Značka detských topánok na širšiu nôžku
Poraďte prosím
Fare bare, Beda, vivobarefoot, v mensich velkostiach froddo, belenka
@anjelicek26 veľkosť cca 21 by sme potrebovali. Jemu sa nôžka rozširuje postupne od päty ako taký vejárik.
Take male (tipujem, ze mozno aj prve) topanocky odporucam ist do specializovaneho obchodu s detskou obuvou skusat, nekupovat na slepo
Moja ma tiez taku, potrebuje siroke prsty a uzsiu pätu, nosi mi bisgaard a froddo, ale nie vsetky modely bisgaard jej sadnu. Froddo jej sadne vacsina. dd step su na nu prisiroke, ale tie su fakt fajne v poslednej dobe niektore modely... bundgaard tiez fajn... koel ma tiez fajne, lebo nema vysoky nart... skus popozerat, bohuzial je to prve mesiace o skusani, ktora znacka sadne
Aj môj má takú nohu, nosí DD Step.
DD Step
Super vďaka za všetky tipy, syn má teraz tiež DD Step, len už bude potrebovať číslo väčšie, tak som chcela vedieť po akých značkách sa ešte poobzerať. Ale teda asi znova DD Step kúpime 🙂
Moja ma siroku nohu, zacinala DD step, teraz sadne Protetika
Podla toho ako siroku. Nas ma extra siroku vzhladom na dlzku ( nosi 22) a jedine, co mu sadli su Beda.
Jonap
Ak mu sedia DD step, tak Froddo mu asi nesadnu (aspon u nas tak bolo - starsi nosi Froddo a DD step aj Protetika su mu siroke). Mohli by mu byt Protetika. Zalezi aj od nartu - starsi ma nizky nart, mladsi ho ma vyssi a Froddo ledva zapne, lepsie mu sedi Protetika. Este by mu mohli byt Jonap, mozno Beda - Beda maju sirsiu aj uzsiu radu.
Protetika, Wanda, Rak
Záleží ako širokú. Obkresli mu nohu na papier a zmeraj podľa navodu na googli. Ddstep ani froddo nie sú na širokú nohu. Ak je úzka Pata a prsty idu do siroka, to je plutvicka, tam sú Ok značky pegres, jonap, Belenka, babybare. Ak je moc siroka, tak znacka Beda.
Náš zo začiatku nosil len ddstep, no ako mu nôžka rastie, tak je mu už aj väčšina ddstep úzka. Teraz mu najlepšie sedí beda, jonap, babybare, pegres.
Aj fare bare su na uzku pita a vejarove prsty. Akurat, ze skor na nizssi nart. Tu ti nik neporadi. Ak mas FB, daj sa do barefoot skupiny. Hod miary, sirka a dlzka (samozrejme spravne odmerane). Aky ma nart? A tiez sa nespoliehaj na to, ze ked najes teraz sprawne topanky, o rok-dva bude mat stale tu istu znacku. to ma este malu nohu, ta sa vyvija. A zabudni na Protetiku. Barefootova rada nebude pasovat. Protetika Barefoot nie je na plutvu. A pozor, ani vsetky modely jednoho výrobců nemusía pasovat.
Presne ako píše @yanni treba ísť vyskúšať lebo je tam veľa faktorov a nemusíš sa trafiť s výberom pokiaľ objednáš bez skúšania. Protetika bf rada teda nie je široká, aspoň pre syna by bola úzka...pozerala som veľa krát či nesadne model. Tak isto si nie som istá ani značkou Rak a Wanda.
Urcite si chod oskusat, nas ma tiez siroku nohu a vysoky nart a DD step niektore modely ani neobul. Nosil topanky od Froddo, ma aj protetiku a najlepsie boli asi Old Soles a Bobux v tej velkosti

Zalezi v akej velkosti... inak sa radi na velkost 21 a ine na 35/40 ako nosia momentalne uz moji synovia... a ci ma vysoky alebo nizsi nart... sirka nohy po celkovej dlzke, ci len v prstovej oblasti?