Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@monr jj, vše jsem z toho šila, co píše animal, a super funkční věcičky... A ještě doplním že je i slušně odoný proti vodě-dešti...
@marcelkad , odpoved ma nepotesila, nechceli sme sa prizivit na ceských pipkach, skor mi islo o to, ze by sme spolocne lahsie naplnili minimum 10m/farbu. Viem, ze je s tym vela roboty a ten, kto to objednava, striha a rozposiela by si zasluzil medailu... Tak to skusim zorganizovat tu.
@animal ty mas ten Ssh z Ciperky? A vedela by si ho porovnat s tym z Baleriny?
No, zhromazdim info a dam potom sem a uvidime, ci naplnime mininima. Ja som sa uz pytala kamosiek mimo MK a maju zaujem, tak dufam, ze rozhodite siete aj Vy....
@monikajan bohužel srovnání nemám s balerínou
zde jsou údaje:šíře 147cm
složení: tkanina: 94%Polyester 6%spandex, membrána 100%Polyuretan zatepleno mikroflízem s protižmolkující úpravou
hmotnost +- 310g
vodní sloupec 5000mm, prodyšnost 3000g/m2/24h
BARVY: limetově zelená, světle modrá, oranžová, červená, 3 odstíny šedé, temně modrá,černá
vše má čený flíz akorát středně šedá má stejný odstín čedého flízu.
cenu mi neuvedli a minimální odběr mi tak nějak řekli 15metrů, ale možná že by byli svolní i na 10 metrů.
koukám že řešíte softshel mám jen z baleriny červený, černý i šedý. co vím tak tak čiperka ho má drahší okolo 200,- /m bez DPH, u Baleriny vychází okolo 200 i s DPH. nicméně u Čiperky je výběr barev větší, Belerina chystá novinky i s potiskem ale asi budou k prodeji až v srpnu.
Radši ještě jednou, aby to nezapadlo...Nemáte holky některá Ottobre (ženský nebo dětský nebo oboje) ??? na aukru i mmb se ho nedopátrám :-/...aspoň jedno čísílko 😀
ahoj holky, uz par dni se prokousavam po chvilkach diskuzi, pac se chystam sit plinecky, jak dorazi material ze sijemdetem, vsem vam diky za cene info 🙂
@crawler nevim jestli znas... http://www.webareal.cz/pattistudio/eshop/2-1-Ca...
@denisocka nemam nafotene, ale mozes sa inspirovat napr. tymto videom
https://www.youtube.com/watch?v=qNBmfHlWD6I
tam to robi z tricka, ked prilozis gate na rukav, tak podobne vies spravit aj z rukavu.
Z rifli tiez mozes spravit male rifle pre deti, ale to uz odporucam podla nejakeho normalneho nohavicoveho strihu, lebo z takeho pevneho materialu uz viac vadi ak strih nie je dobry. Alebo sa da spravit napr. kapsar zo zadnych vreciek, pripadne nejaka mensia tasticka, ruksacik pre dieta.
@denisocka kuk aj sem : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miculienka/a... 😉
Tak prave siju bmb vv a vkladacky a je to teda pekny opruz 😝 Co myslite vkladacky ze 3 vrstev v poradi aksamit, cesky flis, bmb oboustranne frote? To by se ten flis nemusel moc kroutit, ne?
obyčajny - čiarkovy 😀
ahojte kočky, prichadzam k vam tentokrat s prosbou, usila by mi niektorá z vás mei tai lebo ja na to nejako nemám odvahu 😅 prosiiiiiim 🙂
houbičky 🙂 pošli mi č.ú. a sumu 🙂
mě paní na skladě řekla 15 metrů, třeba by to stáhla na 10metrů, protože zněla tak nejistě s těmi 15ti metry

kočky, čo sa šije z toho softshellu?