Akú máte pracovnú dobu?
Dobrý deň, maminky, akú mate pracovnú dobu? Ja si momentalne hľadám pracu, bola som na predĺženej RD. Od septembra ale ide maly do skoly a mne pride až nereálne nájsť si pracu vhodnú časovo
7.30 do 15.30
8-16:30. A som na dcéru úplne sama
do 9:00 flexibilnu od 9-15musim byt v praci v piatok do 14 ale musia mi sediet hodiny no konci mesiaca, mame povolene aj 10x homeoffice za mesiac
od 1 roku veku deti som pracovala bud 8-16, alebo 16-00, manzel na striedacku so mnou, t.j.vzdy bol niekto doma, kto sa postaral o deti, navaril a upratal.
Teraz som uz sama sebe pañou, deti dospele, a zacinam ak kedy, niekedy od 17 do 22, alebo 19-00, zalezi aj od sezony, v lete zacinam neskor a aj koncim neskor
9 - 15 musím byť v práci. Príchod sa mi počíta od 6, odchod do 18 a musím odrobiť 8 hodín.
Robim objednavky, faktury, podklady pre uctovnictvo, a take papierovacky. Som akoby nejaka obchodna asistentka a pomocna uctovnicka. My sme mala firma, som jedina zena tam a robim vlastne vsetky papierovacky
@zenulkaaa a mas vyštudovanú obchodnú skolu alebo nieco z toho zamerania?
@adrianka2606 u mna to bolo stastie, mozno pre materskou som si zabezpecila miesto, ale cas mozno ok ale co sa tyka nastavenia prace a vztahov, no uz by som rada menila, ale je to katastrofa. Bola som na pohovore minuly tyzden a pracovna doba 7-15.30, uz bez HO, denne dochadzat cca 25min. A plat 1000 v hrubom 🤣… uff
Tak samozrejme je lepsie si dat predlzeny RD a potom si hladat vyhovorky preco nepracovat a hnit doma. Vsak nech ma zivi manzel a stat pokial mozno navzdy
Co myslis, ze vsetky pracujuce zeny maju len idealnu pracovnu dobu? Tak to nefunguje
SZCO, cize pracovna doba ako mozem a ako vyhovuje klientom, max 20hodin tyzdenme, plus sem tam nejake narazove veci.
7:00 - 13:00
8:00-14:00
@bebebi aka praca?
Ahoj, od 7:00 -15:00 ale mam to flexibilne, mozem prist na 6:00 a odist o 14:00, neplatia nam nadcas, takze niekdy chodim domov aj skor ked sa mi nazbieraju hodiny pocas mesiaca, ale neskor ako o 15:00 som nikdy nekoncila ( nemam na to cas 🤣 byt tam dlhsie - vyberam deti ), moznost HO - ked su deti chore, ale nikdy nie viac ako 3 dni po sebe..to je max.
Od 6 do 14.30h alebo ako sa mi podari prist + 8.5hodiny.
6:30- 18:30 / 18:30- 6:30
@kamagma ako potom stihas byt s deťmi?
Nerobim kazdy den, denna /nocna 3dni volna, striedame sa s muzom on ma tiez taku prac dobu.
Mala som 7:30-15:30 alebo 8:00-16:00 striedalo sa mi to. Od septembra budem mať trochu inú, práve kvôli dedinskej škôlke ktorá má krátku dobu fungovania som sa začala obzerať po práci v školstve.
Od 8:00 do 14:30
Mam stavebnu skolu so zameranim na ekonomiku. Takze cosi take ano. A plus mam marketing vysku.. ale realne nevyuzivam ziadne vedomosti zo skoly 😄😄😄 vsetko je to len o zauceni sa a praxi..
Keď nastúpila do škôlky, mala som 6-18, 18-6, to som nezvladala, po roku a pol mám 7-15:30
Od 9 do 14tej fix zvyšok je už na mne, hlavne,aby sedel časový fond v mesiaci a bola urobená práca..3-4 dni v týždni HO, práca v IT korporáte, neIT pozícia
7:00-15:00
6:00- 14:15, 13:00-21:15....