Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@crawler Tyrkysový finerib určitě! O natur se podělíme. To jsem netušila, že PPL vyjde tak draho, toje teda síla!
@mehlo No, přesně. A kdybych mezi špinavým nádobím měla jen čisté, ale mám tam i panenky, plyšáky, autíčka 😀 😀 😀 Jako já už myčku špinavým nádobím právě plním naráz, večer, když Jasmí spí, na to fakt nemám!!!
Prosím, prosím o radu - když je spodní nit krabatá, znamená to, že je malé napětí niti?
Ahojte. Potrebovala by som usit nejake super save 🙂 vkladacky - na dovypchatie nocnych plienok aj kapsoviek. Ktoru latku z detivbavlnke by ste mi doporucili? Je tam toho viac, tak neviem co by bolo najlepsie. Hlavne nech je to co najsavejsie, ale na druhej strane mame velmi tvrdu vodu, takze nech to moc netvrdne....... Vdaka.
ahojte
joj tak dobre som sa pobavila 😀 ,tak ja som tieto 3 dni sila oblek,dost mi dal zabrat,ci uz casovo,ale aj narocnostou,lebo som to nechcela odflaknut,tak sako malo vsetko co ma mat dvojvypustkove vrecka s listami,pekna fazonka,dokonca v zadu rasporok...atd,takze vetcinou si deti robili co chceli,ja som tie 3 dni neupratovala 😝 ,tak keby som dala fotky urcite to vyhraaaam 😎
tu su fotky svadobcana v novom obleku 😵
včerejši softshelky
šije se z toho super, jen můžete někdo dát postup, jak našíváte ty reflexní paspulky????
a ty nažehlovačky jsou bomba. Jen se omlouvám za kvalitu fotek, bez blesku to není vidět a s zas září ty reflexní prvky
@hhenike rozhodně český flís, saje a nehrubne. Jen porovnej, jestli je stejný jako tenhle http://www.sijemdetem.cz/produkt/bambusový-flís...
@sufik1 wau tie su super,tie nazehlovacky nemaju chybu 😉
no este som sa chcela opytat,ci by som sa nemohla pridat k objednavke softselu 😉 ,ak by mal niekto z vas ucet ,aby som to mohla eurace poslat zo slovenska,a potom by ste mi to mohli poslat ku kamaratke ktora byva v Prahe 😉
dalo by sa to?minulu hromadku som odignorovala,lebo neboli peniaze,ale teraz sa mi uz neda,ked vidim tie krasne veci co s neho sijete 😵 ,proste musim mat,aj keby som si musela na to pozicat 😝
dobry den navlecky nesijete?
nemozem zohnat cyklamenove navlecky
@papajka7 krásny oblečík aj model! My sme boli minulú sobotu na svatbe, nerátali sme, že tam budeme moc dlho, ale že sa manžel nestihne pri našich zbojníkoch ani najesť, to som nečakala... druhorodený tam hodil tyčku a o 18hod sme boli doma 😝 tak som bola rada, že som upustila od šitia saka pre namenšieho a najväčšieho, lebo by to fakt za to nestálo 🙂 kedysi som si tiež šila saká so všetkým činom, ale už som zlenivela a vyšla z cviku, už by som to asi ani nezvlládla...
@sufik1 krásne softky!!! ... fakt POTREBUJEM aj zelený soft... presne som si takúto kombináciu predstavovala, ach... nech už sme zdraví a ja môžem aj šiť!
baby poznávate ten opičkový motív? ja sa tak teším na myllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
@papajka7 softshel uz ma aj monika na detivbavlnke 😉 http://www.detivbavlnke.sk/product_detail.php?q...
@zojec jej super vdaka,len tu tyrkisovu ktoru chcem a tak nutne 😅 poterbujem nemaju 😒 ,a chcela by som aj tu kalhotovinu,ked ju tak chvalite,lebo som sila zo softshelu,a boli riadne teple a take hrube,no chcem skusit 😉
ja zistim u kamosky,ci jej to nebude robit problem a pridam sa,len kedy mate uzavierku,mam este cas?
co se týče poštovného, tak jsem byla krapet v šoku, protože jsem si myslela, že to bude něco symbolického,, tuším, že u softu jste měly 200kč...člověk jim udělá kšefta a ono tohle... 😝 přijde mi to dost blbý od nich...a další věc je, že to chtějí platit při převzetí PPLce...z čehož taky nemám radost - chtěla jsem platit převodem z účtu...
OK holky....tyrkysový finerib je za 355kč bez DPH a jsou ho 3,2bm do 1kg. Takže vezmu 4kila a každá dostane +-tolik, kolik chtěla patentu...
@crawler To aby sis pořídila bodyguarda, nést tolik peněz hotově, vybírat je (takový limit ani na kartě nemám...). 😖

@crawler za mne teda prosim aspon ten tyrkysovy finerib...