icon

Zmeny na plienkach Pampers premium care

marikap18
2. jan 2017

Ahojte mamičky,
začala som kupovať plienky pampers premium care hlavne kvôli tomu, žeby mali byť prievzdušné. Keď som si kúpila tieto plienky naposledy, tak až doma som si všimla zmeny týchto plienok. Na fotke si všimnete ako nás klamú. Prvý stĺpec je staré balenie plienok a druhý stĺpec nové balenie, čo som kúpila naposledy. Zmeny nie sú až tak viditeľné na prvý pohľad.
Keď sa pozriete lepšie na balenie, tak uvidíte, že nadpis Pampers má iné pozadie farieb, vzadu na balení je už aj napísané iné zloženie plienok. Akože "lepšie 🙂", ale vytratila sa informácia, že sú prievzdušné a to bol pre mňa hlavný dôvod kúpi týchto plienok. A na miesto tejto informácie tam dali, že Absorpčná vrstva pre odvod vlhkosti. A na posledných fotkách plienok môžete vidieť rozdiel vnútornej strany plienok a menej dôležité zapínanie-zmenili bielu farbu na žltú.
Neviem, či niektoré mamičky túto informáciu ocenia, ale potrebovala som vám o tom napísať. Ja osobne som dosť sklamaná. Keď pôjdem kupovať ďaľšie balenie, budem si dávať na to pozor.
Inak výrobca plienok je ten istý.Krajina Poľsko.

Zmeny na plienkach Pampers premium care
Strana
z4
maminecka2
22. apr 2017

Ahojte, uz nestiham citat diskusiu, tak neviem ci ste to riesili, ale aj zelene pampersky su na .... Ja stale ze kde sa mala namocila na strede zadocku a az teraz mi doslo ze to plienky pretekaju! Predtym to nikdy ziadne nerobili, to uz mam tretie dieta, max. pretiekla okolo gumiciek ked bola prilis plna. Nastastie nemava ekzem, ale ked zostane par minut v pokakanom ma cervenu kozu, len nemozem to davat za vinu len plienkam, sice to v minulosti nemala ale zasa zacala papat tuhu stravu, tak neviem.
Vytocena som aj ja z tychto pampersiek 😈 Len mam tonu zasob, tak co uz s nimi...

amoremio26
23. apr 2017

neverím ani pol slova ze pampers mozu sposobovat ekzémy, zapareniny a neviem čo este. toto všetko sposobuje to, že tie deti necháte posrane, poštané v plienkach niekolko hodín, zadok zakazdym neumyjete iba utriete vlhčenými obrúskami a opať zabalíte do plienky. Ritku treba umyť, dokladnte VYSUŠIT, nechať chvílu na vzduchu a až potom dať cistú plienku.

dankolia
23. apr 2017

@amoremio26 ani mne sa nechce tomu verit cakame miminko a tiez mam kupene tieto pampersky tak snad nesklamu no uvidime.

amoremio26
23. apr 2017

@dankolia všetky moje kamaratky ich použivajú, aj tieto nové a žiadne problémy.,.

momoqui
23. apr 2017

@janulik2008 my mame vlhcene pampers a som spokojna. Aj s plienkami zatial, ale na slov. som este kupovala, tak neviem. Ajked sa mi nezdaju tie ekzemy a zapareniny, chcela by som vediet, kolko hodin ma dieta 1 plienku, ked sa im tak zapari zadok. Nam nikdy ziadna plienka nepretiekla ...

loginexistuje
23. apr 2017

Treba ich kupovat v Rakusku to je lepsia kvalita pri rovnakej znacke ako pri vsetkom inom

andyfr1
23. apr 2017

Presne tak, v Rakusku kupujte plienky Pampers, tie pre nas trh su vyrobene v Polsku a je to velky rozdiel. Na Slovensku ked tak radsej inu znacku...
@loginexistuje

janulik2008
23. apr 2017

@momoqui my napr vlhcene nemozeme ale plienky tie starsie radost super vsetko. tieto novsie sme mali raz a odvtedy mame tesco na den a na noc stare balenie pampers.
co sa tyka plienok ak vam dieta prespi celu noc tak to treba prebalovat v noci a samozrejme ze dieta prebaluju rodicia casto a ked je pokakane je to jasne ale aby plienka po cca 2 hod. bola precikana a upozornujem ze normalne ju mala tak je to cudne kedze stare balenie sme museli pozerat ci cika 😀
ale pravda je tiez to ze kazde dieta je ine 🙂

sono2
23. apr 2017

Čo ja viem? Ja som mala tieto jednotky A teraz som prešla zo zelených rakúskych na tieto trojky premium slovenske a som spokojná. Ja to ale malej často mením, len V noci je celú noc a má teda dve kilá a tiez spokojnosť. DaM aj púder, alebo krém mam kvalitný a sú lepšie ako zelené, tie mi smrdeli. V dm sa oplatí na body kúpiť plus v Rakúsku je ich menej. Tie jednotky boli Rakúske a tieto slovenské mi prídu rovnaké dobre. Ako, mala neni mokra fakt ani po noci ani veci ani nič. Ja to neriešim.

