Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
už majú na mtx aj beránka http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Ahoj, koukám, že to sem ještě nikdo nedal (my jsme se před chvílí vrátili z návštěvy a SMS mě zastihla cestou...).
Jaschu píše:
Ahoj, tak už jsem tady, jmenuju se Hynek a vážím 3.30kg a měřim 49 cm. Narodil jsem se kolem 16 45 - 15 minut po příjezdu do porodky!!! Máme se krásně, já, maminka i tatínek. Zdravíme všechny🙂
Tak @jaschu veliká gratulace!
@ucitelka70 na beránka mám zálusk, ale až jindy...asi...segra ted koupila své slečně (dceři) mikinu podšitou právě beránkem...vypadalo to úžasně a navíc krásně hřeje...Myslím, že to tu už někdo taky šil, že by craw?? 😀
@palosek ano, ona šila manželovi
@palosek aj ja budem mať zálusk,ale len na jesen, teraz som už spotrebovala flíz, kt. som myslela, že bude s beránkom....
jaschu a Hynkovi moc gratulujem. At je zdravý a šikovný!
@macin73 já jsem zkombinovala fuchsiovou s tm.šedou ..kytky ala caramilla 😀 http://kucpav.blog.cz/1111/softshellovy-komplet
@macin73 Přesně, jak píše Palošek, tak fuchsiovou jedině a zásadně s tmavě šedou, je to dokonalá, BOŽSká kombinace. Nic jiného se mi vůbec nelíbí. Ale samozřejmě zase nechci, aby všechny naše děti měly stejnou bundu jako Jasmí. tak jsem si to "pojistila" krtečkama a doufám, že v Bohnicích v nejvyšším patře nás zase tolik nebude 😀
@ngvadi A kde jste vzali ten sníh? Jako tolik? To ze zasněžovacího děla?
já věděla, že tady to ještě bude žít, když už kurník spí 🙂 dodělala jsem korektury a mhd ještě potřebuje dodělat nějaký svoje účetnictví, tak čekám, až se uráčí jít spát, abych mu mezi tim neusnula... a do učení už se mi faaakt nechce🙂
@terezita, jindřichův hradec🙂 já jsem přes týden pražanda a přes víkend hradečačka🙂 (podrobněji: v praze jsem se narodila, vyrostla, studovala a studuju, a hlavně jsem tam potkala svého muže, ten je ovšem původem z JH a má tu rodiče, kteřá tu mají barák, v němž jsme si zařídili podkroví, a po dostudování se sem hodláme na trvalo odstěhovat. teď sem jezdíme aspoň na víkendy🙂

@caramilla Však taky patřičně nadávají, když jim pošlu proužky, že s tím je otrava, aby to bylo nařezané rovně 😀