Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
čaute, tak já porušim svoje předsevzetí, že na MK nepolezu a jsem tu 🙂 tahle diskuse vypadá plodně🙂)) a taky je tu spousta starých známých🙂
Holky.prosím vás, nevíte někdo, který z patentů MTX by barevně ladil se sv.modrou LAMOU, co obj. esteruška? A půjde to obj. i bez žl? Jasně, že s dph, ale měla bych to doma asi dřív...a určitě by mi něco zbylo, že.... 😀 😀 😀
ivuš, jak to myslíš, chyběla? mám si to brát osobně? :P a teda nad výtvory slintám...
Nechcete si některá ušít nějakou potvůrku? https://picasaweb.google.com/103826598714800548...
Jo a do té lamy už jsem střihla, na mikinu pro Klárku, tak jsem zvědavá, bude asi děsně přeslazená...
@ivuska.h Ta tunika je krásná a Karolce děsně sluší a už dřív jsem koukala, že jsi šila přesně ty střihy, co mi taky padly do oka do budoucna pro Karolku. A k těm nažehlovačkám, netušíš, kdy to praskne a budou na prodej i tady, jak jsi zmiňovala? Mám v plánu na jaro pro Karolku bílou mikinu z teplákoviny od Tebe a ráda bych na ní černého tučňáka. A raději i podpořím místního prodejce, než objednávat z Německa.
@baarca Snad brzo, dotyčná prodejkyně už má balík u sebe, tak až to naháže na eshop... To už jde mimo mě. Černí tučnáci ale nebudou, jen ti fialoví, jak mám tady https://www.modrykonik.cz/fotoblog/ivuska.h/alb.... U originálního zdroje jsou k dispozici i v černé, ale ty jsem neobjednávala.
Jo a na maily ohledně přebytků budu odpovídat snad zítra či v pondělí, dneska se to tu vleče v duchu manželovy smrtelné rýmečky a šera, takže jsem dokonce i já odpoledne usnula v křesle, když šel manžel s děckama uklízet do pokojíčku lego 😀

@anelisa ja by som sila radsej 2 vrstvy a obsila cikcakom - aby sa to nekrutilo. Jedna vrstva sa Ti bude na jednej strane krutit a bude sa to blbo skladat...(moja skusenost). A teraz schne dlho vsetko.... 😒