Predajňa s látkovými plienkami v Poprade

barborecka6938
24. nov 2017

Ahojte, prosim Vas som v 6. mesiaci a chcela by som od narodenia používat látkove plienky. Neviem ohladom toho vobec nic. Chcela by som sa opýtať ci je v Poprade nejaka pradajna nato aby som ich kupila a aby mi to vysvetlili. Pocula som aj že niekto dáva pampersku a nato latkovu, aby boli tie nozicky dobre vyvynute. Mate s tym skusenosti? Dakujem velmi pekne, uz neviem kde to mam hladat kedze tych plienok je snad 120000. Dakujem este raz, pekny zvysok dna.

lavieenrose
24. nov 2017

pridaj sa do skupiny latkovkarky..najprv je to spanielska dedina no casom budes vediet vsetko 🙂

lusyc
24. nov 2017

Mne sa osvedcili tzv. all in one- kapsovky. To su gaťky s kapsou, do ktorej vkladas "save jadro"- to sa mi najlepšie osvedcili klasicke bavlnene plienky 70x70 alebo 70x80 cm. Rychle prebalenie, rychla udrzba. Ale pouzivam az od 5. mesiaca, lebo malá bola strašne malinká, tak jej boli obrovské aj pri nastavení na najmenšiu veľkosť. Kym trebalo balit nasiroko kvoli bedrovym klbom, tak som kapsovku davala na jednorazovku. Osobne by som odporucila najprv vyskúšať, ci ti taky systém vyhovuje s malym poctom kapsoviek. Na zaciatku som nemenila kapsovku po kazde, ale kazdy druhykrat, tak mi trebalo 3-4 kusy na den. Na noc som davala jednorazovku. Teraz potrebujem 6-7 kusov na 24 hod., Uz davam latkovu aj na celu noc. Vsetko zavisi od bábätka. Vela šťastia.

lavieenrose
24. nov 2017

musis zvazit to kolko plienok ti bude treba na den ako casto ich budes prat aj to ako ich budes susit ci mas priestor na ich susenie..