Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
"MichMichMa: michaela.vyroubalova@gmail.com
jinak já jsem Climayarn prala na 40 s normálním oblečením - malýmu jsem z toho ušila polodupky - není to čitý merino, takže se na to nemusí tak šetrně 😉
@sufik1 "MichMichMa: michaela.vyroubalova@gmail.com
jinak já jsem Climayarn prala na 40 s normálním oblečením - malýmu jsem z toho ušila polodupky - není to čitý merino, takže se na to nemusí tak šetrně
@daisyr Bomba!!! Tak už jen dobrovolníka, co to objedná, kdo to tady umí hezky anglicky ( @crawler ?) a mě jde nejlíp ze všeho úkolovat druhý 😀 A jsem pro daisyl, neb ušetřím na poštovném 😀
@palosek Tyhle tréningáče jsem si šila před těma odklápěčkama, úplně ten samý styl a střih, zkur... jsem asi 3 kusy PUL a stejně jsem nebyla spokojená. Ty sešité mi přišly debilní, že když jsem je chtěla vyměnit např. za AIO na spaní nebo se pos..., tak se musela zout a sundat všechno dolů, tak jsem šila zapínací na bocích, ale pak se mi nelíbilo to natahování, protože ona u toho utíkala nebo odmítala stát a to bylo šílený, takže ty odklápěčky jsou pro nás lepší 😀
@crawler 😀 😀 😀 Já mám bohužel účet vlastní, takže co si nevydělám, to nemám 😀 Ale manžel mi teď na látky půjčil 😠 Jako ty úplety, co jsem posílala odkaz, ty chci!!!
@medvi11 😀 😀 😀 😀
1.11.2011 vyloupíme banku!!! Table udělám, střelné bude 100 Kč za jednu trefu 😀 😀 😀 Balné 50 kč, pytle na mrtvoly jsou drahé!
Ceny těch úpletů totiž nic moc. Chtělo by to ještě vyzjistit teda VOC, třeba by mi trochu čelist spadla, ale alespoň půl metříku na bóďo 😀 😀 😀
jo a opět chválím výtrvory...MHD mi dnes konečně dodělal police, můžu zase nastěhovat stroje (musela jsem je uklidit,ať se dostane ke zdi 😀 😀 😀 treda hlavně ten binec okolo...)
@daisyr našli moji rádcové, našli...podle tohodle střihu jdou i ty pulové, bez našité nohavičky a pasu, jen olemované lem. gumičkou. Ale vychytat to správné natažení...to byl kumšt. Tak 3/4 délky obvodu. A sedí to. 😀
http://katrinassqs.blogspot.com/search?updated-...
holky, tak jsem nakopírovala tabli na mylly 2 z té původní od Ivy (bez jejího souhlasu 🙂), tak tam můžem zkusit dát, co by se nám líbilo a poprosili bychom pak @ivuska.h, aby nám na to sehnala cen a písla min. množství k objednání. Anglicky trochu umím, takže snad bych mohla i objednat, jen nevím, co k tomu vše budu potřebovat, to bychom museli dohodout s Ivou, snad tam žádné zádrhele nebudou...
@medvi11 😀 😀 😀 no musíme se krotit!
@medvi11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@daisyr Ty jsi drak, bože!!!!
Tohle mi nedělej, já už nechcííííííííííííííííí a zároveň chcíííííííííííííííííííííí
Budu si muset zakázat navštěvovat tuto diskusi. A to před 2 - 3 měsícema jsem si říkala - na slepičárně holky furt něco objednávají, na MK je to jen soft a chcí pes, ale teď????????? To se nedá...
Na tu banku si ušiju růžovou kuklu se zelenejma kytičkama!!
@palosek Kdyby se mi ty látky, co mám, vešly do skříně, tak bych byla king. 😀 😀 😀
@daisyr
@medvi11
@caramilla
vy zvířata! 😀 a jak mám něco ušetřit na vánoce??? To merino je teda úža. Ale nepotřebuju nepotřebuju nepotřebuju
jen tak mimochodem, jedna skříň věci na plíny - pul, úplety, druhá skříň bavlna a zbytek plín (ten flís je teda obr....), flísy obyč expanduju do třetí a soft se mi válí na zemi, patenty mají taky svou polici nemluvě o doplňkovém sortimentu (nitě, gumy, zipy....). Na rozšité plíny a pod. mám svůj škopíček, aby se to tu neválelo. Když já mám taky rozšitých milion věcí najednou. A ještě jsem zapomněla na vatelín, šanony se střihama, tašky se zbytkama látek.....
no to nemyslite vazne 😅 dyt ja jeste nemam ani doplaceny vsechny bezici objednavky ☹
Ne, dnes končím 🙂 už tak jsem si zapsala 2m do mylly ☹ je mi nějaká zima, měla bych se vyspat, zítra dovezou wendy...ponocovat budu zítra...
Ahojte zienky, takze ohladom O T T O B R E niektore sa mi uz ozvali a pre zvysok len upravujem termin na 28.10. dokedy cakam na zaujemkyne, nakolko som si uvedomila, ze 31.10. ma moj synator narodeniny a mame tu v UK Halloween, tak to radsej odoslem skor. Zvysok cez IP.
Baby, môžu sa do mylly zapojiť aj baby z sk? Dala by som si to poslat do prahy. A peniaze by som tiez nejak presmolichala na zahraničný účet. Prosiiiiiim.🙂

@caramilla To je obojí ten samý Fantomas 😀