icon

S ktorými plienkami ste spokojné?

30. aug 2022

Ženy s ktorými plienkami ste spokojné?
Pomer cena/kvalita ?
Ďakujem 🙏

lilyianka
30. aug 2022

Za mňa najlepšie boli Pampers premium care. Potom ešte babylove z DM.
Lupilu z Lidla otras, vždy ich precikal.

babovka2321
30. aug 2022

@lilyianka pomer cena/kvalita vyhravaju plienky DADA... Inak su fajn aj Baby baby soft a Kolorky, ale tie uz su cenovo inde. Mne pampers, lidl a babylove smrdia strasne chemicky (inak ani s nimi sme problem nemali, ale mne ten smrad velmi vadi).

babovka2321
30. aug 2022

@lilyianka prepac, teba som nechcela oznacit, odpoved patri autorke 🙂

jaruska_12
30. aug 2022

Dada 🙂

mapypotkancek
30. aug 2022

Baby baby soft na deň a Kolorky Night na noc

kikulienka94
30. aug 2022

pampers premium care, baby baby soft, kolorky

petamich
30. aug 2022

kym sme nemuseli prejst na pants (odmieta sa na chrbte prebalovat a sumo zapas a hovienko nejdu dokopy) tak Baby Baby Soft a na noc Kolorky a teraz Pampers Pants aj denne aj nocne

cyberk
30. aug 2022

babylove 1, 2 potom pampers premium care 3 🙂

bluemoon24
30. aug 2022

Baby baby soft 😊

lubka261
Autor odpoveď zmazal
bela30
30. aug 2022

Pampers, Violeta Double Care,Dada

stanzi
30. aug 2022

Pampers Premium care a Kolorky. Baby Baby Soft nam vobec nesadli, mala bola po nich uplne mokra…

majlo1234
30. aug 2022

Babylove su podla mna vynikajuci pomer cena kvalita a vzadu maju taku gumicku, lepsie sedia dietatu.

kate_cs
30. aug 2022

Za mňa jednoznačne pampers pants. Ani toľko ospevované babylove z dm sa im nevyrovnali. Keď som dala pants, naozaj vydržali celú noc. Babylove a Lupilu viackrát syn precikal. Takže keď tak pants na noc ci výlety a babylove na doma.

banalu
30. aug 2022

Dlhodobo pouzivam Babylove z DMky a su najlepsie v pomere cena - kvalita👌
Skusala som baby baby soft, niekolkokrat, ale vyhadzala sa jej cela ritka z nich 😑
Lupilu boli stale precikane 👀
Inak super boli aj pampers premium care a kolkorky, ale cena by mohla byt lepsia 🙈

00momo
31. aug 2022

Pampers active baby ostatne precikal

dominika19p
1. sep 2022

Začínali sme s Pampers premium care mne po čase začali smrdieť chémiou za kus bez zľavy cca 20 centov, mali sme aj Fred and flo a to bolo mokré a ťažké takže tie nie, lupilu su malé a vždy prekakal až mi raz osral doslova celu perinu tak som ich už nedopouzivala, babybabysoft slovenské plienku super nesmrdia a cena cca 14 centov na kus sú nebielene a bez indikačneho pásiku čiže skoro žiadna chémia fakt súper a aktuálne máme Dada a tiež súper vadí mi že majú pásik za mňa to netreba je to zbytočná chémia a cena súper cca 12 centov kus sú väčšie a neotlacaju aj silnejšie stehienka, mali sme aj baby love a tiež ok ale prišli mi tenšie

lenkakravcova
1. sep 2022

Pampers premium care a pampers pants od kedy sa vedeli deti postaviť.

mima172
1. sep 2022

Za mňa Lupilu a na spánok (malá spí celú noc od svojich 2m, čiže je v jednej plienke do rána) Pampers pants.