Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@alinn Fotky na zahradě jsou od Renči, ani nevím, zda tam je na fotce ta žlutá nebo jiná, ale asi ta žlutá. Zítra ti to na denním světle vyfotím klidně s tou fialovou, pro představu🙂
Jinak FIALOVÝ A VÍNOVÝ RIB je už fuč 😀 Děkuji za pomoc! Takže zbývá už jen ten žlutý. Je to fakt krásná barva, Jasmí z toho mám skoro střiženo už na body! (jako z té druhé, co mám z mylly 1🙂
@mehlo já bych si vzala zbytek toho bílýho patentu, tzn. cca 80cm? a jestli se někdo nepřihlásil na ten petrol, tak toho bych brala 1m navíc (takže celkem 2m s tím co už tam mám) 😉
@michamicha jasan jdu přepsat a přepočítat. patent 80 cm
@michamicha je to tam
@mehlo super, můžu teda poslat vtc i mtx dohromady jak už psaly holky? a to vtc mám poslat vč. balného? jsem moc nedočítala, tak se radši zeptám znovu 😅
@mehlo no musí to být kabela na kterou tu sovu pověsíme...jen mi vrtá hlavou na co budem potřebovat ještě tři karabinky 😀 no a jak jsem na tu sovu koukala jak je takhle hotová..tak by se mohla nosit jako kabelka... samostatně bez kabely..jen k tomu dodělat popruh s kroužky a hotovo 😎
tak ja tiez cumim na tu sovu ako puk 😀 😀 jasne, ze som sa do nej este nepustila.. a teda asi sa rozhodnem, az ked bude uz hotova :D inak vy ste riadne spisovatelky 😕 😕
@zojec aj ja asi len medzi sviatkami ušijem....... dobre to vyzerá.....
ivusko, tak zbytky dorazily, ale teda, tos měla napsat, že to jsou fakt zbytečíčky:/ no to by nevadilo, ale mám u sebe tyrkys pro macin, a naopak někdo asi má moji červenou, nějak se ti to zpřeházelo :(
No čo maminy čakatelky? Pekný dátum, nejdete rodiť?? 😀 😀 😀
jee a na tuhle sovu jsem ted narazila, ta je paradni! 😵
http://www.farbenmix.de/galerie/details.php?ima...

tu je sova jedna..jsem ji teda trošku vycpala vatelínem