Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
já mám nějakej šicí maraton nebo co a furt se toho nemůžu nabažit. Petula má dneska ušitý nový autíčkový pyžamo a já už konečně obkreslenej střih na bombardáky, tak zítra budu šít po letech kalhotky pro sebe a už jdu taky do hajan. Jeje já píšu zítra a ono už je to dneska
@season asi nijak, musim to asi uz po 5. projit.. 😝.. 😅 😀 ale dekuji! a m. me tu jeste naliva vinem, takze doufam, ze holky budou velkoryse, kdyz misto ruzovych srdicek dostanou modre roboty.. 😀 😀 😀 😀 😀
@mehlo ja to mam taky tak.. kdyz me to chytne, tak jedu jak fretka.. ale pak mam zase nekolik dni utlum a nic se mi nechce.. 😀
@terezita rozpredáš ako prebytky, tie roboty sú peké a ešte jedna s gitarami bola zaujímavá. Ale my asi nebudeme objednávať, ja sa nechytám, kým nebudem mať z krku MTX a Ottobre. Už mámlepky, ako to tu muž predýcha. Akosi neviem sama, koľko miesta to zaberie, tak neviem, na čo ho mám vlastne pripraviť 😀 😀 😀
tak neco je objednano, uvidime, co z toho vyleze. bylo toho za 387eur 😀 jen me to nenechalo zaplatit pres paypal, takze nemuzu jeste (s vyjimkou brna) napsat presne castky..
toz pristi tyden!
@season môžem ešte raz do tabuľky dať finerib limetkový? možno sa baby teraz chytia... @zojec z neho kúsok tiež chcela a neviem kto ešte...keď už nám to rozpredávajú, nech pri tom poštovnom aspoň niečo máme.. ak nesúhlasíš s pridávaním ďalších položiek, kľudne vymaž.... dole ešte pribudol jeden pásikavý finerib, nikto tam ale nemá metríky
@kkomtesa www.balerina.cz , ale vydrž v tabulce píšu, že až mi zbyde čas na blbosti, tak vložím vzorníky barev do tabulky od obou firem
@season @ucitelka70 @kryska5 @dankakk @monr @papajka7 @kalman @zojec @wzorcek @anielik takže dievčatá, v tabuľke okrem dvoch prúžkovaných jednolícov, čo pridala season (v hornej časti tabuľky), pribudol v riadku 21 aj limetkovo zelený finerib (už tam bol, no možno ste niektorá zmenili názor, hlavne po zúžení ponuky).. ak náhodou niekto finerib nemal v rukách, je to perfektný materiál, na tričká (aj dámske), roláčiky, čiapočky, legínky a na použitie na lemy (mne sa zdá oveľa lepší a krajší ako klasický patent) , farba podľa mňa pre chlapcov aj dievčatká
@season asi by sme mali pomazať metre pri tých položkách čo nie sú - osobne neverím, že tak skoro ich dopletú - lebo nám to takto zbytočne navyšuje sumu... asi sme mali poslať vyššie zálohy, že? no kto si navýšil objednávku, prosím, pošlite peniažky 🙂 idem pozrieť či aj ja by som nemala
@kuna Z. bude mit ted 21.1. rok a pul 🙂
@lillyzelvicka tak ja nechci odstavit uplne, kojim rano v posteli, na poledni spani, na vecerni spani a v noci nekolikrat, no😅 ¨no a postylku mame jako balkon u postele bez bocnice, takze to je prekerka, no 😅 ale nejak to snad dame, zvladla to spoüsta jinych 😀
@terezita prd rodice, prarodice!😀 vcera to bylo super, Z. byl zlatej, tak snad bude dneska taky dobre 😵
jinak nedocitam, jsem na rychlo na pc u strejdy 😀 tak si vsichni uzijte vikend 😵
@martinkah ved v podstate hned pred Vianocami sme hovorili o tom, že až v polke januára, keby som nebola spravila jednu transakciu tak by som mala na celú objednávku skôr, ale musela som odviesť skoro všetko, čo som mala rezervu ☹ a ved bola ajdovolenka. Keby sme začali až teraz, tak by to bolo iné a aj ja som vlastne šla do objednávky s nadšením z tých prúžkov čoko-lime-tyrkys, čoko-lime, čoko-tyrkys a nakoniec nebude ništ z toho, tak budem sklamaná.
@martinkah dám si niečo z toho fineribu, celkom som zvedavá na ten materiál a keď je to dobré aj ako patent, tak to je super 😉
@season ruším ten jeden meter toho výplňku potisk tmavofialový!!!! aspoň ti to tam nebude zbytočne šarapatiť, aj tak to pravdepodobne nebudú mať, radšej vyskúšam ten finerib.
Týjo, teď jsem zkusmo mrkla do tabulky FM a on tam pak ještě někdo naklikal stříhy!!! To jsem měla vědět 😕
@aerin no já jsem měla postýlku stéjně postýlku bez bočnice u postele.dneska už spal v té nižší poloze .Místo aby pil co hodinku jak posledních pár nocí tak dnes jen třikrát ale spal skoro pořád s náma.Tak uvidím asi ji zase zvednu protože nahnout se do ni nebo ho vytáhnout je mazec a budu muset se zocelit a nedat mu pokaždé to prso když si řekne.Mamča mi včera dávala rady a že ho mám odpojit úplně a naráz.A to já nechci když se napije dvakrát za den a v noci aby usnul a ještě dvakrát to mi neva.Fakt je ale mazec když pije co hodinku.To jako fakt nedávám.Jak byl uplně malý tak jsem s ním pak přes den spala.
Ale asi teď tak blbnul protože včera jsem objevila nahoře stoličku a skoro celou protlačenou a já pořád dole sledovala špičák 😅
Je fajn že je malý spokojený a ty v klidu jen tak dál 😉
@lillyzelvicka v noci si to nejako moc vynahrádza, mne je zase smutno ako sa mi malý postupne odstavil práve s prvými stoličkami v 15mesiacoch, ked mu to šlo všetko naraz. Ono sa mu tiež pohli všetky a len v noci ho to viac boli a tak nevie čo stým, len cucať. Podla mňa ho to prejde, ked sa prerežú.
@season no já si myslím že to má z těch zoubků ale co hodinu je moc já jsem totál grogy a malý jak ráno vstane je hyperaktivní běhá jako torpédko včera vůbec praštil se co půl hodiny máme monokl pod okem jak spadl z postele prsty si přivřel několikrát z gauče padal.No jako ani jsem se nemohla otočit a byla jsem fakt ráda když přišel manža z práce a vzal si ho na turnaj 😝

@terezita ako Ti môžem pomôcť?