Ako zvládnuť prácu popri deťoch v škôlke?
Ahojte, ako zvládate prácu popri deťoch ktoré nastúpili do škôlky? Pracujete na plný úväzok, skrátený, alebo ste ostali doma? Ako riešite choroby, prázdniny? Neviem čo robiť, ci nastúpiť do práce alebo nie. Bojím sa, či to zvládneme finančne keď ostanem doma, zároveň si neviem predstaviť ako to zvládnuť všetko sama, práca, domácnosť, dvojičky, choroby všetko. Manžel pracuje od rána do večera, robi po-pia do 18tej.
@anonym_d6892f a je to tak pre Vás v poriadku? Nemá to dopad na vzťah?
@anonym_2cb3b6 V poriadku, deťom nič nechýba, manžel sa im povenuje po večeroch.
@hederamonstera on sa zapojí, večer mi s nimi pomáha a aj sa im povenuje, veľa ale nestíha, on chodí z domu ráno už o 6tej, takže do škôlky budem musieť chodiť ja, dochadza za prácou cca 1,5 hodiny tam a 1,5 hod. späť, plus doma robi práce von okolo domu kosí a tak, čiže toho času nemá veľa, meniť prácu sa mu neoplatí, nezarobil by toľko. Ja by som ráno deti musela nosiť do škôlky a na poobedie si niekoho nájsť kto ich bude brať, moja pracovná doba by bola od 8-17, neviem či to zobrať.
@anonym_autor a tak to by sa dalo, navariš si na dva - tri dni. Deti ak by ti mohol niekto vyzdvihovať ,podla toho kedy vám končí škôlka. U nas je to o 16:30 takže na pol hodku by ti ich niekto postražil. Popripade niekde najst polovičny uvazok, ja som tak pracovala a aj budem v Lidli na 3dni v tyzdni , raz do mesiaca sobota - nedela. Mala som zaplatene 500€, vsetky davky ako zamestnanec. Ale mala som aj ranne aj poobedne.
Nie, nešla by som popri malých deťoch do práce, ak by som nemusela. Narobis sa v živote ešte dosť.

Kazde rano ich zanasaju stari rodicia. Lebo my s muzom odchadzame okolo 6. Zo skolky ich pondelok az stredu vyzdvihuje muz. Stvrtok a piatok ja. Je to na nervy uplne. Hladam nieco ine ale neuspesne.