Topánky na 14 cm dlhú nožičku
ahojky ked moje dieta ma nozku 14cm tak mam kupit už 24? lebo 23 je 14,3 a 24 je 14,9. poradte
@brady1 ved práve to,že to záleží od tvaru a výrobcu,preto je dobré ich vyskúšať,treba skúsiť aj takú aj takú a sama uvidíš,čo bude lepšie.a aj predavačka v predajni ti poradí,teda ak budeš kupovať v predajni s detskou obuvou.ak na nejakom trhu či u číňana,(čo neodporúčam,ale je to každého vec),tam to asi nebude také jasné s tou radou
prosim dalšie rady
no urcite 24, aj to jej alebo jemu bude len na chvilu kedze tam nie je rozdiel ani centimeter
obkreslit nohu, odstrihnut slamku v dlzke nozicky a vzdy strcit do prislusnej topanky, len tak uvidis, kolko miesta dieta v topanke skutocne ma. lebo aj v ramci jedneho cisla su obrovske rozdiely (vid napr. clanok, co tu dala desantana, tam sa pri niektorych uvadza pri cisle 24 vnutorna dlzka az 16cm!)
ale v zasade ak chces kupovat "na blint", tak vzdy radsej vacsiu nez mensiu, do vacsej raz urcite dorastie 😉
Ahoj, ja by som radsej tu vacsiu, nozicka ma mat este cca 1 cm rezervu. Dcerke sme uz po 2 roky kupovali zimne gortexove topanky u Batu, mne sa to velmi zle skusa, lebo je ta topanocka tvrda, cize nehrozi vpredu stlacit, kde su prsty. A predavacka vzdy pride, volako sa jej tam podari dozadu strcit prst (co sa mne teda neda obvykle 😀 ) a presne mi povie, ci take, ci vacsie, vzdy povie, ci je rezerva este na hrubu ponozku. Ked sa topanocka obuje, malo by byt mozne este za patu strcit prst (rodicovsky 😀 )
ahoj, vacsiu, ako povedala katrinka8

najlepšie je topánočku vyskúšať a uvidíš,či sa dobre obúva,či dieťa nie je nervozne z nej,či.....................proste sedí