icon

Aký je to nadpriemerný plat?

24. júl 2025

Moj manzel - cudzinec, riaditelom korporatu, a neviem ci zaraba nadpriemerne a ci mu nemam povedat aby travil este viac casu v praci.
Nakolko vedla v diskusii o tom kolko zarabate pisala jedna pani ze jej manzel zaraba 25000 aj ked neviem ci myslela brutto alebo netto. Lebo netto ma o trochu menej.
A kazdej druhej muz tu zaraba nadpriemerne.

Tak kolko to je?
Dakujem pekny den

Strana
z2
anjelicek26
24. júl 2025

Trolling z rana? Sprav si kavu a kasli na to...

autor
24. júl 2025

Este som zabudla napisat ze firma nam plati dom aj auto. A ja som na RD 🥲

autor
24. júl 2025
@anjelicek26

Trolling z rana? Sprav si kavu a kasli na to...

@anjelicek26 nie, len ma to zaujima kolko to je podla zien na MK

ha_ha
24. júl 2025

🤦‍♀️ Jasné, riaditeľ korporátu s firemným autom a domom určite zarába tak málo, že ho treba hnať do ďalšej roboty. Nuda je sviňa, čo?

anjelicek26
24. júl 2025

Opakujem, daj si kavu a kasli na to...

grof_monte_christo
24. júl 2025

Tak si najdi práci popri RD a prispievaj do rodinného rozpočtu aj ty 😉

denkabemommy
24. júl 2025

On chodí každý deň z práce ešte vôbec domov? 🥲 nespáva tam? Akože HANBA, že sa nevie o teba postarať!! S takým by som nebola

autor
24. júl 2025
@denkabemommy

On chodí každý deň z práce ešte vôbec domov? 🥲 nespáva tam? Akože HANBA, že sa nevie o teba postarať!! S takým by som nebola

@denkabemommy travi tam 10/12h niekedy aj vikendy a 25k nema. Tak ze ci je niekde chyba 🤦‍♀️

denkabemommy
24. júl 2025
@anonym_autor

@denkabemommy travi tam 10/12h niekedy aj vikendy a 25k nema. Tak ze ci je niekde chyba 🤦‍♀️

@anonym_autor áno je! Mal by robiť aspoň 16-18h denne aj cez víkendy

tetapetra
24. júl 2025

@anonym_autor Príde mi to 25000 malo. Kamoškin manžel mal už pred 8rokmi viac. Je to bieda, čo ti poviem, takto trpieť

o__o
24. júl 2025

Ved si zisti kolko je priemer a potom budes vediet, ci zaraba pod alebo nad

anonym_ac7860
24. júl 2025

Pre niekoho kto zarába 700 netto by bolo aj 1200 nadpriemer .a hej 2500 je málo, veď nech v práci ešte viac potiahne a nech si nájde ešte jednu po nociach aby ste vyzili...ale ako sa vraví väčšia kopa väčšiu ziada a asi ste si zvykli rozhadzovať a teraz sa ti zdá že nevyzijete

ha_ha
24. júl 2025
@anonym_ac7860

Pre niekoho kto zarába 700 netto by bolo aj 1200 nadpriemer .a hej 2500 je málo, veď nech v práci ešte viac potiahne a nech si nájde ešte jednu po nociach aby ste vyzili...ale ako sa vraví väčšia kopa väčšiu ziada a asi ste si zvykli rozhadzovať a teraz sa ti zdá že nevyzijete

@anonym_ac7860 Zle so prečítala, nie je to 2500, ale 25000. Čo ti poviem, žobračenka, ledva na slanú vodu.

stvura
24. júl 2025

ak by moj manzel tolko zarabal tak nevypisujem na MK ale sedim pri mori s drinkom v ruke a opatrovatelka mi beha okolo decak - a myslim ze to vsetky tu podobne citime 🙂

alyson29
24. júl 2025
gab1sol
24. júl 2025

@anonym_autor takže si sa prišla opýtať, či plat 25000 + dom + auto je na Slovensku nadpriemerný plat? Priemerná mzda za rok 2025 je zatiaľ niečo kúsok nad 1500e.
Ale myslela som si, že manželka riaditeľa korporátu si takéto veci vie nájsť aj sama.

lucia13022023
24. júl 2025

25000€ je malo. Ved toľko ma bezne robotník ci operátor výroby. Treba hľadať iného, alebo potom nech chodí viac do roboty.

lucia13022023
24. júl 2025
@gab1sol

@anonym_autor takže si sa prišla opýtať, či plat 25000 + dom + auto je na Slovensku nadpriemerný plat? Priemerná mzda za rok 2025 je zatiaľ niečo kúsok nad 1500e.
Ale myslela som si, že manželka riaditeľa korporátu si takéto veci vie nájsť aj sama.

@gab1sol ale tu si niekto honí ego z rána na fake téme.

autor
24. júl 2025
@gab1sol

@gab1sol tak to som potom aj ja zarabala nadpriemerne este pred nastupom na MD. Dobre vediet

gab1sol
24. júl 2025
@lucia13022023

@gab1sol ale tu si niekto honí ego z rána na fake téme.