danusskaaa
23. apr 2017

Pri dcére (5 rokov dozadu) sme vyskúšali všetky plienky na trhu a nemohli sme do pol roka žiadne😖. Zo všetkých mala otrasne zapareny (až zlezenu kozu) používali sme látkové- bambusové. Nikdy by som však neobvinovala nejakú firmu, že robia niečo zlé. Proste moje dieťa bolo precitlivene (nepoužívali sne ani vlhčené utierky) po polroku sa to "upravilo" a zopakovali sme "skusku" plienok, jedine co boli vhodné boli oranžové kamilkove pampersky😉. Teraz pri synovi taky problém nemám, môže mať na ritke hocičo🙏. Avšak používame plienky active baby a všimla som si, že prvý balík (kúpený v DM na Slovensku) boli super. Taky jemný materiál. Potom som kúpila z mall.sk tie isté, rovnaké balenie ale písmo bolo iné (akoby ukrajinske) a je to otras. Smrdia strašne!!! Jemny materiál sa zmenil na nejakú mriežku, ktorá " vraj" všetko ukladá do plienky... ale je to zle.👎 Malý sa pokaka a je všetko vonku, gumičky nedržia dobre. Našťastie nemáme žiadne zdravotné problémy, ale sklamala som sa. Asi je pravda, že sa kvalita plienky vyrába podľa odberného trhu. 😠

lenadka
23. apr 2017

@amoremio26 keď budeš mať dieťatko zistíš, že to tak nie je 😋😘 moje deti nemali reakcie na plienky, tu ide o to ako držia moč, stolicu, či nepretecu...Napr. u mňa staré pampersky super, nové katastrofa, tie absorpcne guličky má krpec na riťke, tak z každej druhej plienky, sieťka sa asi 2x pretrhla, behá raz normálne raz po štyroch, to staré papmersky ani raz sa nestalo. Nie je plienka ako plienka a ak má dieťa napr. črevnú virózu uvidíš ako po 2-3 minútach v pokakanej plienke riťka začervená, alebo bude strážiť ocino, babka nevšimnú si že krpec je pototo a je to 😊

amoremio26
23. apr 2017

@lenadka no ved si vlastne povedala to co ja. Ze podrazdenia su zo stolice a mocu ale nie z cistej suchej plienky. To ze sa trhajú a odliepaju je druha vec to moze byt

mizuzka
13. máj 2017

@maminecka2 ahoj nam sa s tymi zelenymi pampers stalo to iste. Maly tiez zacal sice papat tuhu stravu no vobec mu to z ritky nevie zmiznut, uz ho kupem aj v repiku. Bola som pri prvom synovi so zelenymi pampers velmi spokojna a pouzivam ich aj teraz, no rsp pouzivala som. Mal okolo konecnika vsetko cervene vystipane, na zadocku obrovske flaky s malymi pupacikmi. Vymenila som za huggies a je to lepsie. Este pouzivame pampers nohavicky a nasla som doma aj stvorky stare zelene pampers ako som robila tortu znamej tak tie su v pohode. Ale tie nemaju gulicky ale obycajne vnutro.

maminecka2
13. máj 2017

@mizuzka Hroza aj s pampersami. Ja prave skusam testovat Huggies vs. tieto pampers a na noc biele pampers, len teraz ma akosi lepsie obdobie vo vsetkych plienkach, takze vyskum zatial nemam ukonceny 🙂

dominika147
25. máj 2017

Ahojte, my pouzivame pampers z Rakuska, tak ako aj ina drogeria ci potraviny aj plienky odtial su lepsie. Napr kamoska co kupuje tu na SK si hned vsimla ked som jej raz pozicala nasu plienku, ze tie Rakuske niesu tak parfumovane, co jej teda dost uz vadi. To som ja ani nepostrehla, ze fakt niesu take navonane...a ano, su urcene pre iny trh, u nas kupite len Polske...ak nemate moznost osobne kupit ja chodim aj na drogerka.sk maju tam vsetko rakuske :DDD a doviesli mi az domov.

andyfr1
25. máj 2017

@dominika147 ano, aj my len z Rakuska pampersky, odtial su velmi dobre.. A ked vystihnete dobru akciu, su aj za dobru cenu... Na SK kupujeme len Bella Happy na striedacku s rak. pamperskami...

maykaaa1122
19. júl 2017

Bepanthen je vyborna masticka, nedam na nu dopustit, uz mojej malej tolkokrat pomohla, pouzivame ju uz od narodenia

lubka3232
22. júl 2017

Aj ja som používala prémiové pampersky ale stalo sa mi že mal maličký na zadku gelik z výplne.a celkovo mi nesadli tak používame tie zelené pampersky.zatial nepretiekli ani nemá krpcek z nich zapareniny.

dankolia
22. júl 2017

Najlepsie podla mna su zelene pampers a nam sedia aj babylove.

kikuska1010
4. dec 2020

Najlepsie su za nas pampers oranžove a avtice drive top

Strana
z4