Akú máte pracovnú dobu?
Dobrý deň, maminky, akú mate pracovnú dobu? Ja si momentalne hľadám pracu, bola som na predĺženej RD. Od septembra ale ide maly do skoly a mne pride až nereálne nájsť si pracu vhodnú časovo
Od 8 do 14 mám pevnú prac.dobu zvyšok ako chcem, len aby mi na konci mesiaca sedeli odpracované hodiny v rámci fondu a mala som spravené všetko ako treba.
Od 8 do 15.00
Ale Odchdzam o 6-tej, vraciam sa okolo 17tej, občas neksor.
A mám ešte aj druhu HO, to je flexibilne
Ja pracujem v štátnej správe, pracovnú dobu mám upravenú kvôli starostlivosti o maloleté deti a to 6:00-14:00, ale toto využijem málokedy, väčšinou tam bývam od 7:00-15:00. Ale tak niekedy odídem skôr (hlavne piatky) a potom zas iný deň potiahnem. Proste na konci mesiaca mi musí sedieť pracovný fond. Tiež máme možnosť home office, síce nie často, ale keď sú decká choré, tak sa dá dohodnúť 🙂
Mám prácu na jednu smenu od 7 do 15 hodín,škôlka je u nás otvorená od 6 do 16 tak v pohode to stíham.
Ucim od 7:45 a 13:20 mozem ist domov. 90% som vsak do 14;00/14;15 h. Pripravy a opravy ci ine pisomnosti mozem robit vecer doma. Co zabera dost casu. Ale to robim ked dieta spi. Cize spokojnost s pracovnou dobou
Ja robím na smeny, takže robím buď 8-17, 10-19 alebo 12-21. Chvalabohu syn má aj otca čiže nebolo problém so starostlivosťou alebo domacnostou a teraz som na druhej materskej 😊
6:00 do 14:00 a 14:00 do 22:00, na striedačku s manželom. Síce sme sa cely týždne vlastne nevideli, iba vecer, ale o maleho bolo postarané, nestresovali sme, kto ho da alebo vyberie zo skolky, proste od nikoho závislí. A potom sme si boli vzácnejší cez vikend. Teraz som na rizikovom, som tehu.
9:30-16:00, mám skrátený úväzok
Toto je teda argument, ze co budes mat z dna to co ostatni zameatnani. Ja sa viem dohodnut s niekym kto fakt nema inu moznost vybrqt dieta zo skoly ale toto? Argumwnt ako svina.
8-14/15 na HO , mam skrateny uvazok na 75 %...
7-15 hod.
Od 7,30 do cca 15,00. Pracujem v ambulancii, ale pol hodku mam cestu.
5:05-13-15h......poobedna 11-18....medzismena 8:30-15:30.....buď sobotu alebo nedeľu robím,vzdy
@eeffka Nie kazdy clovek je karierny typ a ma potrebu byt v praci kazdy den do vecera, nevidim na tom nic zle. Rovnako nie kazdy clovek zvladne robit na 3 smeny
@eeffka myslim to z dna že ako sa venujú potom deťom, domácnosti. Mna to napríklad desí že mam prist domov napríklad okolo pol 6/ šiestej vecer a ešte sa stihat ucit s malym, varit, upratovat, a hlavne venovať cas synovi…
Skrat si uvazok alebo do ries polovičný. Aj ja tak plánujem.
Neviem, či si sama na deti, či nie.
My máme jedno dieťa a teda priznávam, bez muža by som to pri mojom pracovnom čase nedala. Síce v škole musíme byť 8-15.00, ale ako som písala vyššie, tak odchádzam o 6.00 a príchod okolo 17.00. A veľa práce si nosím ešte domov – opravovačky, prípravy, aktivity, papierovačky…..
Dvaja (občas aj pomoc mojich rodičov) to vieme vykryť – synova škola je od 7.00 do 17.30. Muž pracuje na zmeny.
@anjelicek26 ja planujem to iste, okolo 13h byt doma a obedovat s detmi. Mozem sa ta len v kratkosti spytat: vsetky tvoje deti obeduju doma -nechodia do jedalne? A kedy varis obedy? Vecer pred?
@veve_ad Tak kedze nechodia do druziny Tak im v nasej skole Ani obed nedaju 👎 Starsi podobne,jest v skole nechcu,vraj je to hnusne.. takze Tak,vsetci doma..varim vecer pred, muz je doma Tak spravi prilohu a prihreje co treba a jeme spolu...
Skrateny uvazok 6h denne zacinam medzi 8:00-9:00 a koncim medzi 14-15, 80% dni home office. Nikde sa nam nepocita pracovny fond, "nepipame" sa, tak niekedy je to viac, inokedy volnejsie, podla roboty.
Nehladala som po RD, osvedcila som sa vo firme este pred materskymi a vysli mi v ustrety.

7,30-13,15 prítomnosť na pracovisku a do 15,30 práca na doma.