Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ehm, tak jsem trouba, ale to, že jsem vybrala čp, mělo asi nějkej důvod... asi to bylo nejlevnější 😅
macin, já to teď zrovna nemám nikde otevřený, taky bych to musela hledat... třeba to někdo má po ruce...
@papajka7 🙂)) Já obkreslovala listy venku ze stromů, co jsem naškubala, na svý softshellový šílenství🙂))
Zipy ber, na ty nohavice je to fakt super. Jen nemaj krátký do bundy, GRRRR
@michamicha A jo, já jsem fakt už zaostalá! Jak mě to NG hází z okna, tam mi ta cesta od ní k vám unikla 😀 😀 😀
@monikajan 😀 😀 😀 No, tak oni pro mě budou ještě muset postavit blázinec! Speciální šicí blázinec!!!! 😀 😀 😀 A na stěnu mi namalujou velkej PÁRÁČEK, abych se vyléčila...
@ngvadi Já myslím, že to nejlevnější neni. Myslím, že nejlevnější mají přepravní českou společnost. Tak třeba jsi vybrala toto. Je to myslím DPD nebo tak něco 😀
@zhrkz jů, ten je boží, to je moc hezkej nápad a moc hezky ušito, syn bude nadšenej. Já měkký dárky teda pod stromeček zatím Jasmínce nedávám, to by neocenila 😀
@ngvadi Hele, spoďáky si chci ušít já sama sobě pod stromek taky! 😀 😀 😀 Z čeho jsou, a jak jsou lemovaný?
A, ng, já chci fotku na modelce a modelovi!!! 😀 😀 😀 😀
Chtěla jsem jít dneska brzo spát, heh.. už nevím, co kecám, jsem úplně mimo...
car, právě že jsem to kontrolovala v objednávce, že tam mám tu čp... jo já už vim proč! protože si to nechávám posílat do hradce a tam jsem jenom o víkendu, tak aby to za mě mohl převzít kdokoliv... (což možná u dpd taky jde, ale nevim to jistě)
spoďáry jsou z biobavlněnýho jednolícu, lemovaný stoklasí smetanovou (?) gumičkou, myslim, že tou nejužší... a v plánu byly snad od září, jsem blesk :D a fotka na modelce leda mailem, vystavovat se tu nebudu :D
baby prosim hodte mi niekto link na hromadku VTC ak je este aktulana 😉
jee hodite mi nekdo link na tu mtx tabulku od @mehlo ? dekuji! uz ji mam.. tak ji sem taky hodim
moraviatex https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
no nasla som v jednom slovenskom eshope ten zips,ale 70cm vysiel cez 7 eur 😨 ,toje take drahe? 😠 ,kolko vynde v VTC?nenasla som tam cenu
@terezita Jasmínce žlutá sluší 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ngvadi jednolíc z MTX? A není to moc tenký? Tou tenkou lemovkou taky chci lemovat, už ji mám koupenou 😀 😀 😀 Já jsem taky šnek, já mám spoďáry v plánu už rok a půl!!! A kdyby to bylo nějaký velký šití! Za dobu, co jsem udělala jednu blbou žábu, bych měla spoďárů 10 a o ježkovi ani nemluvě! 😀 😀 😀
Dneska jsem žabař, jdu dát prát prádlo a jdu hajat! Před 1 hodinou! 😀
A dneska je to asi první den, co jsem pochopila úkol z FM, jestli jsem to teda nepochopila zase blbě 😀
bré ránko 🙂 tak hurááá, dneska by snad měli doručit balík MTX 🙂 a PPL mi veze nějakej větší, netušim co to může být, leda snad to Lego pro malýho k Vánocům....
dneska asi opět nic neušiju, zase tu od půl 7 prudí 😠 kdyby si hrál, tak nic neřeknu 😒
ahoj holky🙂 zas nemam docteno, krom toho ze jsem zaznamenala krtka, Car, to uz si fakt delas srandu, ze jo ?😀
Nadherny🙂 Fakt uzasny, postavicky jsou plne verny🙂 Ale priznam se ze na me uz je to silny kafe a prijde mi to uz mooooc barevny 😅 Ale rozhodne ji nikdo neprehlidne 😀
Tak ja ani ted nevim, jestli pridavat, kdyz vezmu jak dlouho to trvalo a jaky nocni mury jsem z toho mela (a jeste mam, pac teprv dneska predavam 😀 ), NECHAPU, jak to Car dela, s takovou rychlosti !!!!
Takze tady rostouci houbickova souprava
foceno ted, pac vecer dodelano a za hodinu predavam, takze s bleskem, venku tma jak v pytli....no aspon je videt ze je oravdu reflexni 😀
kočky, hromadná pochvala, neskôr dočítam, malá mi od utorka hicuje, až k 40-tke a nie a nie zraziť. ☹

já snad zítra budu mít chvíli čas (jestli mrňous usne po obědě) a začnu konečně něco šít, abych měla aspoň tu mikinu nebo nějaký tričko pro staršího k vánocům, ale jsem strašně líná, tak se budu muset dokopat 😅 a to tu mam ještě poslední objednávku z eshopu - do pátku to musím poslat, 10.12. ho definitivně zavírám a končím... a pak bude čas jen na šití pro rodinu 😎