icon

Využilo vaše dieťa spací vak?

radusanight
24. jan 2014

Baby kupovali ste detočkám tie spacie vaky viužije sa to ??

cessy
24. jan 2014

urcite ano, skvela vec. maly my v tom veelmi dlho spaval

charlie1980
24. jan 2014

My vyuzivame. A mozem povedat, ze akonahle ho dam do vaku, vie ze sa ide spat. Ono je to dobre aj vtedy, ked deti velmi mecu ruckami. Nasho to stale zobudilo, lebo stale si sucha tvar.

smoni
24. jan 2014

nie, teda 2 týždne, potom veľmi nespokojne spali a tak sme radšej teplejšie obliekali

usiko
24. jan 2014

pre nase deti bol vak ako taky obmedzujuci...a tak mamu napadlo, ze ho prerobi na spacie nohavice- prestrihla zospodku az pod rozkrok, zasila a boli z toho teplunke spacie nohavice, v ktorych vedela/vie aj chodit aj vsetko....

vlasko0903
24. jan 2014

nepáčilo sa mu v nom a to som vyskúšala dva druhy.

marekahenrieta
24. jan 2014

Ahoj, ano spaci vak vyuzivame od malicka do teraz, vstavat stale kvoli odkrytym nozkam a chrbatiku by som si nevedela predstavit, lebo nas neznasa byt niecim prikryty 😉

ewelinna
24. jan 2014

Ano, super vecicka, my mame niekolko kusov...rozne velkosti a hrubky materialu 🙂.

mimikas
24. jan 2014

Jasne vyuzili, maly v nom spal az do 2 rokov, tiez sme mali aj letny a zimny

orieska325
24. jan 2014

aj u nas ho vyuzival maly od narodenia teraz ma vyse 7m a kupila som mu uz vacsi...podla mna skvela vec..

aurora88
24. jan 2014

my sme ho nevyuzili vobec :( nas drobec v nom nechcel spat....uz ma skoro 4 roky a stale riesime problem zakryvania....odmieta vsetko...ale inak si myslim, ze je to dobra vec

tinaxxx
24. jan 2014

my v nom spávame od jesene..malý ma 7mesiacov...ked v nom nie je..tak sa hned odkope a ma studené nožičky...

bublinka711
24. jan 2014

My máme 8 mesiacov a využívame 🙂. Super vec! A navyše v noci, keď sa preberie skôr ako ja, neuteká mi po posteli 😀, aspoň nie tak rýchlo 🙂

majdus
24. jan 2014

Nas drobcek bude mat 3mes a vo do vankusa ho sice davam, ale trcia mu nozky, tak som skusila spaci vak a veru je super. Mozem aj vankus roztvorit, ked sa natahuje a aj tak ma teple rucicky aj nozicky 🙂 Takze ja sa pripajam k spokojnym mamickam, ale urcite to zavisi od dietatka 🙂 My mame spaci vak dokonca zo sekaca za par centov, takze ak by babatku aj nevyhovoval, tak nie je luto vyhodenych penazi 🙂

jaruska6
24. jan 2014

Ahoj aj ja sa pripájam k mamičkám kt.spací vak využili na 100%.V perinke drobec po 2 mesiacoch nechcel spávať a keď som ho prikryla, večne sa odkopkal, takže som to riešila spacím vakom a tam bol fakt spokojnučký 🙂

bianca
24. jan 2014

uzasna vec.Pouzivali sme kym sa dalo.Ked zacala sama vstavat v potielke tak sme sa rozlucili len koli nebezpecenstvi padu

danula.ch
24. jan 2014

obidvaja vyuzili a mladsia este aj vyuziva. nakolko odmietala byt v zime prikryta, kupili sme vacsi futrovany vak a mame pokoj 😉

bique
24. jan 2014

My sme tiez vyuzili, sme marcovy, este bolo chladno, my sme perinku nepouzivali vobec, iba v porodnici, aj to som ho odbalovala, lebo bol nervozny...takze vyuzitelnost u nas 100% 😉 a ked sa uz trochu hybal, cestoval po celej postielke, pod paplonikom spal, ked som ho tam polozila a o chvilu uz nie 😀 od 3 mesiacov spinka s nami, takze uz spaci vak od vtedy nepotrebuje 🙂

hu.hu
24. jan 2014

Vyuzili pri oboch detom pocas celeho roka, v zime hrubsi, v lete tenucky. Ked nevies ci ho dietatko bude tolerovat, skus si pozicat od kamosky na skusku. My si nevieme vynachvalit.

dena10
24. jan 2014

Iba pár mesiacov, kým sa nezačali premiestňovať - potom im to vadilo, zamotávali si nôžky 😉
Dovtedy bol fajn, nemali šancu sa odkopať 🙂

deshek
24. jan 2014

my sme nevyuzili - bezplienkujeme,a vyberat z vaku v noci bolo moc narocne..

monika15
24. jan 2014

urcite ANO

prasiatko30
24. jan 2014

Starsia nie =0bodov
Mladsia ano = az skoro do 2r

kkubekova
24. jan 2014

Nie, ani jedna z dcer v nom nechcela spat

euka210
25. jan 2014

ano, do 1,5r, najme v zime. Druhy je zatial v perinke. Kupovala som ale cez bazar.

belia7
25. jan 2014

Ja na vak nedám dopustiť, hneď po perinke v ňom malý spával, takmer do troch rokov. Teraz sa už doň nezmestí, škoda, lebo v noci je stále opdkopaný :(

deni73
25. jan 2014

Využívali sme, kým sa malý nepostavil v postielke, asi do 10. mesiaca.

annalena
25. jan 2014

mala ma 4,5 roka a od narodenia spi vo vaku. a uz mame kupenu aj dalsiu velkost 😀 cize este aj dllllllho bude. ja teda na vak nedam dopustit.

jlp
25. jan 2014

maly v nom vobec nechcel byt - od narodenia neznasal ani perinku, potreboval mat nasiroko ruky i nohy - nemal rad uzavrety priestor

gubka71
25. jan 2014

tak ako napísala jlp,náš absolutne nechcel perinku,vak,dokonca doteraz nám odmieta spať pod paplonom,zakryjem ho a on je o 5 minút odkopaný

radlinka
25. jan 2014

Vyuzili sme dva... jeden od 0 - 6 mes. a druhy od 9 - do 1.5 roka. Hlavne v zime, ked bolo chladno a perinku maly vzdy odkopal. Potom uz vobec nechcel, vzdy sa do toho zamotal ked sa v noci pretacal z jedneho miesta na druhe, ale rada by som ho do toho zabalila, aby nebol taky stuhnuty, inak ho musim vzdy prikryvat. Je to dobra vec oplati sa vyskusat, ale kazde dieta je ine a potrebuje iny priestor. 😉