Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
aha, tak jsem se podívala znovu pořádně a už jsem to pochopila 😅 😀
@mehlo Lepidlo uz nechci, koupim si Kores 😉
@michamicha U druku se pisou ty karticky - tzn. cca tech 15 ks druku 😉 Udelatko na zpevnovace potrebujes specialni na konkretni typ, na druky je udelatko uplne jine, musis mit ke vsemu to konkretni udelatko 😉
@caramilla tak to bych si asi měla vzít to menší balení, když u toho velkýho neni to udělátko 😅
@michamicha ...prosím tě, kukla jsem do tab...ty zpevnovače otvorů...je tam 5 blistrů po 20ks v 1 balení. Mě stačí 1 blistr...tak nevím, jestli budeš chtít 3...???jestli se budou brát 2 balení???
Holky, nemáte někdo adresu na Papayu? Chci zítra odvézt balíky na poštu, tak ať mi tu nezbývá... Kdyžtak do IP.
@michamicha už jsem si to v tab.opravila ...2 mi stačí. 😀
tak tabulka tady snad bude fungovat dobře https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
hurá nejsem tak blbá jak jsem si myslela
když budete chtít něco jiného než je v tabli napište odkaz přidám, nebo možná by to mohlo jít přidat i vám a já bych tam potom akorát doplnila ceny.
já ty angličtině vůůbec nerozumííím achjo
tak nevím zkuste to
@pupies000 Ceny na VTC se zobrazují až po registraci, který trvá min. 1 prac. den - je to pouze na ŽL a tamní právník to prý prozkoumá a když je to OK, pošle údaje k přihlášení. Takže musíš čekat, až dobrotivec cenu doplní:D
@michamicha Já si nejsem jistá s tím udělátkem, ale myslím, že to tu někdo psal. Jinak já mám udělátek dost z těch blistrů, tak kdybys chtěla těch 100 bez udělátka, tak na 5x5,5 ti jedno můžu poslat za poštovný v obálce. 😀

@caramilla to udělátko na zpevňovače, by se dalo použít i od velkých druků?