icon

Aký je podľa vás slušný plat pre ženu?

nicicka
27. mar 2021

Aky je podľa vás slušný plat pre ženu? Len tak zo zvedavosti...

sonnenshein
29. mar 2021

@nafka0483 Velmi velmi drzim palce! <3

nafka0483
29. mar 2021

@sonnenshein Dakujem 🙂

halabolka
29. mar 2021

@natalienka12 a co ine ako ty som napisala? Pisem iba to, ze ludia su rozni. Niekoho bavi studovat 15 rokov a mat 3 tituly pred menom a za menom. Ini su v 20-tke urobia dieta a natolko sa im to zapaci, ze chcu 4 dalsie. Zena so 4 detmi ma ine zivotne priority ako zarabat tisice a mat drahe znackove veci. Bohuzial, ti ktori zarabaju tisice su vacsinou taki arogantni ako ty, cest vynimkam.

loginexistuje
29. mar 2021

@natalienka12 fakt ma to zaujima ako zvladas pracu kde zarabas 5000+ eur a este ponukas svoje sluzby na bazari ako je zehlenie ja mam zakladny cisty plat na polovici tvojej sumy ale vladat chodit inym zehlit bu som urcite nedala ani doma nezehlim muz si da svoje kosele vyprat a vyzehlit u zamestnavatela nastastie tam maju takuto dotovanu sluzbu a to uz nevravim o tom bazariku s pomaly tristo vecami klobuk dolu

derdia
30. mar 2021

Ahojte tak moj nazor...my nezarabame ani jeden nad tisic... A cuduj sa svete mame vsetko so potrebujeme...dve auta, motorku, a staviame dom.
Nie maly ale velky s podkrovim.
A nemenila by som svoj zivot. Mam skveleho manzela, pre ktoreho som/sme stredom vesmiru. Mam dve zdrave deti. A pracu, ktora nas oboch bavi a sme spokojni. Takze keby sa ma teraz niekto spytal si sa chcem vymenit s pani Cesnackovou odpoved by bola NIKDY!!!! Nech si ludia ziju pre peniaze kludne, len keby im nechybalo skutocne stastie, lebo foto na isntagrame nie je vsetko... Pretoze prachy nie su zarukou skutocneho stastia... Vid ludi naokolo, mozu mat vsetko, plne ucty a aj tak zavidia len usmev na tvari. Takze ja dakujem Bohu, ze sa mam ako sa mam... Za kazdy den obycajneho zivota takeho aky ho mame👍👍👍

derdia
30. mar 2021

@loginexistuje no @natalienka12 asi takzko zaraba 5000 jedine ze by to zarabala predajom toho cinskeho oblecenia, ktore ma v bazari 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁😁

nicicka
autor
30. mar 2021

@derdia Presne je to o tom. Že sú ľudia ktorý majú všetko aj s nízkym príjmom a sú takí ktorým nestačí ani 10 000e mesačne. Včera vraj zomrel najbohatší muž česka. A odišiel s holou ritou ako odíde každý...

natalienka12
30. mar 2021

@derdia nuz viem, ze zavist je hrozna ludska vlastnost 😂😂😂😂
@nicicka tesit sa zo smrti niekoho ineho je uplne ten najprimitivnejsi sposob zabavy, ano zomrel Peter Kellner ale zazil to a uzil si veci, ktore vacsina ludi v zivote nema ani z rychlika. Priznam sa, ze som cakala, sledujuc tuto diskusiu, ktora ako prva spomenie jeho meno. Je to fakt ubohe.

nicicka
autor
30. mar 2021

@natalienka12 To nebol výsmech. To je hola pravda, je jedno či on, ja, alebo ty...všetci sme na tom rovnako spravodlivo...

natalienka12
30. mar 2021

@nicicka ano to je pravda, ale tvaris sa, ze si objavila teplu vodu 😂😂😂 uz aj male deti vedia ze nik tu nie je naveky. Ale preco ho spominas v suvislosti so svojim platom? Ta to potesilo ze si ich nevezme do truhly?

nafka0483
30. mar 2021

@natalienka12 Ty si pisala, ze mas takmer 5000 a dalsej ktora pisala, ze nevie na co by to minala si pisala, ze znackove oblecenie, poriadne lodicky a pod., ze len z takej biznis bluzky za 150eur ty potrebujes mesacne nove cca 2ks, potom ze kadernicka, atd.

