Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
aky paradny kviz 😀 😀
ivuska, taka pekna pohodova fotka, ako keby si ani nerodila 😉 inak pekny posledny tohorocny dnik prajem, uzite vecer, predpokladam, ze do polnoci nevydrzim 😀
Ahoj holčiny🙂
užíváme svátky, tak jsme hodně po přízni, venku,...u stroje ani u internetu jsem už několik dní neseděla...nicméně jsem to prolítla, takže můžu popřát
@ivuska.h a Jůlince hodně zdravíčka! 🙂a vůbec gratulace, že jste to krásně zvládly v poklidu domova 😵 v dobrém závidím 😵
@caramilla koukám, že admini si Tě nějak vzali do parády, co? 😕 🙄 to je šílený...podali ti nějaké vysvětlení?
@lenass já včera koupila v obchodě s látkami střih od Burdy na pánské kalhoty a saka - 4 základní varianty a stálo to 108kč, což myslím jde...
já jsem dostala na vyzkoušení předplatné časopisu diana - šitá móda - jsou jen 3 čísla za rok, tak jsem na to zvědavá...😀
Holky všem vám přeju úspěšný start do dalšího roku a hlavně zdraví a Boží požehnání!!!
PS: co soví tašky? já ještě nemám došito (chybí mi ta poslední minikapsička) a 24.den jsem se ani na net nedívala, tak jdu juknout, co bylo za úkol...Měly bysme se všechny pochlubit hotovým díle, ne? 😉
@palosek Mně Ottobre chodívá většinou o pár dní dřív než je datum vydání... A to i s naší debil-poštou 😉
@season
po anglicky neviem ani fň, nemčinu som mala naposledy na strednej, ale lopatisticky predsa..... a pomôžeme si, no nie?
@kuna jen pruzne latky,nepretahlo by se to pres hlavu.
Jinak my jsme v posumavi.nasnezilo ve ct.,vcera jsme zapadli v zaveji,nastesti jeli kolem silaci a vytahli nas a pak jsme pouzili uz i retezy.. A dneska bobovani.. Ale zitra to zas odtaje..
Jinak prejem stastny novy rok! A uzijte si silvestra!
nedočítám, jsem u našich, jsem z toho psychicky úplně v kýblu, muž stanuje v týpí, ivušce gratuluju, aerin, o rozestupu se hodně mluvilo na slepičárně, theres mi poradila pár dobrejch cviků a za pár měsíců bylo břicho jak před otěhotněním...
uf, po novým roce se snad zase zapojím víc 🙂
@maly_prcek no tak to jsem zvědavá, jak to bude v 2012 chodit k nám 😀 😀
žienky, veselého Silvestra a vykročte správne do roku 2012, veľa zdravia a elánu Vám prajem. Monika 😉 😉
@ngvadi My jsme celá rodina celé vánoce spolu a je to taky dost o nervy, hlavně všichni hodnotí, jak vychovávám Jasmínu a já zase hodnotím výchovu Šimona a je to na palici 😀
@crawler Že prý mi tam není jasně vidět můj obličej. Chyběl mi tam asi 1px tváře, no comment... Teď už mi to schválili, tak se poznám.
@ivuska.h Tak já právě myslela, že skryté výrobky jsou ten chyták 😀
Rozuzlení našich fotek - mhd bunda, já bunda, kalhoty, rukavice. Jasmínka bunda, kalhoty, rukavice, čepice, bodyno. Pája má mojí mikinu, ale lezou jí tam jen 3 bambulky z kapuce, rukavice retro asi 20 let starý 😀 Bambulky dnes ocenil Šimonek na hraní, takže Pája říkala, že je to mikina + hračka lepší jak lamaze 😀
@kalman podla toho čo? MTX je tu okolo polky januára, ked nabehne rodičák https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq... a ottobre čím skôr, už mi tu leží moc látok, čo potrebujú nejaký strih 🙂
BABULKY všetko dobré v novom roku!!!!
vše nej do nového roku 🙂
Vsetko naj v Novom roku!!! 😵 A sitiu zdar 😀
Všetko najlepšie do Nového roku prajem 🙂 🙂 🙂
Vsetko naj do Nového roku 🙂
Vsetko dobre do noveho roku prajem 😉
@season som tam nahodila nieco aj ja.. dievcenske vzory som tam teda nevidela ziadne.. ale kedze druhy bude chalan, tak vyuzijem aj to, co tam je 😉 a tak isto nemam problem b. obliekat do chlapcenskych vzorov.. ak budu nejake nove vzory date mi vediet? ozi a tie ottobre kto objednava? ja sa tak neskoro spamatam vzdy :(
Holky, vše nejlepší v Novém roce...hodně úspěchů v šitíčku 😀

@ivuska.h jaaaj, ani som sa nestihla zapojiť a už rozuzlenie 😀