
16. feb 2011

ahojte mozte mi napisat ako ste s nimi spokojne? chcela by som ich vyskusat. dakujem

Strana
z2
luciferova
16. feb 2011

ved vyskusaj a uvidis. aj tak vyhovuje kazdemu nieco ine, co sa niekomu osvedci, tebe sa nemusi a opacne 😉

teuflerin
16. feb 2011

ja opatrujem jedneho drobca...a aj pri malej cele tri roky sme pouzivali Baby love plienky a teraz aj pri malom uz pouzivame tri mesiace a sme velmi spokojni.....mali sme aj huggiesky len tie sa strasne rychlo precikali a hned sme mali vsetko mokre......a pri pamperskach nam jedny nesedeli kvoli parfumacii alebo co to bolo, nejaky ten olejcek robil zle......takze baby love mozem vrelo odporucit 🙂

tami_tami
16. feb 2011

my ich pouzivame od narodenia a kedze nam sadli a nemame ziadny problem s nimi tak ine sme neskusali - nebol dovod a precikal sa mozno 3x ale to bol zle zapnuty... u nas spokojnost aj s kvalitou aj cenou 😉

tweetinkapp
16. feb 2011

my sme vyrastali na pamperskach, pokial cikal a kakal vela. ked to uz bolo menej casto, tak sme vyskusali babylove a boli sme spokojni 🙂 . babylove nosil cez den, len na noc sme dali pampersku, lebo ta toho predsalen viac znesie a nas maly dost toho vypije. a teraz pouzivame uz len babylove 😉 a hadam sa ich rychlo zbavime 😀 .
ale keby som ich tak mala zhodnotit, tak na pampers nemaju, ale je to lepsie ako tescove plienky a cena primerana kvalite 😉 .

deina
16. feb 2011

ja som velmi spokojna. maly mi pampersky neustale prekakal, akosi mu nesedeli, pri babylove sa taketo nieco este nestalo

babatko88
16. feb 2011

ja som ich používala pri prvom synčekovi, sú super, nikdy ich neprecikal, ani neprekakal, a to boli občas riadne plné 😀 teraz používame pampersky, keďže je to cenovo už rovnaké 😝 ale inak som s nimi maximálne spokojná 😉

lensam
16. feb 2011

my pouzivame iba babylove...od narodenia. chvilocku sme davali aj pampersky (chceli sme vyskusat), ale nezdali sa nam lepsie. skor boli horsie, alebo sme uz boli prilis zvyknuti na babylove...a okrem toho su aj ovela, ovela lacnejsie, hlavne ak clovek vyuziva dm zlavovu karticku, tak sa daju kupit aj za necelych 10eur a to je ich v baleni 100ks. na zaciatku sme si povedali, ze najprv skusime lacnejsie a ked nebudeme spokojni, tak pojdeme na drahsie. vobec nebolo treba, su super.

ludka140281
16. feb 2011

mi to striedame,baby love,pampers,lidlove,gaga....baby love kludne odporucam,nam vyhovuju...kupujeme podla ceny,tieto vsetky nam vyhovuju 😀 ..myslim,ze sa mozu rovnat kvalitou aj pamperskam 😉

luly13
16. feb 2011

my sme babylove pouzivali nejake dva mesiace. vsetko v pohode. potom som kupila dalsie balenie a malemu sa na brusku po oboch stranach pupku (tam kde sa zakladaju plienky) vyhodil strasny ekzem. vyzeralo to ako popalena pokozka. evidentne z plienok. potom som si vsimla, ze na obale maju napisane, ze su "nove" . tak neviem, ci zmenili zlozenie, alebo co. no odvtedy ich uz nikdy krpcovi nedam. teraz pouzivame pampers premium. a do par dni to zmizlo.
a inak na plavanie mame babylovky, ale take asi rocne, co som dostala od kamosiek. baby, co kupuju teraz nove balenia strasne nadavaju, ze sa trhaju pri obliekani na bokoch. takze aj to mi potvrdilo, ze nejaku zmenu spravili.

bebaka
16. feb 2011

Zrovna dnes som bola 1 kúpiť /kupujeme to duo balenie/. Sú super a ešte aj použijem krabicu do šatníka. No čo viac potrebujeme???

moncika15
16. feb 2011

my pouzivame aj babylovky ale viac sa mi osvedcili GAGA a tesco essencial a TOUJOURS z lidla.pamepersky sleep and play nam vobec nevyhovovali 😠

zuzub
16. feb 2011

my sme ich používali, aso do 4 mesiaca, potom sme mali pampersky a teraz máme zase babylove cez den a na noc pampers,a sme spokojný.inak tiež sme mali teraz problém, že sa trhali na bokoch, ale bola som to normálne reklamovať a v pohode mi vymenili celý magapack za nový 🙂

akika722
16. feb 2011

ja som ich raz kupila,zdaju sa mi dobre,ale velkosť 3 moc nezapnem na brušku...neviem či skusiť väčšie 😕 inač fakt chvalim 😉

