icon

Chce sa vám chodiť do práce?

16. mar 2023

Ahojte zienky, chce sa vam chodit do prace? Bavi vas to?

Strana
z2
petamich
16. mar 2023

mna moja praca bavi, takze ano chcelo sa mi chodit do prace, jasne boli dni, ked sa mi nechcelo ale to ma asi kazdy, teraz som na rodicovskej a neviem sa dockat, kedy pojdem spat do prace 🙂

derdia
16. mar 2023

Nechce😁🤦‍♀️

hankab
16. mar 2023

Nie, ale to bude tym, ze ma praca nebavi a robim ju len kvoli peniazom

marca12
16. mar 2023

Mam rada svoju pracu,bavi ma. Ale keby mi mesacne cinkali na ucet peniaze,tak by som si vedela predstavit aj lepsie vyuzit den 🤣niekedy sa mi chce,niekedy nie.

lindous
16. mar 2023

Ale aj áno 🙂 jasné, že nie každé ráno vstávam s úsmevom, nikdy sa mi nechce vyliezť z postele, ale keď už som tam, cítim sa tam dobre a baví ma čo robím, neodpočítavam každú minútu, aby som už mohla zdrhnúť

winki13
16. mar 2023

Ano....chodim si tam odychnut....mam super sefa, super kolektiv.

h2
16. mar 2023

Mám rada svoju prácu a baví ma. Ale keby mi chodila výplata aj bez toho, ani by ma nehlo tam ísť.

jana_eyre_2
16. mar 2023

Aj áno, aj nie... Nechce sa mi ráno vstávať, vstávam veľmi skoro.. ale práca ma baví, dosť sa namáham a hýbem, takže mi to vyhovuje, lebo čím som staršia tým viac si uvedomujem, že potrebujem stale niečo robiť..

Čo ma trocha mrzí sú medziľudské vzťahy, tak ako aj v mojich bývalých prácach proste tie kolektívy bývajú napäté, každý deň sa stane nieco čo má zamrzí aj keď myslím, že vychádzam s každým.. potom ma mrzia aj chyby čo urobím, lebo mám novu pozíciu a tak sa ešte učím, ale niekedy sa cítim ako debil 😅 no a samozrejme ma teší plat,.lebo 10r som si od pocitu prijatých peňazí na účte odvykla, takze to je fajn.. no a v neposlednom rade, strašne som si začala vážiť voľno ktoré mám, lebo je vzácne..

zenulkaaa
16. mar 2023

Ano bavi. Velmi. A rada tam chodim.
Keby ma nebavila, tak by som tam uz davno nebola a hladala si nieco ine.

panelacikova
16. mar 2023

áno. akurát sa mi nikdy nechce vstať ráno 😀 ale prácu mám rada a baví ma.

miskakyska
16. mar 2023

..no takto, keď mám voľno, práca mi chýba.. keď som v práci,chcem byť doma 🤣..

ysseba
16. mar 2023

Milujem svoju prácu, ale ešte viac milujem keď už idem po pracovnej dobe domov 😀

simsalabim
16. mar 2023

Ako kedy 🤷‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
niekto2hy
16. mar 2023

Niekto sa aj vozí.🎅

salamistka
16. mar 2023

Moja práca ma baví, aj keď tam musím byť dlho a málo zarábam na to, že tam trávim trištvrtinu dňa a na iné mi nezostáva čas....ale rodina je pre mňa oveľa dôležitejšia, to ma naozaj napĺňa, chodenie do práce je také "nutné zlo" ..nikdy som sa do práce netešila, ale ani neplačem že tam musím ísť.

taminka1986
16. mar 2023

Bavi ale vstavam o 5tej aby som vypadla co najskor😂🤭

cikita20
16. mar 2023

Nechce 🙈🙄

dilino
16. mar 2023

Jasne že má bavi super kolektív sme dve ženy a 33 chlapov aj vedúci 2 a 1 riaditeľ a my dve kolegyne.Mame cez leto na vypomoc nejake ženy ale skonči leto sme dve same.Popri tom mám podnikanie takže nonstop s ľudmi ale bavi ma to.Samozrejme je to aj dobre platena práca len od pondelka do piatku.Od 7 do 15 a potom má čaka môj obchod.

ingrid16
16. mar 2023

Chce sa mi chodit , Len by som uvitala ine pracovne hodiny. Domov pridem o 18 a to je neskoro, kedze mam deti.

loginexistuje
16. mar 2023

ako kedy

angela85
16. mar 2023

Mňa baví moja práca,skôr ma štve keď musím mať dovolenku a deti nemajú prázdniny. Keby trosku viac zarobím by to bola topka. Nie je to žiadna výhra,ale rôznorodosť a práca s ľuďmi má baví. I keď aj tam príde z času na čas ponorka

kofa77
16. mar 2023

nie, ale iny sposob, ako prist k prachom som nevymyslela. na sugar daddy som stara, na tanec pri tyci asi tiez, tak uz mi ostava len ta robota.

mmonika1402
16. mar 2023

Ani nie 😀 ale peniažky na prežitie su potrebne, inak si ich neviem zabezpečiť 😀

diewcatqoo
16. mar 2023

Mne sa nechce. Ked chcem byt doma z prace v rozumnom case, musim vstavat pred pol piatou. Cesta mi trva vyse hodiny. Nastastie, chodim do prace len raz do tyzdna, pripadne raz za dva tyzdne, zbytok mam home office. Praca ma bavi, aj kolektiv fajn, ale to cestovanie do/z prace ma zabija.
Minule sme sa doma bavili, ze ked by som aj vyhrala v loterii alebo prisla k nejakym velkym peniazom a mala by som vystarane do konca zivota, asi by som nadalej pracovala. Neviem si predstavit dlhodobo zit bez prace. Clovek sa potom nudi a vymysla blbosti. Staci mi, ze mam dlhsie dovolenku a napr. nevyjde pocasie, padnu nejake plany a uz sa nudim, uz rozmyslam, ze by som aj notebook zapla a popracovala trochu.

sszuzu8
16. mar 2023

Vstávam 1:50 takže nie nechce 😂

leuska0910
16. mar 2023

Vies co, aj bavi, mam super kolektiv na to, ze sme same zeny, ale ti zakaznici.. fakt mi niekedy ide odpalit dekel aku blbost sa vedia opytat..

zobaka
16. mar 2023

Bavilo, kým mi istá osoba nezačala robiť zle a nebaví ma skoro vstávať a trcat tam od tmy do tmy...chcela by som robiť z domu a niečo vlastné uz

buberova
16. mar 2023

Celkom áno 🙂

elizita
16. mar 2023

Nie. Už som vyhorela. Preto si hľadám novú,lebo ma súčasná neskutočne ubija

Strana
z2