icon

Myslíte si, že milovaná práca je vždy zábavná?

16. apr 2024

Rozprávala som sa s kamarátkou po práci na káve a spomenula som ako je ešte len utorok a mne sa už nechce zajtra do práce. Tak sme začali zaujímavý dialóg o tom, že ona za 12r v práci máva max raz za pol rok pocit, že sa jej tam nechce. Inak tam chodí s radosťou a s chuťou. A či to nebude tým, že nemám rada svoju prácu?
Tie čo milujete to čo robíte, neustále sa vám chce do práce?

lenicka999
16. apr 2024

A čo robí kamarátka že sa jej tak chce? Nech dohodi miesto aj tebe. 😊😂. Mne sa teda už v pondelok nechce a čakám na víkend.

denithestrange1993
16. apr 2024

Mne sa nechce rano vstavat,ale uz ked som v praci je to ok. Do prace sa clovek nemusi tesit,uplne staci ked z nej nema vredy na zaludku.

dzejny656
16. apr 2024

Mne sa do práce chce chodiť. Resp. chodiť tam fyzicky sa mi nie vždy chce, hlavne keď je také počasie ako dnes, že prší. Vtedy ostávam doma na HO. Ale s prácou ako takou nemám vôbec problém, mňa baví moja práca.
Väčšinou 1-2 dní do týždňa idem aj do officu a to sa tiež teším na kolegov, že ich uvidím, pôjdeme na obed, na kávu, pekne sa oblečiem.
Také stavy že by som sa nevedela dočkať víkendu nemávam, ja mám rada aj víkend, ale teším sa aj na týždeň a moju rutinu.

tiezjedna
16. apr 2024

Keď je práca zároveň koníčkom, tak nie je dôvod sa netešiť😉 Ja som xx rokov vstávala s nadšením do práce, ale mala som svoj biznis.

hankab
16. apr 2024

Rano sa mi nechce vstavat a chystat sa, cesta do prace je pre mna zabity cas (25 min). Ked uz som tam, je to dobre, aj ked si pocas dna vela ponadavam. Mam super kolektiv v kancli, tesim sa na ludi. Neznasam porady, niekedy ich je privela a malokedy su uzitocne. No den mi prejde hrozne rychlo a mam to stastie, ze mi nevadi travit v prsci cas. Dokonca sa vacsinou o 4 “zobudim”, ze uz treba ist domov a nechce sa mi 😅 tak si este najdem nieco, co treba dokoncit a zostanem dlhsie. Je to ale prva taka praca, v ktorej sa citim pomerne dobre. A to som ich uz niekolko vystriedala.

basullinka
16. apr 2024

Ja nemám rada to ranné vychystavanie, cestovanie a tak. To sa mi nechce. Ale už keď som v práci, tak som tam rada, svoju prácu mám rada. Zažila som si aj nechuť do práce kvôli práci, vredy a úzkosť z práce, a to už nechcem nikdy zažiť.

natall113
16. apr 2024

Prácu ako takú mám rada ale neznášam ráno vstávať a chystať sa to je pre mňa zabijak

emm_i
16. apr 2024

Zažila som prácu, kde som chodila s nechuťou. Vydržala som tam 9 mesiacov. Bola to administratíva, no čas mi tam išiel veľmi pomaly. Ubíjalo ma to.
Teraz učím. Sú aj ťažšie dni, kedy ma deti vyčerpajú, no 80 percent som v tej práci šťastná, cítim naplnenie a hlavne s tými menšími deťmi je to super. Baví ma to, každý deň je iný, má to tempo a mne to vyhovuje 😊

lakebabe
16. apr 2024

Odkedy robím sama na seba a beriem len jednu firmu externé pracovať ma baví. Keď som kedysi robila osem rokov v korporáte presne takto som odrátavala. Teraz mam síce viac roboty a ziadnu pracovnú dobu , ale baví ma to a môžem si zorganizovať čas a hlavne som doma nikam nechodim.
Pokiaľ takto odrátavas, že ešte len utorok bud ta práca nenaplna alebo frustruje. Raz za čas to je ok, ale ak je to pravidlo spozornela by som

lindous
16. apr 2024

Ja mám veľmi rada svoju prácu, kolektív, všetko, ale keď treba vstávať, tak sa mi nikdy nechce 😂 ale to by sa mi nechcelo ani keby neviem čo, keď už sa preberiem je to ok a teším sa 😊… sem tam som taká, že fuuuha, tak dnes sa mi tu vážne nechce byť, ale to nie je tak úplne prácou, ale tým že mám deň blbec proste 😅

marca12
16. apr 2024

Ja milujem svoju pracu a ano,tesim sa kazdy den. Jedine v nedelu mi je luto,ze vikend ubehol.