bobocka
16. feb 2011

ja som veeelmo dlho pouzivala na maleho len pampersky.huggiesky sa mi zdali byt tvrde,tescove boli ok,no nezdali sa mi dostatocne kvalitne a pampersky nam sadli 😉 no a asi 2-3 mesiace dozadu som mala zlavovy kupon do dmky a tak som tam plienky kupila a veru su fajn 😉 aj na noc stacia,misko ich neprecika.ale v dmke mali akciu na pampers premium(senzacne plienky!!!!!!tenucke a perfektne!!!!),tak na den davam malemu dmkove a na noc jednu pampers premium.s oboma som velmo spokojna.ale keby tie premium boli trochu lacnejsie,tak len tie pouzivame 🙂 to su najlepsie plienky ake kedy misko mal a veru sme ich uz viacero vyskusali 😉 @akika722 ja inak nezapinam na brusku pruzok k pruzku.zapinam tak,aby bolo vidno to zvieratko ci obrazok ci co je v strede.takze tie lepiace pruzky su od seba dake 3-4cm. 😉

aduska181
16. feb 2011

ja nakupujeem babylove a som s nimi veelmi spokojna.

mama_laury
16. feb 2011

My ich tiez kupujeme od narodenia.
Skusili sme 1x pampersky - ale mala stale mrncala, lebo mala "pocit viac mokra" ako v Babylove.
Skusili sme aj Tesco plienky - ale stale sa nam nieco "vylialo" bokom🙂
Babylove naozaj vela znesu🙂

ripmajka
16. feb 2011

naozaj kvalitné plienky . My ich bez akýchkoľvek problémov používame od narodenia malého a aj bez akciovej ceny bezkonkurenčne najlacnejšie 😀

katuskad
17. feb 2011

na začiatku sme vyskúšali pár plienok, kým sme zistili, že babylove nám vyhovovali najviac a iné som ani nekupovala, aj ked boli v akcii, tieto malá nikdy neprecikala ani neprekakala a pekne jej sadli na zadoček 🙂

ivett1
17. feb 2011

ahoj...aj ja sa pridávam...baby love ma celkom príjemne prekvapili svojou kvalitou aj cenou, sú výborné... my sme ich síce začali používať dosť neskoro ...asi posledné tri mesiace a aj to len cez noc, lebo cez deň sme už dávno plienok 😉, ale osvedčili sa🙂

dara76
17. feb 2011

My sme ich vyskusali ale vratili sme sa k pamperskam. Neosvedcili sa nam moc, castejsie sme museli menit plienku ako pri pamperskach. No zas nie su najhorsie.

cikyta
17. feb 2011

My sme vyskúšali snád všetky druhy plienok a babylove to vyhrali na plnej čiare. Môžem len odporučať ! 😎

nanulik
17. feb 2011

my sme boli s týmito plienkami spokoní, dalej gaga sa mi páčili, aj tescové, lidlacke toujours sú tiež dobré, ani cleverácke neboli najhoršie a aj huggies premium. nepáčili sa mi sleep and play lebo boli parfumované a mne to smrdelo.

martaniana
17. feb 2011

my používame pampersky od narodenia, iné sme ani nevyskúšali..ale skúsim zo zvedavosti z dm, pre porovnanie , ale pampersky nemajú chybu..

zara248
17. feb 2011

my sme začali použivat z dm vyskušali sme aj pampers hagies ale vratili sme sa k dmkackym su cenovo vyhodne a som maximalne spokojna s nimi pre nas najhoršie pampers 🙂 🙂

katkaromi
17. feb 2011

daju sa kupit fakt za super cenu, ale mne strasne smrdeli, aj ked tam bolo len raz ciknute, zacali zapachat 😒 , neviem ci som to len ja tak citila.. nam najviac sedia pampersky, ale zase dcerka sa z nich vyhadzovala, kazde babatko je individualne, treba vyskusat. my sme teraz kupili huggies premium, maju super cenu v tescu a su makkucke, velmi sa mi pozdavaju.

kvjetecko
17. feb 2011

my tiez pouzivame len babylove plienky - skusali sme na zaciatku aj ine - bella happy, pampersky, huggiesky (tie boli najhorsie - zakazdym kakanim to mala po celom chrbte a tym aj na obleceni). Babylove su jednoznacne nas favorit - i ked by som uz bola rada, keby sa lucka naucila na nocnik 🙂

cukrinka004
17. feb 2011

aj ja sa pripájam, naozaj to sú výborné plienočky, skúšali sme aj z tesca tie zelené (už si presne nepametám ako presne sa volali) ale ostali sme pri babylovkách, veď aj ten názov hovorí sám za seba 😀

meiwe
17. feb 2011

Ahoj maly ma 3roky a plienkujeme kvoli zdravotnemu stavu:pampersky su super cena vyssia,osobne nam prve babylovky nevyhovovali ale nove balenia su super cena rovna sa super kvalita,lidl plienky v pohode,dlho sme pouzivali hugiesky s nimi sme boli spokojny,.

renatka100
17. feb 2011

my sme nakupili pampersky, huggies a fixies. Zda sa mi vsak, ze pampersky strasne smrdia su niecim asi napustene. Nechce sa mi kupovat cely balik plienok a potm ho zase nepouzit, plienky z dm su niecim napustene? Maju nejaky pach? Dik za odpovede

Strana
z2