Pracujes po veceroch, cele vikendy, niekedy aj do jednej, druhej rano, ale na druhej strane ponukas pomoc so zehlenim (ale pises ze inzerujete viac kamosiek, tak mozno to nie je tvoj inzerat) a chcela by si si mozno robit gelove nechty sama, lebo 25 eur za doplnanie a pritom ceny tych materialov nie su take drahe.

Ja ti nezavidim a ked si precitas moje predchadzuje prispevky, tak sa ti to potvrdi, ze nemam co zavidiet, len to vyzera, ze si tak trosku odporujes. Nezda sa mi, ze zena, ktora si mesacnekupi dve bluzky spolu za nejakych 300eur ma problem s tym ist na doplnenie za 25 eur...

sonnenshein
30. mar 2021

@natalienka12 A vies kto je najubohejsi? Seneca! Kukaj co si dovolil povedat!
„Smrť všetko zrovná, nie sme si rovní rodom, v smrti sme si rovní.“

natalienka12
30. mar 2021

@nafka0483 nemam problem ale nie som spokojna s kvalitou, ale to s tebou riesit nebudem je moja vec, v bazare predavame viacere. A kazdy ma ine priority, na co mina a co si dopraje. Pracujem narazovo. Niekedy aj cez vikend a do noci. Od dnes uz ale napr. nepracujem, az po velkej noci 😂 a za plny plat, necerpam dovolenku 😂😂😂

liljana
30. mar 2021

@nafka0483
@sonnenshein
Preco sa vlastne hadate? nie je jedno, kto a kolko presne zarobi? Kto zarobi viac penazi, viac casu travi pracou a dobrovolne sa ochudobnuje niekde inde - na volnom case, detoch, rodine. Kto zarobi menej, si viac uziva zivot a cas.
Seneca povedal mudru vec. A ako filozof mal tolko rozumu, ze ju nechodil rozpravat na pohreby, v case umrtia. Ked ludia najviac smutia nad stratou milovanej osoby.

nicicka
autor
30. mar 2021

@natalienka12 našťastie je nie som tá ktorá musí objaviť teplú vodu...ale poznám ľudí ktorí robia od vidím do nevidím chvália sa koľko majú na účte no za 10 rokov neboli na žiadnej dovolenke pretože po dvoch dňoch bez práce by ich vystrelo...jednoducho s jedlom rastie chuť. Treba poznať mieru...

nafka0483
30. mar 2021

@liljana Ja sa nikde nehadam. Ja diskutujem. To je velky rozdiel.

nafka0483
30. mar 2021

@natalienka12 Je to tvoja vec, ved mne nic nemusis vysvetlovat, ja som len poukazala na to, na co zacali poukazovat aj ostatne, ze tie tvoje vyjadrenie spolu uplne nepasovali.
Nemam sa preco hadat.

sonnenshein
30. mar 2021

@liljana Nehadame sa, diskutujeme. Napriklad aj o tom, ze vyssi prijem Ti nedava pravo byt arogantnou, a drahe bluzky z Teba neurobia lepsieho cloveka.

@nafka0483 Podla mojho nazoru nema vyznam s tou osobou dalej stracat cas. Komu neni zhury dano, v apatece nekoupi.

natalienka12
30. mar 2021

@sonnenshein ja som arogantna? To si vyprosujem. Ja tu nikomu nechodim sliedit do profilu a do bazara a nemam poznamky, ktore su arogantne. Mimochodom, to kolko ja zarabam a zarobim je moja vec, bez ohladu na to, co tu ktora napisete, mne na ucte necinkne menej. Na zavist som si zvykla a je dobre, ked ludia zavidia. To ma tesi. 😂😂😂

natalienka12
30. mar 2021

@loginexistuje bazár máme spoločné viaceré kamarátky, tebe nebudem a nemusím nič vysvetľovať, v prvom rade nezarábam 5000 ale trošku menej a po druhej, to, že ty závidíš a sliediš do môjho bazára, ťa neurobí šťastnejšou. Všetko dobré ti prajem a hlavne trošku menej závisti.

