Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@daisyr já už teda u mráze kupovat fleece nebudu, je tam takovej tahací a slabej oproti tomu z wendy, ten je super 😎
@michamicha díky za info!
Holky...já si dala do fotoblogu pár fotek toho, co jsem šila pro D. A vše mám stopnuté...to je sranda...asi si někdo myslí, že to šiju na zakázku.... 😀 😀 😀 To je asi schíííza, ne??? 😅 😅 😅
ahojte. mozem vam to tu trochu zaspamovat linkami na stihnutie celych cisel Ottobre (aj so strihmi) (pre dospelych aj pre deti) alebo mate nejaku strihobanku kde si davate odkazy?
@ucitelka70 tipujem nejakú tisícku, snáď nie moc viac
@sussanah tak snad to hned nevymazu 😅
1/2011 - http://hotfile.com/dl/100907509/59aa16f/Ottobre...
2/2011 - http://hotfile.com/dl/116275433/e5de0dc/Ottobre...
5/2011 - http://hotfile.com/dl/128157403/6dda38a/Ottobre...
kliknite na Regular je to zadarmo ale da sa stahovat iba po 1 subore. dalsie pridam o chvilku 😉
este k predoslemu prispevku prikladam nahlady ake modely su v tychto cislach:
1/2011- http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2011_1/k...
k 2. cislu sa mi nepodarilo ziskat nahlad 😒
5/2011 - http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2011_5/O...
ostatne linky nejdem davat takto verejne, nech ma adm. nevymazu 😅 kto chcete dalsie, poslite mi IP.
@mooncaa @diocka mrkla jsem na tu střihovou přílohu a je to rozumně naskenované, takže přesně, jak píšeš - vytisknout na moc moc A4, obstřihnout, aby zůstaly obrázky bez okrajů (ty vnější klidně nechat), napasovat na sebe a slepit - ony se ty jednotlivé listy překrývají skoro o půlku strany (nebo tak nějak)... vysvětlovat moc neumím, ale doufám, že je to z popisu jasnější 😅
@papajka7 Já už dneska nechci plakat!!!! Já snad radši už nechci mít další dítě, to je fakt strašný toto zažít... TO je takovej zázrak, když se dítě dožije roku života.... 😖
A má švagrová i jiné dítě nebo jen tuto jednu hororovou zkušenost? 😢 😢 😢
@kamishek Hele, ale na mě musí v bohnicích vzít koňskou dávku!
@daisyr Fleece ti řeknu přesně - Antipeeling to je ten tahavější, jakoby tenčí, ale tenký není, je to nejvýhřevnější flíz, co jsem měla na sobě. Fakt dost topí, míň jak lama, ale ne o moc. Na první pohled mi nebyl sympatický, ale podle mě tak strašný není. Je teploučký. Jediné, co mi vadí je, že hodně elektrizuje. Ale nezkoušela jsem prát. Šila jsem z něj věci jako dárky k vánocům, řekla jsem jim, ať to operou v aviváži, tak uvidím.
Ten mikroflíz nebo jak se to jmenuje, tak ten je hodně příjemnej, neelektrizuje a je fakt heboulinkej. Řekla bych že kvalita je stejná nebo lepší než wendy.
@palosek Fakt tě nakonec stopli? Tak to gratuluju 😀 😀 😀 😀
Skoro to vypadá tak, že přidáš se do šicí diskuse = pranýř!
A VYSVĚTLÍ MI TADY KONEČNĚ NĚKDO, JAKTOŽE JEDINÝ NEBLOKNUTÝ FOTOALBUM MÁ TEREZITA? A taky Ivuška? Že by se jich admini bály. Nebo šijou pro adminy úplatky???
😀 😀 😀
@sussanah Tričko parádní! Tento systém kojících trik mám stejně nejradši, je to nejpohodlnější, a ten lastin jsem už taky přemýšlela - a nedře tě to zevnitř na kůži? Na nošení OK? Nebo to máš podšitý nějak?
@terezita No, to neboj, oni ti prvni poslou informacni IP, ze ti to stopli. A ty ty fotky uvidis, ja ty svoje taky furt vidim, ale mas tam obrovske cervene, ze to mas stopnuty.
Ja jsem tady na MK byla tenkrat nova, dalajsem si tam fotky a vydrzely tam do prvniho komentare, kde se pani zeptala, kde jsem tu mikinu sehnala a kdyz jsem napsala, ze to siju, sup, do 3 minut album v haji.
Asi se tady nektery lidi moc nudej nebo co 😀
Vis ty co? Koupime jim sici stoj!
čau šičky, já jsem tu taky 🙂 šprtám slovanský bohy na středu, dnešní zkouška úspěšně za mnou 😎

@terezita @caramilla holky, když kupujete fleece u mráze, jaký je lepší, antipilling nebo microfleece, resp. je v tom viditelný rozdíl? díky 😉