icon

Ako sa dostanem k práci striptérky?

ninu333
28. jún 2021

Ahojte,vopred prosím,aby ste ma nesúdili,ale mňa toto vážne láka robiť,nemôžem si pomôcť.Nie sex za peniaze,ale v strip klube nejakom.Vôbec nič o tom neviem a zaujíma ma ako to chodí ,či treba absolvovať nejaký "casting" ,prípadne ako s tým začať bez toho,aby som sa zamotala do nejakej nedajboh prostitúcie.Aké sú podmienky na fyzický vzhľad,vekové obmedzenie,čo všetko to obnáša ,koľko sa takto dá zarobiť a pod.Skúsenosti s tancom tohto typu mám len také klasické partnerské a pod. 🙂
Chápem,že týmto sa asi verejne nikto nepochváli,tak môžete písať aj správy.Ďakujem za každú radu

katkaseiner
28. jún 2021

tusim zacali prazdniny... kolko mas rokov?

ninu333
autor
28. jún 2021

28

ninu333
autor
28. jún 2021

Ešte by som asi mala doplniť,že som normálne zamestnaná,pracujem v oblasti,ktorá nemá s týmto nič spoločné a nikdy som ani nepracovala v oblasti ,ktorá by mala .Partnera ani deti nemám...

janulienocka
28. jún 2021

@ninu333 ok tak si nájdi stripkkub, pošli žiadosť, potom na pohovore čakaj že budeš musieť niečo predviesť, tanec a pod., nároky na teba budú podľa úrovne klubu, tie top budú mať určite vysoké nároky na tanec a musíš mať aj kus talentu. Napr taký Moulin Rouge v Paríži to je zážitok, takze neodsudzujem tak celkom tvoj nápad 😁

kiki68
28. jún 2021

Chod iba do velkych klubov, renomovanych a rataj s tym, ze budes musiet chodit na pole dance. Lebo inak tam nic neodtancujes. Ono to neni take lahke

ninu333
autor
28. jún 2021

ja som chodila na pole dance ešte pred koronou,ale ani jedna zo žien,ktoré tam boli nerobili striptérky.

marcellka32
28. jún 2021

Myslím si, že sa musíš vedieť dobre hýbať, tancovať na vysokých podpätkoch a udržiavat svoj vzhľad, či už pleť, vlasy a postava... konštatujem z filmu striptíz

ninu333
autor
28. jún 2021

@janulienocka ok ,ale aký strip bar si mám nájsť ?To nie je také jednoduché ako nájst si normálnu robotu ,nechcem sa nechať oklamať a nechcem s nikým mať sex,chcem len ten striptíz robiť .

alexk12
28. jún 2021

@ninu333 no tak pokiaľ si z Bratislavy ako máš napísané nevidím problém vid Google a nie na modrého kona sa pýtať tu už len budú nedaj bože baby od "fachu" je to fórum pre mamicky😀

ninu333
autor
28. jún 2021

som z ba a aj byvam v ba ,ale v stripklube som osobne v zivote nebola,ani neviem ci tam vobec zeny pustaju,viem o jednom v starom meste ,tam ist robit nechcem,pretoze tam sa robia aj nejake "sukromne" tance ,zvysok si asi vieme domysliet. Nevadi,ze je to forum pre mamicky,mozno niekto napise sukromnu spravu,uz som aj tak na mobile nie na pc,tak pockam este do zajtra,mozno ma niekto bude vediet nasmerovat.

