Čo si o tom myslíte?

ndomini
28. máj 2022

Ahojte,

Píšem Vám s prosbou o vyjadrenie názoru. Mám 26 rokov a odjakživa som bola na dobrodružstvá - kade tade po svete, nie som materialista radšej zbieram zážitky. Mám to aj v znameni zverokruhu -strelec. Môj priateľ rybka taký ale nie je. Počas pandémie pred 2 rokmi sa mi zrušil pracovný pobyt v USA a tak som stvrdla v novej práci mimo domova ( bývala som v meste a nová práca je vzdialená cca 50km v menšom meste) . Tu som spoznala aj môjho priateľa ku ktorému som sa aj presťahovala do malinkej dediny. Stále sa ešte pasujem s tým, že tu nikoho nemám ale som vďačná, že máme strechu nad hlavou. “Domov “ kde mám ak kamarátky mám 50km a keď sa dá vybehnem s nimi. Ako väčšina mladých ľudí som sa rada občas chodila zabaviť( čo v mojom prípade bolo ozaj zatancovanie si s kamoškami). Ja to vnímam ako veľky krok a znak, že nie len že som sa vzdala mesta na úkor dediny ale spolu stým aj väčšie ciele , ktoré som v živote mala. No on si stále myslí, že mi raz prepne a odídem. Okrem toho moj hlavný zaujem je o nazor na danú situáciu. Priateľ nepije ja to rešpektujem. Ja veľmi príležitostne. Včera som prvý krat tento rok bola s kamarátkou v mojom rodnom dome a dali sme si zopár pohárikou. Neskôr sme sa presunuli do mesta kde sme boli hodinu a pol trošku sme si zatancovali a šli taxíkom unavené naspať uznávajúc, že už to nie je to čo to bývalo - oslavovali sme aj kamoškine narodeniny a novú prácu. Dnes ked som sa vrátila domov za priateľom som mu rozprávala čo a ako a on dostal záchvat a začal na mňa ručať že som mu zatajila že som bola v meste, že sa chovam ako 20-ročná, ožeriam sa a ako mi má on potom veriť, atd atd. Potom sa zobral a odišiel autom preč. Náš vzťah si vážim, lebo si veríme, ja mu dôverujem a on až doteraz mne tiež. Nechápem čo také som mu spravila , vedel že ským a kam idem - len asi mu nedošlo že pôjdeme aj von. Uráža ma keď ma nazýva ožrankou- mňa čo pije 3 krát za rok a vždy slušne. Ja neviem ako by som to nazvala ale ako by ste reagovali vy? Ďakujem za prečítanie

simik22
28. máj 2022

Načo si sa zmienovala v tejto diskusii o znameniach zverokruhu?

qwerty2
28. máj 2022

Pre mňa osobne by to bola dosť veľká 🚩.

simik22
28. máj 2022

A ako by som reagovala? Povedala by som mu, že som svojpravna , nič zle som neurobila, a nemusím si pýtať povolenie dať si pár pohárov vína.

matullienka
28. máj 2022

Ja by som si zbalila veci a kým by sa nazureny vrátil tak by na tam nenašiel, nech sa nikto nehnevá, ale nie si povinná hlásiť mu každý krok, ktorý urobíš. Za mňa takýto vzťah nemá budúcnosť.

zuzanka.zuzu
28. máj 2022

tak ako niektorí chlapi sú hovädá, tak iní sú pripravení oženiť sa v 20r a žiť monogamne... tvoj zrejme očakáva iné správanie od ženy-partnerky-manželky. k ostatku sa nevyjadrujem, ožranka mu zrejme vyletelo v hneve, to už musíš ty zvážiť či je toto ojedinelé správanie (KAŽDÝ v živote uletí) a či sa cez toto vieš preniesť.

zmrzlinka2021
28. máj 2022

Pokial si sa neozrala, niespravila si nič zle. Je vpohode si vynimocne dat pivko, vino alebo niečo tvrde.
Nemal tvoj priatel otca alkoholika? Alebo z coho to u neho prameni?

dzulli1980
28. máj 2022

Očividne si nesedíte ... Ty sa rada bavíš, on je skôr za "papučovú kultúru" ... skús porozmýšľať, či je to to "pravé orechové" ... v úplne iných svetoch žijete ...

marca12
28. máj 2022

Obaja ste uplne protiklady. Dal by sa vas vztah zvladnut,keby ta neobmedzoval. Ak je rad doma a netaha ho to do spolocnosti ok. Ale nech yeba neobmedzuje. Skus s nim viest takyto rozhovor,ci je ochotny akceptovat to,ze ta nebude obmedzovat a necha ta zit. Bud si na to zvykne a nebude ziarlit a robit vystupy. Ak si nevykne,tak jedine rozchod. Toto su dost zavazne veci a pokiak si v tomto nesadnete,tak sa neviete pohnut dalej.

pragmaticka
28. máj 2022

Z tvojho popisu súdim, ze sa spolu vôbec nehodíte! Vyzerá, ze si ešte mladá baba, odid z kratšej cesty.