derdia
30. mar 2021

@nicicka no ja presne zijem tak, ze nezavidim nikomu.. Vsetkym doprajem plnym priehstim... Len by som si priala jedno, ze ked uz maju vsetko mohli by aj inym priat😉ja sa riadim minimalizmom a to je cesta k pravemu stastiu... Oslobodenie sa od veci.

nafka0483
30. mar 2021

@natalienka12 Nepostrehla som, ze niekto by ti tu zavidel. Ak si to tak vysvetlujes, tak je skoda, e v sebe zivis predstavu, ze ti tu ludia zavidia. Mozno myslis, ze ti zavidia aj ini, v realnom zivote.
Ja ti to z celeho srdca doprajem, obetovala by som aj cely svoj plat ak by to slo vymenou za to, co si najviac prajem.

123andy123
30. mar 2021

@natalienka12 teba teší keď ti ludia závidia? Veď preto si sem aj napísala kolko veľa zarobíš, však? Len si zabudla napísať kde tolko zarobíš, aké služby ponúkaš okrem žehlenia a starých handier? No a k teme. Keby som žila sama, vo svojom dome, kde si dochovam a dopestujem, tak by mi stačilo 800e aj menej.

nicicka
autor
30. mar 2021

@derdia Ja závidím, to by som klamala. Ale je to vnútorný problém ktorý sa dotyčného netýka. Je to problém sebavedomia a iných faktorov. Dá sa na tom pracovať a hlavne uvedomiť si že tie najkrajšie veci sú zadarmo. Občas je ťažko dopriať ľuďom ktorí zneužívajú druhých na svoj úkor a tym riadne zbohatnú, zatiaľ čo ti čo na tom najviac makaju robia za almužnu. Je to smutné a veľa krát nespravodlivé...

sonnenshein
30. mar 2021

@natalienka12 Ci si arogantna, to neviem, ale Tvoje spravanie je arogantne. Mozno sa oplati par penazi obetovat na coacha, s ktorym by si mohla popracovat na tom, ze mas pocit ze Ti ludia zavidia, a nutne musis pouzivat minimalne tri velmi sa smejuce smajliky, ktore by zrejme mali zdoraznit ako to mas velmi v pazi. Tazko povedat, co tym chces dosiahnut, ale verim, ze coach alebo psycholog by sa s Tebou vedeli do toho ponorit a zistit, kde je problem.
Prajem Ti vela spokojnych dni. Uprimne, a od srdca. 🙂

natalienka12
30. mar 2021

@sonnenshein chuderka, coacha si plat ty, manazerka, o tvoje nevyziadane rady nestojim. Resp. skor by si mala navstivit psychiatra aby s tebou popracoval.

nafka0483
30. mar 2021

@natalienka12 Preco potrebujes utocit na ostatnych? Tvoje odpovede posobia arogantne, preco ak uz chces diskutovat, tak to nevies urobit slusne, ale pri poukazani na nejaku "nezrovnalost" hned utocis? Vyzera to potom, ze sa ludia trafili a pravda ti vadi, tak utocis.

natalienka12
30. mar 2021

@nafka0483 pozri sa, ja som si do tejto diskusie napísala pár príspevkov, do NIKOHO som neútočila, iba som napísala, čo považujem ja za slušný plat. Hneď sa našli slepice, ktoré začali útočiť na mňa, prehľadali môj bazár, kde mimochodom predávame veci 4 baby, hneď začali útočiť, prečo si chcem robiť gélové nechty, keď toľko zarábam a apod. Ja som nikomu nesliedila v profile ani nehľadala v bazáre. Tak kľud, dobre? A potom ešte nejaká fuchtla, ktorá si myslí, že je z Blavy néééé tak mi bude odporúčať coacha, hlavne, že ona tu pár strán vysvetľuje, aká je špičková manažérka. Takže toľko k otázke arogancie a útočenia. Kto koľko zarába, je mi jedno, otázka znela, čo je slušný plat pre ženu. Týmto končím debatu a viac nečítam. Ak tu nájdem na moju adresu útočné alebo výsmešné príspevky, budem ich riešiť inak.

mondolina
30. mar 2021

@natalienka12
ty nazývaš iné ženy sliepkami, futľami? a sama žiadaš slušné správanie? 😂

mondolina
Autor odpoveď zmazal