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
mamina7070
16. apr 2024

to je skor o nastaveni cloveka a nie o tej konkretnej praci

jana_eyre_2
16. apr 2024

Ja vykonávam celkom jednoduchú, ale zato fyzicky náročnú prácu.. a po rokoch zložitejších prácach kde som pracovala skôr hlavou ma milo prekvapilo že ma to dosť baví.. nikdy nesedim, veľa chodím, veľa sa namakam, niekedy tak že som spotená ako vo fitku a asi práve preto ma to baví.. prvý krát v živote mám vyrysovane svaly na rukách a ešte mi aj za to platia.. 😅 čo ma nebaví je že ráno odchádzam keď ešte všetci spia ale akceptujem.. potom ma nebavia intrigy v práci, hoci sa má netýkajú, z toho mám bolebruch, ale keďže aj to je už v riešení, tak je to omnoho lepšie.. takže zhrniem, chodím tam celkom rada, len keby som sa dokázala vyspať a ľudia by sa už neohovarali bolo by to super..

autor
16. apr 2024

Nemám vredy z práce, žiaden stres. Je to taká pohodová práca, veľa sa nenarobím. Práve preto sa mi tam nechce, keďže to ide veľmi pomaly,je to nezáživné. Zároveň som 8 rokov pracovala u zamestnávateľa, kde som denno denne mala stresy, takže viem oceniť ten pokoj.
Asi je chyba vo mne, nič mi nie je dosť dobré 😃 raz sa mi nechce lebo vredy z práce a raz lebo je to až moc kľudné, nezáživné a ide to pomaly, tak nech sa rozhodnem čo chcem, však 😃

kiki68
16. apr 2024

Podla mna je to dost o kolegoch, celkovo atmosfere. Mas jedno, ze ci robis v skolke, pohrebnictve, korporate. Ja som bola v skolke ( bolo super, hlavne v jednej bolo genialne), teraz som v obchode a potom asi zase skolka/skola. Ale aj teraz sme fajn ludia a rada chodim do tej prace. Ako raz a pol roka mam aj ja pocit, ze jemine, ale to asi kazdy

andrejka1974
16. apr 2024

U mňa je to výnimka ja chodím veľmi rada do práve pretože mám doma autistka , ktorá je často nevyspytateľná a je to často náročné takže som rada keď je v dss od 8,00 do 14,00 a ja v práci od 9.30 do 14.00 medzi super ľuďmi a vtedy fakt vypínanam robím rozvozcu jedla z Restiky kde sme všetci ako veľká rodina

pe_mi
16. apr 2024

Ja mám tiež veľmi rada svoju prácu,teším sa tam.bavi má náplň práce,aj kolektív super,šéf má ľudský prístup.
Ranné vstávanie mi nevadí.dospim cez víkend.

zuzinabila
16. apr 2024

Ja chodim s radostou uz 5.rok do jedneho zamestnania.seriozne ,vecer sa tesim na rano😀robim poradenstvo,som psychologicka a pomedzi to obcasne prednasam na skolach,skolim odbornikov,pisala som clanky,mam to teda velmi pestre a kreativne a hlavne,vidim efekt a to prinasa zadostucinenie.mam uzasny kolektiv,to robi tiez vela(teraz som uz sice s nimi sporadickejsie osobne,ale telefon,video denne)

bavlnka92
16. apr 2024

mám rada svoju prácu ale ak sa zle vyspím (počas tých 5 hodín spánku) alebo mám na ďalší deň príšernú zostavu kolegov tak sa mi tiež nechce ale žiaľ účty sa nezaplatia len tak takže... 😉

sono2
16. apr 2024

Áno. Teším.
Každú robotu, čo som doteraz robila ma bavila. Momentane mam prácu snov a dúfam, že to bude čo najdlhšie. Prečo nerobíš čo ťa baví?

hope87
17. apr 2024

Mam to rovnako ako @denithestrange1993, nemam rada len to vstavanie, kedze ja milujem spanok ale aspon cez vikend si to vynahradzam 😀. Mam skvelu kolegynu, s ktorou sedime spolu v kancelarii. Praca ma bavi...niekedy je to sice na nervy ale podstata prace ma bavi.

nitran
18. apr 2024

ja som momentálne na materskej dovolenke , ale teda mne sa predtym do prace nechcelo chodiť. Kolektív nanič, jeden druhému len závidel, donasali kolegyne vedeniu, plat mizerný , za dobre odvedenú prácu nikto nikoho nechválil.
Proste o ničom.

ingridkras
18. apr 2024

Ja mávam tiež dní,kedy sa mi nechce,ale počas dňa sa to utrasie.Je fakt,že keď sú veľmi kľudné dní,tak ide čas veľmi pomaly a potom je človek z toho otrávený.Ja osobne mám rada skôr hektickejsie dní,keď sa niečo deje,keď treba niečo vybavovať,zariadiť,organizovať.To,čo pociťujes je normálny jav a je len na tebe,či sa poobzeras po novej práci alebo či nie je vramci tvojho súčasneho pracovného zaradenia niečo,čo by si si mohla ešte pribrať aby nebolo až také núďo.