icon

Topánky na 14 cm dlhú nožičku

brady1
20. feb 2014

ahojky ked moje dieta ma nozku 14cm tak mam kupit už 24? lebo 23 je 14,3 a 24 je 14,9. poradte

monicm
20. feb 2014

najlepšie je topánočku vyskúšať a uvidíš,či sa dobre obúva,či dieťa nie je nervozne z nej,či.....................proste sedí

brady1
autor
20. feb 2014

@monicm to asi zaleži od tvaru ale ja by som rada vedela aku velkost by som po spravnosti mala skušat

monicm
20. feb 2014

@brady1 ved práve to,že to záleží od tvaru a výrobcu,preto je dobré ich vyskúšať,treba skúsiť aj takú aj takú a sama uvidíš,čo bude lepšie.a aj predavačka v predajni ti poradí,teda ak budeš kupovať v predajni s detskou obuvou.ak na nejakom trhu či u číňana,(čo neodporúčam,ale je to každého vec),tam to asi nebude také jasné s tou radou

brady1
autor
20. feb 2014

prosim dalšie rady

katkas1
20. feb 2014

no urcite 24, aj to jej alebo jemu bude len na chvilu kedze tam nie je rozdiel ani centimeter

ikke
20. feb 2014

obkreslit nohu, odstrihnut slamku v dlzke nozicky a vzdy strcit do prislusnej topanky, len tak uvidis, kolko miesta dieta v topanke skutocne ma. lebo aj v ramci jedneho cisla su obrovske rozdiely (vid napr. clanok, co tu dala desantana, tam sa pri niektorych uvadza pri cisle 24 vnutorna dlzka az 16cm!)

ale v zasade ak chces kupovat "na blint", tak vzdy radsej vacsiu nez mensiu, do vacsej raz urcite dorastie 😉

katrinka8
21. feb 2014

Ahoj, ja by som radsej tu vacsiu, nozicka ma mat este cca 1 cm rezervu. Dcerke sme uz po 2 roky kupovali zimne gortexove topanky u Batu, mne sa to velmi zle skusa, lebo je ta topanocka tvrda, cize nehrozi vpredu stlacit, kde su prsty. A predavacka vzdy pride, volako sa jej tam podari dozadu strcit prst (co sa mne teda neda obvykle 😀 ) a presne mi povie, ci take, ci vacsie, vzdy povie, ci je rezerva este na hrubu ponozku. Ked sa topanocka obuje, malo by byt mozne este za patu strcit prst (rodicovsky 😀 )

marijanakatja
4. mar 2014

ahoj, vacsiu, ako povedala katrinka8