@lucia13022023 to mi je jasné, z mojej strany to bola skôr rečnícka otázka s istou dávkou nadsádzky… 😉

doriiis
24. júl 2025

Nemenila by som s tebou.Sice ti muž zarába dobre,ale nemáš ho doma.Ziadny otec,žiadny manžel.A aby sa mu toto nevypomstilo na zdraví.Mozno za chvíľu nebude žiadny manžel.Ale keď ti to stojí za tie peniaze

nyusika
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no...asi pije malo kavy

martinmmartin
24. júl 2025

25K rocne alebo mesacne?

anonym_87fc01
24. júl 2025

Vieš čo je to málo, žalostne málo.

Známy zarábal 25 000 eur/brutto za mesiac ako GM a neskôr na pozícii VP má asi 2x toľko, tipujem, že aj viac. Samozrejmosťou sú nadštandardné benefity - komplexná zdravotná starostlivosť, auto, veľa, veľa dní dovolenky navyše, 13. plat, 14, plat, podiely na zisku a hlavne maximálna flexibilita. A nie, nemusí byť v práci dokonca ani 8 hod denne a dokonca ani priamo v office. Pokiaľ viem chodil tam raz za týždeň, alebo raz za 14 dní na 9tu na poradu a odchádzal o 14.00 hod. Skôr chodí po konferenciách, prednáša, cestuje, chodí na odborné debaty apd. Samozrejme, letenky v business class, nadštandardné ubytovanie a kráľovské diéty mu hradí firma. Často krát cestuje aj s rodinou. Čiže áno, tvoj muž vzhľadom na pozíciu, objem času strávený v práci, effort ktorý tomu zrejme dáva, zarába málo.

Rada: Rozveď sa s ním a hľadaj inde.
A príjemnú zábavu. 😂

nyusika
24. júl 2025
@anonym_87fc01

Vieš čo je to málo, žalostne málo.

Známy zarábal 25 000 eur/brutto za mesiac ako GM a neskôr na pozícii VP má asi 2x toľko, tipujem, že aj viac. Samozrejmosťou sú nadštandardné benefity - komplexná zdravotná starostlivosť, auto, veľa, veľa dní dovolenky navyše, 13. plat, 14, plat, podiely na zisku a hlavne maximálna flexibilita. A nie, nemusí byť v práci dokonca ani 8 hod denne a dokonca ani priamo v office. Pokiaľ viem chodil tam raz za týždeň, alebo raz za 14 dní na 9tu na poradu a odchádzal o 14.00 hod. Skôr chodí po konferenciách, prednáša, cestuje, chodí na odborné debaty apd. Samozrejme, letenky v business class, nadštandardné ubytovanie a kráľovské diéty mu hradí firma. Často krát cestuje aj s rodinou. Čiže áno, tvoj muž vzhľadom na pozíciu, objem času strávený v práci, effort ktorý tomu zrejme dáva, zarába málo.

Rada: Rozveď sa s ním a hľadaj inde.
A príjemnú zábavu. 😂

@anonym_87fc01 presne tak, presne tak

negymama
24. júl 2025

nadpriemerne zarabajuci clovek, nema pracu, kde ho platia od hodin, co tam stravi.
On je ten, co zamestnava ludi, co nanho robia a plati ich podla casu ci vykonu.
to su tie "vymozenosti" anonymnych diskusii... hocikto moze drbnut hocijaku blbu temu, na rozprudenie zaspateho kona.

danica2711
24. júl 2025

@anonym_autor ty nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku a navyše si zjavne nikdy nepracovala, keď si myslíš, že tvoj živiteľ bude viac zarábať, keď mu ty povieš, aby bol dlhšie v práci

petronelag
24. júl 2025

Aj ja si myslím, že by mu nemala radšej rozprávať nič, lebo bude vidieť aká je nerozhľadená a nízko. On vie ako má pracovať aj bez ženinych rád.
Plat riaditeľov korporátu nie je všade rovnaký, záleží od veľa faktorov, preto je to zbytočne porovnávať.

milanemila
24. júl 2025

@anonym_autor ked vies zalozit temu, tak vies aj pouzit google kde si najdes priemerny plat a vsetko nad by teda malo byt nadpriemerny nie? 🤷🏼‍♀️
Potom sa mozeme bavit o nadpriemernej zivotnej urovni, lebo to je pre kazdeho nieco ine. Ja pocitovo citim ako nadpriemer, ked nemusim kontrolovat zostatok na ucte, viem ist viac krat za rok na dovolenku, ked sa doma nieco pokazi nemam problem ist a kupit napriklad chladnicku bez siahania na nejake uspory, ked sa rozhodnem dnes zacat bicyklovat tak si viem zajtra ist ten bike kupit, viem detom zaplatit sukromnu skolku, odkladat peniaze atd, pre kazdeho je to nieco ine.

anonym_e9e46e
24. júl 2025

Použijem slová "milovaného" politika, lebo teraz sedia ako riť na šerbeľ: To nám už načisto drbe v tejto krajine?

Strana
z2