Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
SOUTĚŽ: ŽENY, POŠLETE SVÉ TIPY, AŤ TO MŮŽU VYHODNOTIT PROSÍM. POKUD NĚKDO TIPOVAT NECHCE, POŠLETE MI TAKY ZPRÁVU, AŤ VÍM, NA KOHO NEČEKAT. MOC DÍK 🙂 .
A omlouvám se za kapitálky 😉 .
@papajka7http://tafanas.blogspot.cz/2014/04/siti-zipu-s-podkrytem-do-bundy-bez.html , já jsem jednou šila zip bez podsádky a zevnitř to nevypadá hezky
@argo1 no jo vidíš - ten výstřih. Střih jsem dělala sama - od oka a protože se vždycky bojím, aby to nebylo přes hlavu těsný, tak jsem to tam takhle vykrojila a ono to vypadá dobře...ale možná tam dám ještě patentku,aby to udělalo "slzičku"😉jo a pracné to není - jen o fous zdlouhavější😉
@stassy střih je můj, ale levou zadní ho zvládneš - já nakreslila sed jako u volnějších tepláčků, nohavičky krátké a bok jsem udělala dokulata...pak jsem si jen trošku lámala hlavu, jak olemovat, ale nakonec PD odshora a ZD jen kousek nad místem, kde se spojují...kdyby se Ti s tím nechtělo jó crcat, tak bych poslala😉
@a_lexa nádhera😵tip top 😵
byla jsem "donucena" udělat hromádku MTX, kdo neví co s penězma, může se přidat 😀 odkaz na tabulku pošlu do IP 🙂
Tak kdy bude odhalení soutěže, jako už jsem napnutá jak struna a asi brzo prasknu! 😀
Já taky!!!!
baby nemate dake fotky oblecenia kde ste kombinovali orandzovu sustiakovinu?chcem malej usit bundu na jesen ale nechcem len z orandzovej poradte mi daco pre dievcatko
@koki_melo no, ale já bych to brala tak, že tipování není povinné, takže kdo nenašel čas, tak bych ho vynechala. Navíc Sinalu stejně nikdo netroufne, takže já už chystám balíček 😀 😀 😀 Pokud některá z holek chce počkat, tak ať ti dá vědět, ale jinak bych to uzavřela. Není to teda moje soutěž, jen můj sobecký názor 😀 😀 😀
@koki_melo suhlasim s @caramilla , tiez som napnuta ako guma na gatoch 😀
@veronel24 oranzovu mozes skombinovat naozaj so vsetkymi farbami :D zavisi ako velmi si odvazna :D ja mam rada aj oranzovo-ruzovu, alebo oranzovo-cervenu kombinaciu, tak isto aj s fialovou ide.. sila som z oranzoveho softu len pre chalana, ale myslim, ze dceru nejaka blazniva kombinacia tiez neminie :D kukni mi do fotoblogu su tam nejake veci s oranzovou posite 😉

@a_lexa ďakujem,celé som to robila podľa strihu,aj polohu vrecka,aj zapínanie,takto na pohľad sa zdá,že je ten výstrih veľký,ale tým,že je to šikmé a je tam golier s légou-vôbec sa to viac neotvorí,nemusí sa báť,že budú prsia vyliezať 😀