V živote treba mať trošku väčšie ciele ako "mať kde bývať " čím ta predpokladám tvoj priateľ už trošku nakazil!!

monkasponka
28. máj 2022

@ndomini nič zle si nespravila. Ja by som veeelmi uvažovala či pokračovať v takomto vztahu

vikes
28. máj 2022

@ndomini Bola by som v pozore a trochu preverila priateľa, či to bol len jednorazový skrat alebo je to jeho skutočná osobnosť.

andreatytler
28. máj 2022

@ndomini Prisla si domov s cistnym svedomim a zistila si ze si urobila hroznu vec. Nieco tu nesedi.

0silvia0
28. máj 2022

@ndomini taketo sceny by mi velmi, velmi vadili. Evidentne ti frajer neveri a chce aby si sa spravala ako 60rocna. Mas 26 rokov, mas zit a nie sediet frajerovi za zadkom.

annninka
28. máj 2022

ja ti napsiem moj nazor / analyzu 🙂
zaujala ma veta, ze si doverujete a on tebe doteraz tiez doveroval. asi ti doteraz doveroval preto, lebo si obrazne povedane sedela doma kvoli korone a nikam velmi nechodila.. ale ak by to aj nebolo tak.....
kazdopadne - zachvat?? on ma kolko rokov? trosku je nevyrovnany, trosku ti nedoveruje, trosku to prehnal....
mas 26, si slobodna, co ti ma on co vycitat, ze sa "ozieras"!!
ako pises, si dobrodruzny typ, strelcov poznam velmi dobre, aj muzov, aj zeny, oni su spolocenski, veseli, a miluju slobodu. ty si odisla na dedinu z mesta, nuz, neviem, ci je to pre teba to prave orechove.
my zeny sme take, ze sa velmi prisposobime muzom, ich stylu zivota a oni to beru ako samozrejmost. nemyslim,z e tvoj niekedy oceni, ze si pre neho sla na dedinu.
este jedna vec ma zaujala, ze si vdacna, ze mate strechu nad hlavou. pred nim si strechu nad hlavou nemala?

myslim, ze ludia sa nemenia. uz teraz ma zachvat, ked ides mimo, s kamoskami. o chvilu ta ani nikam nepusti. a to nie ste ani manzelia.
teatro s odchodom bolo urcite velkolepe. teraz ta poriadne "vytrestal". ty aby si mala vycitky a dumala - co aj prave robis - ze co zle si spravila ... velmi dobre mu to ide, ozaj pravy manipulator. NIC zle si nespravila, netrap sa.

mala som takeho frajera, ze stale som bola s nim a ked som chcela ist von s kamoskou, to boli sceny tyzden vopred a tyzden potom.ze naco potrebujem ist s nou von, ze ci ideme balit chalpov, omg!! ale to som bola mlada a naivna. a potom som si nasla ineho, napriek jeho neustalej kontrole, cuduj sa svete. a to takeho, co mi doprial slobodu.

rozhodni sa sama, co urobis.
si mlada, a zivot mame vsetci len jeden. drzim palce. 🙂

wudz
28. máj 2022

Veru, dobre ti tu radia. Ste totálne protiklady, je úplne jedno, že sa máte radi (alebo že ty jeho máš rada). Buď sa mu prispôsobíš, alebo sa priprav na takéto výstupy. A ak sa mu prispôsobíš, stratíš samu seba. A keď zrazu prejde 2-5-10-20 rokov a ty sa obzrieš späť, povieš si: do riti, čo som ho nekopla niekam a nešla svojou cestou? Taký skvelý život som mohla mať a miesto toho sedím na zadku, pracujem, starám sa o náš dom, deti a život mi ušiel pomedzi prsty.

svetlonos
28. máj 2022

A teraz si predstav ako to bude uz v manzelstve, ked pridu deti a nedaj Boh nejake ine problemy, rozdielne mazory na vychovu. V tom veku sme s kamoskami chodievali zabavit sa pravidelne aj nejaky ten poharik sme zvladli. Nechodili sme pripite, pracovali sme, boli zodpovedne - ako ty. Si mlada, perspektivny zivot pred sebou tak si ho skus nedobabrat v prostredi, ktore ti vlastne nesedi - dedina, obmedzujuci partner. Ked som isla od priatela na tyzden sama domov este mi dobe vina dam nabalil 😁 ze nech nam chuti a vela zabavy. Je to o dovere.Pokial ti veri, neriesil by taketo veci. Keby som v tvojej situaci, uz ny sme spolu neboli.