3009
28. jún 2021

@ninu333
Devil's night club,
Angel's cabaret club
4Ladies Pozri čo mi v BA našiel ujo Google. Takže treba si nájsť a ísť si to tam okuknúť a spýtať sa rovno na mieste a nie sa pýtať na MK.

kiki68
28. jún 2021

@ninu333 tak potom tak tri kluby v Bratislave su naozaj ze iba o tanci. Kamoska to robi, tak viem. A tie zeny naozaj musia vediet tancovat okolo tej tyce. Kedze to neni o nicom inom v podstate

ninu333
autor
28. jún 2021

@3009 dakujem,google pouzivat viem ,zaujimaju ma konkretne kroky,verim tomu,ze niekto sa najde kto ma nasmeruje.Toto riesit cez google je ako googlit restauraciu,moze aj nemusi byt dobra,vies co myslim...ale vdaka

ninu333
autor
28. jún 2021

@kiki68 mozem ti napisat sukromnu spravu prosim ? 🙂

kiki68
28. jún 2021

@ninu333 jasne

casavina
28. jún 2021

A myslíš že nejaká z nás má s tým skúsenosti? No neviem a aj keď tak to nebude tu vešať..

tetasa
28. jún 2021

neviem poradit,ale nechapem preco sa tu niektore hned zduvate.Myslite si ze stripterky nie su takisto matky¿Poznala som pred rokmi jednu ktora po rozvode nevedela co s vydavkami a detmi a pustila sa do sveta striptizu.

marseillefan
28. jún 2021

@ninu333 Všade sa robia "súkromné tance", práve na tom sa najviac zarába... ak nechceš robiť aj "niečo viac", tak sa do toho netlač. To nebude fungovať tak, že prídeš, zatancuješ okolo tyče a odídeš domov.

misinka0611
28. jún 2021

Najlepšie sa ist opytat do strip klubu :D

chrumka120
28. jún 2021

Postup je asi taký že napíšeš priamo tam, tu ta asi žiadna mamička nenasmeruje, alebo ta nevychysta na pohovor :D

nttnnt
28. jún 2021

tu s urcite dozvies ake su podmienky a co to obnasa kazda sme tu stripterka hahahah :D :D

kitycat
28. jún 2021

Hadam, ze na profesii by si mala hladat a nie tu 🙄

vilma7
29. jún 2021

Ťažko povedať, ako nájdeš solídny klub. Myslím že aj teba ako babu by pustili do striptíz baru. Skús sa niekam ísť pozrieť s nejakým kamarátom.
Ja som raz.bola.s partiou v Prahe v jednom, ale tam bol taký štýl, že striptérky si potom sami ešte lákali zákazníkov na izbu.
Takže či tu nájdeš niekde možnosť,.len čisté striptíz, ťažko povedať.

lenqua_12325
29. jún 2021

🤔📌

brumbrumbrum
2. sep 2021

@ninu333 ahoj....len čisto kvôli tebe som si spravila nový nick 🙏🤣 takze ak chceš, kľudne mi napíš...no byť tebou oblúkom sa vyhybam tejto práci na Slovensku aj Česku, a samozrejme aj Rakúsku, Nemecku a Holandsku.

brumbrumbrum
2. sep 2021

@lenqua_12325 pripla si sa aj ty, tak ak chcete napíš mi správu. Nejdem Ťa nikam lanárit ani nič, iba ak sa pre tú prácu rozhodneš, chcem ti dať pár inštrukcií na čo si dať pozor, a možno nejaké krajiny/kluby odporučiť.

rebekamarcusko
2. sep 2021

@ninu333 v ozajstnom strip clube je zakazane mat sex za peniaze. Ak je to samozrejme normakny strip club,nemozu sa ta ani dotknut. Normakne dojdes do klubu,soytas sa ci nehladaju baby. Ak mas vyzor a vies sa predat neni problem. Ani nemusis vediet nejake speci kusjy na tyci,polka bab sa okolo nej len kruti. A tam ta baby naucia.

foxi7227
1. jan 2022

@kiki68 ahoj, mohla by som ti ohľadom tohto takisto poslať súkromnú správu ?

kiki68
2. jan 2022

@foxi7227 mozes

katie__12
29. jan 2023

Prosím nesúďte ma,ale veľmi rada sa stanem striptérkou..Láka ma to a nehanbím sa za to..Viac napíšem súkromnej správe..