andreatytler
29. máj 2022

@ndomini Inac ma povavila tato laska: "že sa chovam ako 20-ročná,"... a pritom mas 26😂... Fakt priepastny rozdiel.😀

78787878
29. máj 2022

@ndomini Myslim, ze do zivota tento vztah nie je. Ty budes ako v klietke. On si potrebuje najst iny typ zeny. Mozes s nim dat este jednu serioznu debatu, ale ak to nepomoze, tak je nacase vycuvat. A dobuducna, vztah nestavaj na streche nad hlavou.

sense
29. máj 2022

To nie je o znameniach ale o tom ze mate každý iný pohľad na život... Ja som ryba a ex bol strelec a síce ni nepovedal zesdom ozranka ale zazeral týždeň keď som šla niekde sama

diamond007
29. máj 2022

@ndomini jednoduche ... On chce zázemie, pokoj, možno rodinný život. Ty si väčší živel, rada cestuješ rada ides za zatancovať. Dopadne to tak že buď budeš nešťastná na dedine s deťmi raz alebo budeš chodiť kade tade sama, on trčať doma a zvyknete si obaja na seba.
PS: vieme aky ľudía chodia do barov tancovať 🙂mozno stačilo povedať mu to predtým ako rano

danica2711
29. máj 2022

@diamond007 akí ľudia chodia do barov tancovať?

elizabet173
29. máj 2022

@ndomini ste každý z iného cesta, nemá zmysel tento vzťah naťahovať ďalej

diamond007
29. máj 2022

@danica2711 (chlapi) nadrzani, slobodní, vlastne ani slobodní veľakrát niesu 😀

elizabet173
29. máj 2022

@diamond007 nehnevaj sa, koľko krát si bola v bare a v akom? Lebo je bar a bar, podľa toho sa rôznia aj jeho návštevníci

stanulienkat
29. máj 2022

@diamond007 a co ako, ked su v bare nadrzani chlapi? Alebo nadrzane zeny? 🤣😁To tam akoze automaticky sulozia?? Ty budes tiez asi dobra stihacka.

kamatopo
29. máj 2022

Fúha pripomenulo mi to moje prvé manželstvo. Skončilo to tak že som bola bez kamarátiek a aj bez rodiny lebo on nemal potrebu vyhľadávať ľudí. Toto nie je dobré keď ešte ani poriadne spolu nežijete a už tá riadi. Ty si hľadaj muža seberovneho ,alebo aspoň takého čo bude tolerovať tvoju ženskú podstatu ,že sa chces s niekým stretávať aj mimo váš vzťah. Ak ti nedôveruje tak je to skôr o tom že nedôveruje sebe, že si ťa udrží. Môj ex práve takýmito výpadkami si ma od seba odohnal. A to som si myslela že láska hory prenáša 😂

bambi2121
30. máj 2022

Moja mila,ber nohy na ramena a utekaj,ak sa tak chova teraz,co bude neskor...si mlada,urcite si najdes aj vztah,kde sa tvoj partner nebude spravat ako kreten,ked si polovicka chce vyjst s kamoskou...

abet
30. máj 2022

😂ja nemôžem z toho keď niekto začne o znameniach rozprávať 😂😂môj muž je tiež strelec a vôbec není taký ako si opísala seba ten by len doma sedel a nikde nešiel a o dobrodružstve nechce ani len počuť kde na to prosím vás ľudia chodia na takéto sračky?
Ale nerozmýšľaj ani viac ber nohy na ramená

momi1_1
30. máj 2022

@abet čo ti poviem, my sme obaja strelci narodení ešte aj v jeden deň a rok, takže podľa všeliakých rečí, by sme sa my v partnerskom vzťahu nemali stretnúť vôbec a pritom nám to proste funguje

zooeynka
30. máj 2022

@ndomini ste nekompatibilni....prenechaj ho nejakej domacej zienke, ktora presne takeho muza potrebuje, ty si najdi sebe vhodnejsieho....tu prilis miesto na kompromisy nie je....jemu tvoje vyjazdy vadia a tebe budu chybat ak sa ich vzdas. Toto dlhodobo neustojite pokial jeden z vas neustupi, a ten co ustupi sa bude citit obmedzovany, alebo celkovo nespokojny. Radsej rozchod teraz ako neskor....